{ kukasta asiaa }

13.6.2013

Joitakin kuvia matottomasta olohuoneesta. Pidän ihan hirmuisesti tuosta vaaleudesta, ja ihanasta valosta. Miltei harmittaa, että jokin matto on lattiaan talveksi levitettävä. Toisaalta, itseni tuntien, saatan syksyyn menessä jo kaivatakin vaihtelua.

Tinek-facets

Vaaleisiin puulattioihin kyllästyn tuskin ikinä, niin kauan ehdin niistä haaveilla. Mistä tulikin mieleeni, että kesäksi oli suunniteltu lattioiden maalausta. Pitäisi vain saada siihenkin touhuun aikaa ja rauhaa, katsotaan kuinka käy. Kesät tuppaavat mennä ohi hiukan liian nopeasti.

TineK-facet-uusi-kuu-blogi tray-table-tine-kHAGEDORNHAGEN-tinek-traytable

Villejä lupiineja, niitä riittää maljakkoonkin. Samoin köynnöshortensiaa, jota kiipeilee vähän siellä täällä. Onneksi on kukkia, joista voi keksiä asiaa, eikä tarvitse sitä tikusta vääntää.

hydrangea

Lyhyestä kuitenkin virsi kaunis; Toivottelen kaikille mitä parhainta torstaita, ja siirryn tekemään jotakin hyödyllisempää. Aurinkoa kamut!


19 Responses to “{ kukasta asiaa }”

 1. Ansku says:

  Minusta tuntuu, että mä elän kukista saamalla voimalla! Vallan meinaa seota, kun luonnon antimet ovat tällä hetkellä niin yltäkylläiset…kesä <3

  • Yhdyn täysin! Kunpa kukkia saisi pakastettua kuten marjoja. Tai siis vielä paremmin, että pysyisivät kauniina ja muodossaan pakastuksesta huolimatta. Mä uskon, että me suomalaiset oltais luonteeltamme ihan erilaisia, jos meillä olisi himpun enemmän tätä vehreyttä vuodessa! 🙂

 2. Tuo Tinen pöytä on niin ihana. Olen kuolannut sellaisen perään jo pitkään. Mistä olet ostanut omasi? Mukavaa päivänjatkoa täältä toimistotyön syövereistä! 😉

 3. Saila says:

  Kauniita kuvia, joista todella se vaaleus ja kaunis valo välittyy upeasti! Ja kuinka paljon omalta koneelta löytyykään kuvia kukista =) joka kimppu kun on kuvattava, oli se miehen tuoma, itse ostettu, muutoin saatu tai luonnosta poimittu. Puhumattakaan oman pihan kukista tai muiden puutarhoista.

  Viherpiipertäjä kun olen luonteeltani =)

 4. Saga says:

  Yksinkertaisesti kaunista. Vaaleutta kaipaa erityisesti kesällä ympärilleen, syksyllä voikin olla ihanaa levittää joku paksu matto varpaiden lämmittimeksi. Ja tuo pöytä pääsee niin hyvin oikeuksiinsa tuossa värimaailmaassa ja vaaleudessa.

 5. Leann says:

  Kyllä teillä on ihanan vaaleaa. 🙂 Ja kukat, ne on ihania. Itselläni on tällä hetkellä ruusuja ja gerberoja maljakoissa. 🙂
  Ihanaa torstaita!

 6. Alex says:

  Beautiful pictures! You seem to have such a lovely home. I could definitly live there:)
  And, you seem to be like me, You can´t have to many of those TineK candlelightholders;)
  I love them.

  Hugs.
  /A

 7. leena says:

  Levollinen tunnelma kuvissasi ja hellepäivänä varmaan olkkarissa vilpoisaa. Rauhoittavat värit, kaunista !

 8. Anne says:

  Keksi vaikka kukasta asiaa; kaikkia on ihana katsoa ja lukea 🙂 Hyvää viikonloppua sinulle ja perheelle! Anne-Maria

 9. Henna says:

  Mistä olet löytänyt nuo kehykset Hagedornhagen julisteisiin? Muistatko kehysten merkkiä? 🙂

Kommentoi