{ pikamoi }

21.12.2013

Täällä ollaan, ja nopeasti ajattelin huikata moit teillekin!
Kiire, kiire, kiire. Tänään olin lasten kanssa viimeisillä jouluostoksilla: Virhe. Hirveä ruuhka ja tungos, ei mun juttu. Tulis jo se joulu, ja saisi vain olla. Eiks niin!?
Ja hei, vuoden pimein päivä. Tai siis lyhin. Alkaa kieltämättä tää synkkyys käydä jo luonnon päälle. Siis mun. Ulkona sitävastoin on saunan rapunpielessä orvokit täydessä kukassa. Ihan sekaisin koko maa.

Mutta, ei mulla oikeestaan muuta asiaa ollutkaan. Odotan joulua, sitä että saa syödä ja olla vaan. Ja, sen jälkeen vaihtuukin jo vuosi, luvataan taas kaikkea ihan pöhköä ja kuritetaan itseämme. Tai sitten ei. Niin, ja odotan lunta. Valoisia talvipäiviä, ja pitenevää päivää ylipäätään. Mutta kaikki ne on ihan kohta tulossa, eli eipä tässä oikeestaan muuta enää tarvitse tehdäkään kuin odottaa. Ja paketoida lahjat. Ja tehdä muutama muu juttu, joka on vähän jäänyt viimetippaan.
Eli mä palaan taas kiireeseeni. Se on moi!

moipikamoikiire


10 Responses to “{ pikamoi }”

  1. Rauhassa vaan, niin hyvä tulee! Et tosin kyllä ainakaan kuvien perusteella näytä tippaakaan stressaantuneelta 🙂 Iloa jouluvalmisteluihin!

  2. Katri says:

    Ihanat kuvat! 🙂 Ajattelimme myös että ollaan fiksuja ja käydään kaupassa tänään, jotta ei tarvitse aatonaattona hakea kuin pakolliset tuorejutut. Mutta ööö, ehkä joku muu oli ajatellut samoin.. Mä olen varma, että olen unohtanut jotain, koska tuntuu, että kaikki on tehty, mitä ennalta voi.. Leppoisaa joulunaikaa!

    • oi, sulla oli tosi rento tunnelma! Toivottavsti olo hyvä ja kaikki kohdillaan!? 🙂
      Me ajeltiin eilen Prismaan lasten kanssa, mutta joku muukin oli ajatellut tulla sinne illalla täydentämään varastojaan. Olis vaan pitänyt mennä oman kylän markettiin. 🙂
      Puolensa arjessakin! 😀

  3. Riikka says:

    Oikein mukavaa ja rauhallista Joulua koko perheelle !
    Jos teillä kukkii orvokit, niin meillä näytti olevan mustissa viinimarjapensaissa kunnon silmut… Tarviskohan muutama oksa tuoda jouluksi sisälle, jos vaikka silmuista puhkeaisi pienen pienet hiirenkorvalehdet. Voisi olla aika hauska elementti joulupöydän kattaukseen – jouluna kun harvemmin on saanut omasta pihasta hakea vihreätä ja elävää maljakkoon.

    • Myöhäinen vastaus, mutta toivottelen teille rentoja välipäiviä! 🙂

      Kyllä nyt on luonto niin sekaisin, pajunkissat on pulskia kuin maaliskuun lopulla. Voisi pääsiäisen viettää heti joulun perään! 🙂
      Kyllä sitä talvea kaipaa, lumi kun on paljon mukavampaa, kuin tuo ainainen sade ja kuravesi. Mutta tuskimpa se hiirenkorvia ehtii nyt vielä puihin pukata, ja päästään vielä pulkkamäkeenkin! 🙂

      Kaikkea hyvää uuteen vuoteen!!!

  4. Cillatar says:

    Ihanat kengät!!! Mistä noi on :-)?! Hyvää joulua perheellesi!

  5. Jenni says:

    Ihanat nuo nilkkurit <3 Mistä olikaan hankittu? 🙂
    Rauhallista joulun aikaa!

Kommentoi