{ paljon }

27.10.2013

Paljon on mahtunut yhteen viikonloppuun. Liikuntaa, löhöilyä, Ikeassa käyntiä, hyvää ruokaa ja leppoista tunnelmaa. Sopivassa suhteessa kaikkea.
Iltaherkuksi uunipellillinen porkkanoita. Tilkka oliiviöljyä, hunajaa ja sormisuolaa. Päälle tuoreita yrttejä, ja vajaa tunti uunissa. Nam!

porkkanat

Mun päässä soi inhottavasti se kaamea renkutus Salil eka, salil vika. En tiedä tiedättekö, jos ette, onnittelut. En todellakaan liitä tähän mitään youtube-pätkää. Hirrrveä biisi!!! Pakko laittaa Spotifystä jotain parempaa korvamatoa liikkeelle.

Leppoisaa sunnuntain jatkoa!


10 Responses to “{ paljon }”

  1. Ninnu says:

    Siis todellakin aivan hirveä kappale, kuulin siitä kerran pätkän, mutta en voinut kuunnella loppuun asti, onneksi olen jo unohtanut kuinka se meni. 🙂
    Muuten kivan kuuloinen viikonloppu, mukavaa ensi viikkoa.

    • Se on ihan kauhee! Joku luukutti sitä salilla viikonlopun, ja nyt se vaan tahkoo mun päässä. Siis kamala!!! 😀
      Mutta joo, ei anneta sen pilata muuten kivaa viikonloppua! 😀

      Ihanaa alkavaa viikkoa sinne myös!

  2. Nanni says:

    Olin just sattumoisin tänä vklp Turussa extempore käynnillä perheen luona ja näin sut Ikean viherosastolla 🙂 Meinasin tulla moikkaamaan mutta en sitten uskaltanu, sulla kun näytti olevan hektinen tilanne siinä pikkumiehen kanssa 🙂 Olit kyllä livenä yhtä kaunis kun näissä bloginkin kuvissa 🙂 Tykkään niin sun pukeutumis- ja sisustustyylistä!

    • Voi Nanni, olisitpa vaan tervehtinyt!!!!!

      Meillä oli kyllä sellainen ikea-reissu! Esikoinen oli niiiiin hankalalla tuulella, että taisin muutaman kerran ilmoittaa, että “tää oli viiminen kerta kun lähdet Ikeaan”. Mitään ei voinut katsella, saati ihailla. Viherosastokin meni ihan ohi…
      Ja sitten käytiin vielä Myllyssä. Puuuuh, mikä reissu! 😀

  3. Riikka says:

    Juuri kuorin itselleni ja pojalle kulhollisen porkkanoita. Ihan raakana rouskuteltiin, mutta niin näytti herkulliselta sun pellillinen, että huomenna on ihan pakko kokeilla. Kiitos huippu vinkistä !!

    • Nämä on kyllä niin hyviä, ja yksi pellillinen on ihan liian vähän! 🙂
      Mä itse laitan näitä hapankorpun päälle, ja sitten vielä pikkuisen suolaa siihen. Avot, ihan parhaita!

      Ja näin tuo porkkana menee lapsellekin. Meillä ainakin N syö ihan hulluna tätä lajia!

  4. riina says:

    Hei, missä asteessa teet noi porkkanat uunissa?

  5. Kaati says:

    Iiihania, niin alkoi tehdä mieli! Minäkin tykkään paahtaa juureksia tuolla tavalla.. Vielä vähän aikaa sitten menivät lanttu ja palsternakka tikuiksi paahdettuina E:lle, kun sanoin niiden olevan ranskalaisia, mutta enää tuo huijaus ei mene läpi! 🙂

    • Meillä ei kyllä mene toi ranskalaishöpötys läpi, mutta N ei tykkää porkkanasta esim. keitoissa tai padoissa, mutta nämä menee kyllä.
      Bataattiranskalaiset on toinen herkku! 🙂

Kommentoi