{ unelmia ja haaveita }

14.5.2013

Blogipohjani on tällä hetkellä pienen säädön alla. Jostain syystä teksti ja kuvat pakkautuvat jatkuvasti kovin kapeaksi, ja blogin ulkonäkö ei ole aivan sitä, mitä alunperin tilasin. No, onneksi työtä tekee, joku itseäni huomattavasti taitavampi, ja tulos on varmasti sen mukainen. Tämäkin postaus siis toivottavasti näyttää pikapuoliin hivenen paremmalta.Kuvissa mun tämänpäiväistä kahvitaukotunnelmaa. Hortensiaa, en ole vielä raaskinnut vielä ulos tai edes kuistille, sillä se on niin ihana ruokapöydän komistus. Itseasiassa koko kasvi on yhä istuttamatta tuohon saviruukkuunkin, mutta sen asian ajattelin korjata vielä tämän päivän puolella.
Tänään otin käyttööni myös uuden Tine K:n päiväkirjani. Raapustin heti pari sivua asioita, joiden toteuttamisesta haaveilen. Joukkoon mahtui aamuvarhaisen juoksu- ja pyörälenkkejä, voikukkien kitkemistä, kampaajakäynti jne. Ei mitään ihmeellistä tai kovinkaan suureellista, vaan juttuja, jotka muka ajan puutteen vuoksi jäävät tekemättä, mutta samalla asioita, joiden toteuttaminen saa itseni hyvälle tuulelle. Epäilen vahvasti, että elämän organisoinnissa hyvä suunnittelu ja huolellinen pohjatyö ovat tärkeitä.
Pelkkien todo-listailujen lisäksi ajattelin kirjata hetken aikaa ylös myös asiat, jotka olen pystynyt toteuttamaan, jotka ovat antaneet arkeeni hyvää mieltä. Kenties saan illalla kuitata kirjaani yhden ruukkuun istutetun hortensian ja poissiivotut haravointikasat.
Muutaman sivun kirjastani ajattelin pyhittää isommille unelmille. Tähän kategoriaan lasken vanhan kauppa-apulaisen hellahuoneen kunnostamisen kesäasuttavaksi vierashuoneeksi, kunnollisen pation ja kasvihuoneen rakentamisen, pienen kaupunkiloman aikuisten kesken jne. Eli asioita, jotka eivät mitenkään ole mahdollisia toteuttaa juuri nyt, mutta kuitenkin unelmia ja haaveita, joiden toteutuminen on ajankohtaista ehkä joskus myöhemmin.
TK1 TK4TK2 TK3
Mutta koska maailmassa tuskin mikään tapahtuu vain haaveitaan raapustamalla, ajattelin nyt uhmata (kutiavasta kurkustani huolimatta) keväistä, mutta siitepölyistä säätä ja siivota suurimmat risukasat pihasta. Niin, ja niitä pihakuvia pitäisi nyt ehdottomasti napsia tulevien keväiden varalle. Kamera siis mukaan!

Kaunista tiistaita!


6 Responses to “{ unelmia ja haaveita }”

  1. Elina says:

    Ihanat kuvat ja ihanat suunnitelmat!

  2. Beatris says:

    Kuulostaa hyvältä! Onpa muuten suloinen tupsukynä! 🙂

  3. leena says:

    Eikä teillä taida tyynyjäkään olla ihan niin paljon kuin Marialla 😀
    Maria on musta huippu hauska tyyppi !
    No joo.

Kommentoi