{ lauantain asu }

18.11.2013

Lupasin postausta lauantain Inspiration Blog Awards -juhla-asustani, ja tässä se nyt tulee! Yhden kuvanhan jo julkaisinkin Facebookissa, ja joitakin yksityiskohtia löytyy myös Instagramista. Eipä kuvissa juuri hurraamista ole, sillä ne on otettu hotellin käytävällä aika haastavan valon kanssa, mutta ehkä se pointti nyt näistä käy selväksi.

Designistolta lainaamani YSL:n laukku sopi Day Birger Et Mikkelsenin mekkooni aivan täydellisesti, ja pidinkin molemmista todella paljon. Mekon malli on kivasti 1920-luku vaikutteinen, mutta äärettömän haastava, mitä tulee liivivalintaan. Päädyinkin erilaisiin teippeihin, ja täytyy myöntää, että mekko ihoon teipattuna olo ei välttämättä ollut ihan hirveän itsevarma! Tuli päästettyä voimasana jos toinenkin, kun siinä kiireellä yritin mekkoa itseeni liimata…

asu2

Korviksina olivat jälleen Pernille Corydonin pienet rinkulat ja saman sarjan pitkä rengaskoru roikkui kaulassani (molemmat saatu blogin kautta). Muut korut ovat vanhoja, enkä enää muista, mistä ne olen hankkinut.

asu3 asu5asu1laukku

Voin vain suositella tätä juhlalaukun lainaamista, vaikkain sydäntä särkeväähän tuollaista ihanuutta on takaisin postittaa. Näillä juhlimisillani iltalaukut jäisivät kuitenkin niin vähälle käytölle, että koen tämän palvelevan ainakin itseäni. Muutamalla kympillä saa lainattua laukun, ja valikoimista löytyy iltalaukkuja moneen makuun!

asu4

Kampauksen tein itse ja kiireellä. Pari nutturavalkkia niskaan toiselle sivulle, ja pari nippua klipsipidennyksiä antamaan lisää materiaalia. Helppo ja yksinkertainen!

kampaus

Että sellainen! Muistakaahan osallistua Pernillen koruarvontaan!!!

Kivaa iltaa!


18 Responses to “{ lauantain asu }”

 1. Kaunis juhlalook! Tuo laukku on superihana, pääsin sitä ulkoiluttamaan Glorian gaalassa. Ja kyllä, ei sitä olisi raaskinut millään postittaa takaisin!

 2. Haastavista kuvausolosuhteista huolimatta varsinkin viimeinen kuva on niin kaunis…tai siis sinä olet!:)

 3. Laura says:

  Hei, oi kun oot suloinen ja kaunis. ihana toi mekko, ja kampaus. Lämmintä viikon jatkoa teille 🙂

 4. Haiha says:

  Hih, aika kaukaa historiasta mekon malli haettu, yli tuhannen vuoden takaa… Oli pakko kirjoittaa tämä, kun alkoi niin naurattaa, kun tekstin perusteella saatu mielikuva vuosiluvun ohjaamana ei yhtään sopinut kuvaan, sitten kun sen näin!

 5. hietzu says:

  Teippiepisodista huolimatta mekko istuu yllesi upeasti! Ihan mahtava kokonaisuus hentoine koruineen. Ja lainalaukut yms. asut ja asusteet kunniaan.
  Tuo alin kuva on niin järisyttävän kaunis että tekisi mieli joskus piirtää sen inspiroimana jotain. Mutta haave jääköön tulevaisuuteen, gradun tekeminen vie kyllä kaiken liikenevän ajan, ja enemmänkin :S

  • Voi kiitos Hietu, sä oot ihana! ❤

   Toivotan sulle ihan mahdottomasti tsemppiä ja jaksamista sen gradun kanssa! Lopussa kiitos seisoo. Tiedän, ihan kauhee klisee, mutta niin se vain on! Jaksa puristaa, ja kiität itseäsi koko loppu elämän!

 6. Elisa says:

  Aivan ihana asu!!! Todella kaunis ja toi väri sopii sulle todella kauniisti. Ja laukku… *huoh* En kyllä pystyisi lainaamaan mitään, koska palauttaminen olisi varmasti niin kamalaa. Ha hah!

 7. LeAnn says:

  Aivan upea olet Emilia! 🙂 Tuo mekko on kaunis ja sen väri sopii sinulle upeasti. Ja laukku on ihana.

 8. jonna says:

  Kyllä sä olet upea ja niin kaunis nainen upeassa asussa! Ja kampaus on todella kaunis ai että 🙂

 9. Liina says:

  Tosi kaunis kokonaisuus! Kampauskin on aivan täydellinen. Tykkään!

 10. Marja says:

  Aivan mielettömän kaunis tuo asusi – ja sinä itse <3 Ja kampaus… ihanan yksinkertaisen kaunis! Voisitko opettaa tuon tekemisen btw myös meille muille?! Siis miten olet lisäklipsit asetellut? Minun hiukseni kun kaipaavat kipeästi lisää volyymia niin tuollaisillahan sitä nutturakampauksiin voisikin saada aikaiseksi suht helpolla…?!

 11. Pieni lintu says:

  Nätti vintage-tyylinen asu – sopii tuollaiselle pitkälle ja hoikalle. 🙂 Kaunista!

 12. Laura says:

  Pakko vielä palata tähän postaukseen:tuo vasemmassa keskisormessa oleva sormus on ihana… Onko se jostain hankittu vai itse teetetty?

Kommentoi