{ BHD }

21.10.2013

Pipo päässä pakkasella! Kyllä vain, olen löytänyt pelastukseni!
Vuosia meni niin, että käytin varsinaista pipoa vain ja ainoastaan ulkoillessa. Kaikki myssyt näyttivät niin typeriltä, pää muodottomalta pallolta ja olo oli vähintäänkin kuin milläkin kylähullulla. Muistatte varmaan lexingtonin pipon, jonka hankin viime talvena raskaushormoneissani. No, se pipo sai mut ajattelemaan tätä juttua ihan uusiksi. Vedin nimittäin myssyä viime talven aika tiuhaan päähäni. Aina kun oli huono tukkapäivä – ja sehän oli usein!

huonohiuspäivä1

Nyt syksyllä olen hankkinut jo kaksi uutta pipoa. Musta ja harmaa beanie, niillä aion nyt pelastaa tämän talven bhd:t! Tämä yksilö irtosi vajaalla kympillä henkkamaukalta. Ei varmaan tee hyvää tukalle saati kampaukselle, mutta näin lyhytnäköisesti saattaa pelastaa päiviä!

bhd1

Ihana ilma, raikas ja aurinkoinen. Ei voisi kai uusi viikko paremmin alkaa!

Hymyjä! Niin, ja kiitos tsempistä. Ootte parhaita! ❤


26 Responses to “{ BHD }”

 1. Pieni lintu says:

  Mä olen pipojen suurkuluttaja – ihanaa kun saa taas käyttää pipoa! 😀

 2. Kiva asukokonaisuus ja kaunis sinä. 🙂

 3. StyleC says:

  Ihana kokonaisuus, kauniin klassinen ja mukavan rento samaan aikaan 🙂 Ja en kestä näitä pipoasuja, tulee itsellekin kauhea himo piposhoppailla 😉 Mulla on pari ihan kelpoyksilöä kyllä olemassa, yksi tuollainen beanie -mallinenkin viime syksyltä. Mutta ehkä sitä muutaman vielä voisi…

 4. Sari says:

  Yksi suurkuluttaja täälläkin. 🙂 Pipoja tulee hankittua paljon niin itselle kuin lapselle, ja itse asiassa oonpa ostanu jo kaksi kappaletta miehellekin tämän syksyn aikana.. 🙂 Pipot on niin kivoja, kun niillä saa asuun uutta ilmetta helposti. Ja samoin kuin huivit ne tuo runsautta ja täydentää settiä. Niin, ja tietty helpottaa tän vilukissan ulkona kylmässä olemista aikalailla! 🙂 Luin joskus, että suuri osa lämmöstä haihtuu pään kautta ja jotenkin kyllä uskon sen, ilman pipoa tuntuu aina paljon kylmemmältä.

  • Joo, onhan se tosi lämmin! Tosin olen todennut, että huppu on siinä mielessä vielä parempi, sinne kun jää ilmaakin sisään. Kuljenkin muuten usein huppu päässä, mutta en ole tullut ajatelleeksi kuin tyhmältä se näyttää! 😀

 5. Muumimamma says:

  Hyvin sopii pipo sulle! Itse ostin viime keväänä Pariisista baskerin. Se on ollut mun juttu 🙂

 6. Elisa says:

  Näissä kuvissa ei ainakaan sitä bad hair dayta ole näkyvillä. 🙂 Ihana pipo ja sopii sulle tosi hyvin. Jatka vaan tällä linjalla.

 7. Näytätpä hyvältä tuossa asussa!

  Mä en myöskään ole pipojen ystävä, käytän mieluummin esim. huppua. Sitten kun koirien kanssa lähden lenkille tai pakkanen paukkuu pipon verran, niin mä suosin sellaisia kurttupipoja, sellaisia, jotka jää päälaelta pussittamaan niskaa kohden. Hmmm… olipa hassusti selitetty, mutta sellaiset menee mulle parhaiten. Nyt kudon kaulaliinaa itselleni ja kun se on valmis, pipo olis tarkoitus tehdä. Saas nähdä kuinka siinä yrityksessä käy. Se valmistuu todennäköisesti talveksi 2014-2015 🙂

  • Huppu on kyllä hyvä, sen avulla olen itsekin pärjännyt. 🙂
   Mulla on myös sellainen roikkuva pipo, en vaan oikein osaa sitä pitää. Näytän joltain vanhalta tontulta 🙂

   Jos mä nyt aloittaisin pipon teon, se voisi olla meidän K:lle valmiina kun se on teini-iässä! Mä en saa jotenkin nyt mitään valmiiksi 🙂

 8. Kaati says:

  Minä olen aina vierastanut pipoja, mutta lapsen kanssa ulkoillessa on ollut pakko taipua vetämään joku kamaluus päähän. Näytän kaikissa aivan ääliöltä – missään nimessä en voi kuvitella mitään tiukkaa versiota.

