{ tavallisena päivänä }

26.11.2013

Täällä talvi senkun jatkuu, puissa on kaunis kuura ja poskiin saa ulkona nopeasti väriä. Vähän kuin luonto olisi antanut toisen mahdollisuuden kaiken pimeyden korvaukseksi. Me kulutellaan villasukkien pohjia ja nautitaan kaminassa räiskyvästä tulesta.
Tehdään ihan tavallisia juttuja. Ulkoilua, kokkailuja, leikkiä jne. Tätä se arki on. Tuntuu, että viikot huristavat ohi ihan liian nopeasti, paljon pitäisi, mutta aika riittää vain osaan jutuista.

Toisaalta tämä on kai nyt sitä elämän parasta aikaa. Pitää osata myös nauttia! Toiselle napsahti juuri 10 kuukautta mittariin, toiselle viisi vuotta reilun viikon päästä. En haluaisi joutua myöhemmin sureman, minne ne parhaat vuodet katosivat. Elisen jälkeen otin taas yhden askeleen rennompaan elämänasenteeseen. Mitä sitten, vaikka kaikki ei aina olisikaan ihan tiptop. Laitetaan joulua yhdessä, ja järjestetään leppoisat synttärit. Tärkeämpää on nauraa ja hymyillä, kuin kiristellä hampaita! Elämä on yksinkertaisesti liian lyhyt jatkuvaan stressaamiseen!

tavallisena päivänä 1 tavallisena päivänä 2 tavallisena päivänä 3

Me taidetaan keittää jälkkäriksi kaakaot, ja jos hyvin käy, pötkötellään hetki ihan vaan sohvalla. Tähän aikaan päivästä talossa vallitsee raukea hiljaisuus, ja siitä pitää ottaa kaikki irti!

Kaunista talvipäivää!


17 Responses to “{ tavallisena päivänä }”

 1. LPP says:

  Oi että Klaara on kasvanut, ihan ylisöpis <3

 2. Marjaana says:

  Ihanan positiivinen asenne sinulla. Niinhän se on, että pitäis muistaa nauttia hetkestä ennen ku se on ohi. T. Seitsenkuisen pojan äiti

 3. hanna says:

  Voi suloisuus noita sapaproita ja Klaaraa 🙂 Saman on todennut, relaaminen kannattaa.. siivota kun saa muuten 24/7 lasten kanssa.
  Kivaa päivää sinne 🙂

 4. Pieni lintu says:

  Suloinen lettipää! 🙂

 5. Tiia says:

  Minun esikoinen aloitti elokuussa eskarin ja viimeistään tässä vaiheessa tajuaa toden teolla, että vaikka ne päivät joskus tuntuivat pitkiltä, vuodet ovat kuitenkin hyvin lyhyitä.
  Haikeus ja kaipaus on ollut todella paljon mielessä tänä syksynä. Onneksi kotona on pienempiä lapsia, saa vielä nauttia tästä, erilaisesta lapsen kanssa olemisesta. Eskarin arki tuntuu tänä päivänä olevan hyvin koulumaista; nautin tästä kiireettömästä ajasta nyt enemmän kuin koskaan. Onneks se osaltaan jatkuu, vaikka yksi meistä onkin nyt koulumaailmassa. 🙂

 6. Heidi says:

  Hän on kyllä niin hirmu suloinen!
  ja totta, pitää muistaa ottaa rennosti ja nauttia siitä ihan tavallisestakin arjesta kaiken suorittamisen keskellä. Mukavaa talvipäivää! 🙂

 7. Onpa ihanan pitkä tukka pienellä Klaaralla. Näyttää niin isolta tytöltä jo!

  Iso kannatus lämpimälle kaakaolle sohvalla nautittuna villasukat jalassa 🙂 Nyt jaksaa taas mennä tuonne pakkaseen pariksi tunniksi.

 8. Mar3ngi says:

  Olen itse koittanut myös ottaa vähän rennompaa asennetta elämään 🙂
  Voi miten suloinen Klaara! Hurmaavat saparot myös 🙂 Pidempi hiuksiset vauvat näyttävät suloisen pikkuvanhoilta 🙂

  Postaustoiveena olisi nutturasi! Sinulla on aina niin kauniin näköinen nuttura. Miten sen teet??

 9. Anne says:

  Onpa hän reippaan oloinen pikku tyttö! 🙂

  Kyllä se on muuten vaan taito, että osaa nauttia hetkestä ja ottaa rennosti. Mulla ainakin pääsee unohtumaan välillä.

 10. Heppu says:

  Oi, kylläpä pieni saparopää on jo ison tytön näköinen <3

  Tuohon ajan rientämiseen olen herännyt minäkin (liekö jotain kolmenkympin kriisiä ;)) Nyt kun olen vauvan kanssa kotona, on ihana antaa sitä kiireettömämpää arkea Isommilekin. Tänään kävelimme lähikauppaan neljäveen kanssa tunnin. Huomasin vähän kärsimättömästi pysähteleväni kun poika ei ollut minun ja vaunujen vauhdissa, kunnes tuli se ajatus! Mihin tässä on kiire?! Loppumatka himmailtiinkin jokaista työmaakonetta ja käpyä ihastellen, pikkupakkasesta ja auringonpaisteesta nauttien.

 11. Ihania kuvia ja supersöpö tyttönen!:)

  Kannatan tuota stressaamattomuutta, yritän itsekin ajatella samoin vaikka kalenteri on täynnä jouluun asti… ja mä olen sentään kotona töissä!:O

 12. Katri says:

  On kyllä sellainen söpöläinen! 🙂 Ihana tunnelma.. Minäkin odotan niiiin kovasti leppoisia kotipäiviä lasten kanssa. Täytyy muistaa silloin tosiaan nauttia siitä tasaisesta arjesta ja kotona puuhastelusta…

 13. Stine says:

  Talvi jatkuu vielä, ööööö… about neljä kuukautta 🙂 Justhan se vasta alkoi 😉 Teillä on kyllä niin kaunista ja Klaara on todella suloinen. Onnellista joulunodotusta.

 14. Lauriczek says:

  Ihania talvisia paivia teille! Voi etta Klaara on suloinen! Han kasvaa topakkaa vauhtia. Meilla on taalla kotona kahden kuukauden ikainen tyton alku. Voi etta noiden lapsosten eloa on ihanaa seurata 🙂

 15. Ansku says:

  Ihana pikkutyttö! Ja noin pitkä tukkakin jo :).

  Minäkin yritän nauttia elämästä hetki kerrallaan ja nauttia jokaisesta hetkestä meidän viisikuisen tyttäremme kanssa <3.

 16. Tiina says:

  Ihana perhe. Ihana asenne.

  T: uusi lukija

Kommentoi