{ juhlien kautta – tai ilman }

01.1.2014

Mahtavaa tätä vuotta ystävät!
Suuri kiitos kaikille yhä mukana roikkuville ja tietysti myös uudemmille tuttaville. Vuosi 2013 on takana, ja yksi blogivuosi saatettu onnellisesti päätökseen.

Itse vaihdoin vuotta tuttuun tapaan nukkuen. Tosin siinä puolilta öin (jopa täällä) räiskyi sen verran tiuhaan, että pieni unikatkos tuli pakostakin uuden vuoden kunniaksi. Muuten siis hyvinkin rauhallisissa merkeissä. Illalla tein vielä vuoden viimeisen salitreenin ja sitten palkkarin, suihkun ja päivällisen kautta sänkyyn. Ihan pieni itsesääli hiipi rinnalleni alkuillasta ja miehelleni jo sanoinkin, että tämä on niitä ainoita kertoja, kun treenaaminen tuntuu säälittävältä, mutta olo meni onneksi tehdessä ohi, ja totesin, että niin tässä kuin muussakin elämässä, tärkeintä on tehdä asioita, jotka sopivat itselle, ja joista saa hyvän mielen. On turha peilata elämäänsä muiden tekemisiin, tai tehdä juttuja vain koska muutkin tekevät niitä. Kenties jonkinlainen opetus uuteen vuoteen!?

Perinteisesti mieheni vaihtoi vuotta työn merkeissä, ja Niilo oli vanhempieni luona, joten meitä oli kotosalla vain tyttökolmikko minä, K ja Alma. Öisestä paukkeesta huolimatta, olimme vuoden ensimmäisenä aamuna täynnä intoa ja tarmoa,  joten kärryttelimme reippaan aamulenkin, nautimme kuumasta suihkusta ja föönasimme karvat kuosiin. Tästä on hyvä jatkaa, kirjoittaa kirjaa nimelta Anno Domini 2014!

wic 1wic 3wic 4

Parempaa vuotta lupasin paitsi itselleni henkilökohtaisessa elämässäni, myös teille blogivuoden muodossa. Sitä kohti siis!
Ja, kuten lupailin, aloitetaan koosteilla ja muistelmilla menneestä. Olen koonnut kuvia ja ajatuksia menneestä vuodesta, ja tahdon jakaa ne myös kanssanne.

Mutta entä te? Mitä kaikkea sitä tulikaan taas luvattua!?! 🙂


10 Responses to “{ juhlien kautta – tai ilman }”

 1. Pirjo says:

  Hei!
  Ja hyvää alkanutta vuotta. Muístatko mistä olet tuon ihanan näköisen mustan ison peilin hommannut?

 2. Martta says:

  Heh, nukkuen vaihtui vuosi täälläkin 🙂 Onneksi räiske oli niin maltillista ettei vauvakaan herännyt. Ihania nuo sun mekot! Hyvää tätä vuotta!

  • Hyvää tätä vuotta! 🙂
   Voi, kyllä se nukkuminen vain on ihanaa! 🙂 Ihmettelen että mistä se pauke oikein tuli, kun ei tässä nyt ihan vieressä kukaan ampunut. Ehkä se olikin koira joka sai meidät toisetkin säpsähtelemään horroksestamme! 🙂

 3. Hannele says:

  Noo, sitä samaa järjestelmällisyyttä lupasin parantaa kuin edellisinäkin vuosina. Miten musta tuntuu ettei oo pahemmin kehitystä tapahtunut 😀 Kivaa alkanutta vuotta!

 4. merenhelmi says:

  Oi tosi hienoja mekkoja <3

 5. Riikka says:

  Voisitko tehdä treenipostauksen? Mitä salitreeniisi kuuluu jne?

Kommentoi