{ talvi tuli vihdoin }

25.11.2013

Hento valkoinen lumipeite maassa, muutama pakkasaste ja kirkas auringonpaiste! Ei yhtään huonompi maanantai, varsinkin kun eletään mitä pimeintä kuukautta, eli marraskuuta.
Sain viikonloppuna ihmeellisen energiapuuskan, ja siivosin koko talon. Joulututtikin oikein kunnolla, ja sormet syhysivät kuusimetsälle, mutta pidättelin itseäni vielä. Jouluostoksiakin tuli jo tehtyä, ja monenlaista muutakin valmistelua jouluun ja tuleviin synttäreihin liittyen.

Tänäänkin on vietetty puuhakasta ja kiireistä päivää, on ollut neuvolaa, kerhoa vasua ja montaa muuta tekemistä. Liedellä porisee nyt lantut ja porkkanat, mutta täysin ei kaikki kuitenkaan sujunut ihan suunnitelmien mukaan, kuvaa tilanteestani löydätte instagramin puolelta. Mutta tekevälle tapahtuu, niinhän se vain menee. Ja kun touhua on paljon, joskus järki kulkee pikkuisen liian myöhään!

Kaivoin viikonloppuna rakkaat talvimononi taas käyttöön. Joulupukilta vuosi sitten saadut Sorellit ja vanhat pehmeät Uggit. Näillä pärjää kotiäidin arjessa pitkälle, tosin myönnän, että välillä nautin valtavasti korkojen kopinasta, onhan vaihtelu virkistävää! Becksöndergaardin huivit toimivat vuoden ympäri, villan ja silkin sekoitus on uskomattoman lämmin! Meillä on eteisessä erilaisia korikasseja ja koreja, ja yksi niistä on varattu huiveilleni. Mitäpä niitä kaapissa piilottelemaan!

Pikkueteisen remontti tyssäsi syksyllä kuin seinään, ja kaikki kulku tapahtuu edelleen tämän (myöskin keskeneräisen) eteisen kautta. Nyt kun talvikengät valtaavat lattiatilaa, alkaa remonttihommatkin taas kutkuttamaan. Pakko kai saada hommia eteenpäin, ei auta mikään! Mutta tänään tämä eteinen kylpi niin ihanassa auringonvalossa, että näin senkin ihan uusin silmin. Parit räpsyt siis sieltä!

eteisessä2eteisessä1eteisessä4eteisessä3

Energistä viikon alkua teille kaikille!


7 Responses to “{ talvi tuli vihdoin }”

 1. Mellu says:

  Hei, pakko kysäistä Soreleista, oletko niihin tyytyväinen (lämpö, istuvuus, pohjan liukkaus)? Vähän pohdiskelen sellaisten hankintaa, mutten osaa päättää…

  Mellu

  • Kaikki nuo on ihan huippua näissä kengissä. Ainoa miinus on paino ja jäykkyys, vähän kuin olis laskettelumonot jalassa! 😀 Mutta tosiaan Sorelit oli viime talvena ainoat, joiden kanssa uskalsin lähteä ison mahan kanssa kävelylle. Nämä pitää ihan oikeesti jalat tukevasti maassa, ei luista!

   Joten suosittelen koko sydämestäni. Jos tilaat, ota mielummin isompi koko, tai älä ainakaan pienempää, jos kahden koon väliltä pohdit!

   • Molla says:

    Hei eikös tuo Sorelin malli Caribou ole se lämpimin vaihtoehto? Ostitko sinne sisälle vielä sen erillisvuoren? Olen juuri klikkaamassa moiset ostoskoriin, mutten osaa päättää väriä…kaikki näyttää niin kivoilta. Ja isoa masua minäkin haluan talvella kanniskella varoen, siksi nämä on nyt saatava 🙂

    • Kyllä tää vissiin on just se lämpimin. Sain nämä joulupaketissa tälläisenä, en usko, että mies on sinne mitä lisävuorta ostanut. 🙂

     Ihan ehdoton juttu pysyä masun kanssa pystyssä. Mukavaa odotusaikaa ❤

 2. Marjaana says:

  Nuita kenkiä täällä ihastellut minäkin, mutta nyt ihastuin kovasti tuohon teidän mattoon. Ihana. Mistä tuollaisia löytää?

  • Siis tää on ikivanha. Näitä oli joskus kaksi meidän olkkarissa, mut yt nostettiin vaan suojaamaan tota käsittelemätöntä lattiaa. Rispaantunut reunoista ja kaikkee, mut tykkään! Olisko ollut aikoinaan hobbarista hankittu! 🙂

 3. Emilia says:

  Niin ihanat nuo pallovalot! Mistä ne ovat? 🙂

Kommentoi