  Tuo sinulla oleva puolestaan näyttää juuri sellaiselta sopivan rennolta, jollaista lähden metsästämään. Suurkiitokset siis inspiraatiosta! 🙂

 9. alex says:

  Länge sen jag lämnade en hälsning nu, men tittar ofta in till dig! Fin som en vacker höstdag är du. Hoppas du och din familj mår bra♥
  /A

 10. talokuume says:

  Moi! Tää ei nyt liity millään tavalla pipoihin mutta olisin kysynyt talostanne. Me löydettiin vähän yllättäen kiva, vanha omakotitalo. Mietin että miten uskalsitte ostaa vanhan talon ja miten paljon tiesitte sen kunnosta ennen talokauppoja. Tietääkö siitä tarpeeksi edes vaikka tekee kuntotutkimuksen? Vai pitääks vaan tehdä tutkimus ja sen jälkeen pistää peukut pystyyn ja toivoa parasta?

  • Hmm, no tämäpä kysymys! 🙂

   Mutta siis, onhan talosta aina tehtävä kuntokartoitukset ym. Suomen lainsäädäntö tietysti myös antaa ostajalle talokaupoissa jonkinlaisen suojan, eli kyllähän mekin korjautimme ulkorakennuksen kattoa vielä kauppojen jälkeenkin myyjän laskuun.

   Elämässä ei mikään ole varmaa, ja niin se menee talokaupoissa kuin missä tahansa muussakin isossa päätöksessä.
   Asioista kannattaa ottaa selvää, mutta toisaalta eihän elämäsä ikinä saa mitään, jos ei koskaan ota riskiä. Yhtälailla uuden talon rakennuttaminen voisi mennä pieleen, työmies huijari jne. 🙂

   Tsemppiä, ja toivottavasti talokuumeesi jossain kohtaa saa helpotusta 🙂

 11. Malenami says:

  Kaunis asu ja kaunis sinä, ja pipokin on ihana! Haleja! <3

 12. Hei! Aivan ihana asu! Tykästyin niin tuohon takkiin! Itselläni on juuri beigen takin metsästys käynnissä ja utelisin mistä omasi löysit?
  🙂 iloa viikkoosi!

  • Tämä takki on vanha. Oliskohan vuodelta 2009 tai 2010. Se on kuitenkin jotenkin muodikkaampi nyt kuin silloin. Tämän ostin mangon valikoimista aikanaan, mutta olen mielssäni naureskelllut kun useamman talven jo mango on myynyt lähes identtistä mallia. Eli jos hyvin käy, näitä, tai ainakin vastaavaa, saa mangosta tänäkin vuonna 🙂

   Iloa sinne!!!! ♥

 13. Henna says:

  Kaunis asukokonaisuus 🙂 Minua kiinnostaa, että mistä tuo takkisi on? 🙂 Ja sitten ihan aiheesta poiketen, happy lights-pallovalosarja menossa tilaukseen, pähkäilen hehkulamppusarjan ja led-valosarjan välillä, osaatko sanoa onko led-valosarjassa miten valkoinen valo, taittaako siniseen?

  • Takista kirjoitinkin tuohon ylemmäs, eli vanha Mangon takki on kyseessä.

   Happy lightseissa valosarjat vaihtelevat myyntipaikan mukaan. Nuo itse pallot ovat se juttu, ja valosarjat tulevat käsittääkseni milloin mistäkin.
   Meillä on käytössä jo toiset ledit (ekat hyytyivät jo), nämä ovat esim. eri valmistajan kuin aikaisemmin. Mutta valot ovat kauniin lämpimän valkoiset (ei keltaiset), eikä sinisyydestä ole onneksi pelkoa.

   Kannattaa siis ihan ostopaikasta varmistaa se ledin sävy, jos pelkää sitä sinistä sävyä!
   Toivottavasti tästä oli apua! 🙂

Kommentoi