{ rennompi ote }

25.6.2013

Pari viimeistä viikkoa on mennyt arkea suorittaessa, kuin laput silmillä juosten ja tiettyyn päivärytmiin turvautuen. Enemmän sääntönä kuin poikkeuksena, olemme olleet lasten kanssa keskenämme ja arjen pyörittäminen ilta- ja aamurumbineen on jäänyt vain ja ainoastaan minun vastuulleni. Vaihtelun vuoksi tuntuukin taivaalliselta jakaa vastuuta ja tehtäviä, antaa itselleen hieman löysemmät ohjat ja ottaa rennompi ote.
Juhannusta meillä ei tänäkään vuonna juhlittu, mutta toisaalta en pidä sitä niin kovin suurena menetyksenä, kesästä kun voi nauttia silloin kun itsestä siltä tuntuu. Ja juuri nyt tuntuu siltä!

tinekjapionit

Tuoreita mansikoita, kesäisiä leivontaohjeita, kahvit puutarhassa, rikkaruohojen kitkemistä ja ennen kaikke nauttimista. Kesätuulen kuivaamaa lakanapyykkiä ja multaisia sormia, niitä on tälle päivälle luvassa. Illalla aion ottaa myös revanssin eilisen sangrialasini kanssa, nostaa jalat kohti kesätaivasta, huokaista syvään ja nauttia olostani.

tumma pioni

Kesäisen rentoa päivää myös teille!


8 Responses to “{ rennompi ote }”

 1. Anu says:

  Kivan rennolta kuulostaa! Rentoa otetta yritetään täälläkin ja uimassa käydään vähintään joka päivä.

 2. LeAnn says:

  Mukavilta kuulostaa tämän päivän “ohjelma”. ♡ Kun aina muistaisi hellittää ja rentoutua. Välillä tuntuu, että elämä on pelkkää suorittamista. 🙁
  Nautitaan nyt kuitenkin kesäpäivistä ja auringon valosta. 🙂

 3. Saila says:

  Rentoa eloa ja oloa sinne Emilia <3

 4. Minsti says:

  Pakko vielä kommenteerata noita pioneja: ne ovat hurmaavan kauniita ja kuvat myös. Meidän pionirouvamme eivät suoneet vielä yhtään kukkaa, mutta he taitavatkin olla harkitsevaisia ja hitaasti paikkaansa asettuvia. Annan heille luvan lajinsa mukaiseen käyttäytymiseen, mutta ihailen kyllä kaihoisasti sinun runsasta satoasi!

  • Pionit on onneksi sitä laatua, että ne palkitsevat odotuksen! Ja ihanahan se on, kun on jotain mitä odottaa! Ensi kesänä ehkä pari kukkaa, ja siitä se vauhti vain yltyy. Pionit ovat kyllä sellainen puutarhan jalokivi, että niitä kannattaa istuttaa, vaikka hitaan puoleisia ovatkin!

Kommentoi