{ walk-out closet }

23.8.2013

Vaatimaton vastaiskuni komeille pukeutumishuoneille. Meillä in on out, ja epäilenkin onko meillä koskaan niin joutilasta tilaa, että pukeutumiselle voisi pyhittää omat 15-20 neliötä. Tuskin.
Vaatehuoneen  lisäksi olen kuitenkin mahduttanut myös makuuhuoneeseen pienen pukeutumistilan. Paljon ei tarvita; Vain kaunis peili ja vaaterekki – niilläkin pääsee jo pitkälle.

Peili: House Doctor, Vaaterekki: Ikea

biker bootsit Uusi Kuu -blogi

syyspukeutumista Uusi Kuu -blogi

envy this cardigan

syys garderoobi

biker boots

becksut

Tänää Tampereella, huomenna Helsingissä. Pahoittelut jo valmiiksi blogihiljaisuudestani.

Mutta osallistukaa te sillä aikaa BeckSöndergaardin huiviarvontaan
– ja viettäkää mahtavaa viikonloppua!

Pusspusspuss!


25 Responses to “{ walk-out closet }”

 1. Täti Ruskea says:

  Kiva kun postasit tästä! Tuo pukeutumistila näyttää juuri sellaiselta kuin olen haaveillut, paitsi meille sopisi paremmin valkoinen peili, yksi iso ja eteen toinen pieni 😉 Tuo vaaterekki on kyllä tosi passeli, se pitää päästä hakemaan mahdollisimman pian. Haaveilen jo siitä, kuinka omat vaateet löytyy aamuisin “käden käänteessä” vaaterekiltä, kun muutaman kuukauden päästä palaan työelämään. Eli lempitunikat, -mekot, -neuletakit, -huivit jne.

  • Tuo on juurikin hyvä roikottamaan niitä valmiiksi mietittyjä asukokonaisuuksia! Aamulla ei välttämätä mielikuvitus toimi, joten kun edellisenä iltana mallaa asut valmiikis säästyy paljolta. Tai vaikka katsoisi viikonloppuna koko viikon asut valmiiksi! 🙂

 2. StyleC says:

  Oi vitsi, teillä näyttää niin kauniilta 🙂 Tuollainen rekki olisi kiva, mutta pelkään että sitten ei koskaan tulisi käytettyä mitään muita vaatteita kuin niitä joita rekillä roikkuu… riittävän usein nyt jo hakee vaatehuoneesta aina vain ne samat luottovaatteet 🙂

 3. joskuuu says:

  Niin kaunista <3 !

 4. Pieni lintu says:

  Ihana tuollainen nurkkaus, rekki ja kaikki! <3

 5. jonna says:

  Vitsit miten kivan näköinen nurkkaus pukeutumiselle, aivan ihana!

 6. Linda says:

  Ompa upeat nuo konjakinruskeat nilkkurit! Mistä ne ovat? 🙂

 7. Karoliina K says:

  Ihanan näköistä <3 Tuossa huivipostauksessa oli niin raikkaan näköisesti sulla noi huivit päällä että olisi ihana jos jaksaisit tehdä postauksen huivien sitomisesta 🙂

 8. Annika says:

  Moips!
  Syyskenkäkuume on kuumimmillaan täällä ja kiinnitinkin heti huomiota noihin kenkiin. Kummatkin näyttävät tosi kivoilta! Kenen kengät on kyseessä?

 9. Heidi says:

  Hei!
  Mistä tuo peruskaunis rekki on ? Vauvanvaatteille haluaisin eikä varaa Hayn..

 10. Wilhelmiina says:

  Kaunis tila 🙂 meille mahtuisi iso pukeutumishuone, jos vain saisi inspiraation sen toteuttaa. En tiedä, kuinka paljon sitä sitten tarvitsisi? Tuntuu, että sitä pukeutuu pienen tilan edessä aina;)

 11. MRSQ says:

  Ihana peili! <3

 12. Ihanan simppeli pukeutumistila, ei siihen paljoa vaadita!

Kommentoi