{ pintuck tank }

15.6.2013

Sain alkuvuodesta lahjakortin erääseen liikkeeseen, jonka valikoimissa oli paljon Ralph Laurenin Denim & Supply -malliston vaatteita. Tykästyin kyseisen merkin moneenkin vaatteeseen, mutta tämä pintuck tank näytti niin omalta, ja sininen sävy oli mielestäni täydellinen. Ajattelin talvella topin sopivan hyvin neuletakin alle, mutta jostain syystä se jäi täysin käyttämättä. Kenties se muistutti liikaa äitiysvaatetta tai sitten se ei vain istunut päälleni hyvin.
Kaivellessani lisää kesävaatteita esiin, löysin topin vielä lappuineen päivineen, ja rakastuin siihen uudelleen. Totesin sen olevan kovasti näköiseni, ja mitä todennäköisemmin se tulee olemaankin tämän kesän ykkösvaatteeni.

denim&supply

 Topissa on painija -mallinen selkä, ja tuo hassu iso aukko edessä, joten sen alla on suhteellisen säädyllistä pitää myös toista toppia. Itselläni on H&M:n valkoinen imetystoppi, jonka kanssa en liiviosan ansiosta tarvitse edes erillisiä rintsikoita. Mitä vähemmän olkaimia, sen parempi!

ralph lauren denim and supply

 Olen muuten tässä jo jonkin aikaa käyttänyt hiuksissani vanhoja rapunzelin klipsipidennyksiä. Tavallaan löysin nekin uudelleen. Pari kolme pientä klipsua pelastaa, kun tukka ohenee ohenemistaan. Samalla latvoihin tulee jokunen sentti mittaa, ja esimerkiksi erilaiset nutturat näyttävät muhkeammilta. Koko pakettia en saisi mitenkään kätkettyä kuontaloni sekaan, sen verran on hiusmassa viimeisten viikkojen aikana ohentunut, mutta osio päälaelle ja molemmille sivuille tekee jo ihmeitä.

ralph lauren denim supply

Risat farkut, paljaat varpaat ja kevyt puuvillatoppi. Mukavan rento ja kesäinen asu!
Tänään paistaa, nautitaan siitä!


15 Responses to “{ pintuck tank }”

 1. Hanna says:

  Ihana toppi, super kaunis äiti <3

 2. Cillatar says:

  IHANA asu ja kaunis sinä! Heti heräsi kysymyksiä ;). Mistä on kuvassa näkyvät isot korit ja myös farkkujesi alkuperä kiinnostaa?!

  • Kiitti 🙂
   Korit on Tine K:n, enää en muista mistä olen ne ostanut. Niitä on tullut haalittua sieltä täältä. Farkut on alkuvuodesta, heti synnytyksen jälkeen, ostetut lindexin yksilöt. Oikein ovat mukaviksi muotoutuneet 🙂

 3. Nipsux says:

  Kaunista!
  Tuolla merkillä on kyllä ihania vaatteita. Itse olin alkuviikon Helsingissä ja tulin ostaneeksi topin, jonka alaosassa oli hevosia. Mun oli siis saatava se toppi, vaikka hinta oli huima 98 euroa Kluuvin jossain putiikissa.
  Arvaas oliko sama toppi Stockmannilla normaalihintaisena 39 euroa?!? Voiko noin isoja hintaeroja siis ollakaan???

  • Härregud! Miten toi voi olla mahdollista edes!
   Mulla oli satasen lahjakortti, ja tää toppi maksoi kans just sen verran, että sen kortilla sain. Kauhee ajatella, että jostain olis voinut saada samaan hintaan kaksikin! Törkeetä, sanon minä!

 4. Viivu says:

  Ihana vaate! Ja aivan ihastuttava kantaja myös 🙂

  Täällä olis ohjelmassa seuraavaksi sen sun herkkuleivän testaaminen jota oot useampaan kertaan hehkuttanu… jee!

 5. Anna says:

  Toppi on super nätti! Hei ihan asiasta kolmanteen: mitä poskipunaa sinulla on näissä kuvissa? Vai onko aurinkopuuteria? Tosi kivasti korostaa kasvoja 🙂

  • Kiitti, Anna!
   Käytän kasvojen varjostuksiin baremineralssin faux tan -jauhetta. Se on tosi luonnollinen väri, matta, eikä heijasta valoa, kuten esim. saman sarjan warmth-väri.
   Samaa väriä kun sipaisee kevyesti koko kasvoille, tulee lopputuloksesta mukavan päivettynyt 🙂

 6. Celina says:

  Upea olet <3 Niin kaunis ja ihanassa asussa!

 7. Mie says:

  Siis vau! Ihanan freesi olet! Tollasta hehkua kaivattais tännekin 🙂

 8. Pia says:

  Sä oot niin kaunis!

 9. teija says:

  Oih, ihanä sie ja siun asu <3 farkutkin alko kiinnostaa, mut mahtaako niitä enää liikkeessä olla.. nyt kun on muutama kilo karissut niin vois jo uusia darkkuja harkita 🙂

 10. teija says:

  Siis Farkkuja. Tää puhelimen kans näpyttely on välistä ihan äässistä! 😀

Kommentoi