{ postaus, jota en koskaan ehtinyt julkaista }

17.1.2014

Kuten instan seuraajat tietävätkin, olen tällä hetkellä sängynpohjalla varsin voimattomana. Eilen tosiaan tehtiin sellainen perhereissu Ideaparkkiin ja Ikeaan, ja jossain kohtaa tuli yht’äkkiä tosi huono ja kipeä fiillis. Iltaa kohti olo vain huononi, ja yöllä hourinkin jo ihan kunnon kuumeessa. Olo ei ole ollut mitenkään flunssainen ja tämä tuli aivan puun takaa. Ajattelinkin, että ehkä tässä on nyt jotain influenssaan viittaavaa. Toivottavasti menee joka tapauksessa pian ohi!

Koska sairasvuoteesta en jaksa kuvata teille oikeastaan yhtään mitään, ajattelin fiilistellä vanhoilla kuvilla. Mulla on nimittäin tälläiset yhden postauksen kuvat tuolla luonnosten puolella – postaus, jota en koskaan ehtinyt julkaista. Otsikkona oli valmiina lähtöön, eli synnyttämäänhän tässä oltiin jo kovasti menossa. En tiedä, johtuuko tästä kuumesta ja kipeästä olosta, mutta jotenkin nyt vaan herkistelen täällä noita vuoden takaisia fiiliksiä oikein kunnolla!

Lämmintä vaatetta ja pakolliset kosmetiikat äidille, sekä pieni lahja ja Omarit tulevalle isoveljelle. Vauvaa ajatellen olin pakannut kaiken myös valmiiksi, miehen ei sitten tarvinnut kuin ottaa vaatekasa mukaansa, kun tulivat meitä noutamaan. Kaikki niin beigeä ja valkoista, mehän ei tiedetty kumpi sieltä oli tulossa.

Vaikka me ollaan aika tavalla puhuttu asiat siihen malliin, että perheemme on nyt lopullisessa koossaan, täytyy myöntää, että tossa vuoden takaisessa fiiliksessä on silti sitä jotain, jota ihminen tulee aina kaipaamaan. Ehdottomasti elämäni suurimpia hetkiä, vaikka myönnän, että ei ne silloin välttämättä siltä tuntuneetkaan.

 lähdössä 3 lähdössä 1lähdössä 5 lähdössä 2lähdössä 6

Voi kun tästä jo pian olo paranisi, sitä pitäisi nimittäin alkaa valmistella ensi viikolla jo juhlia. Hurjaa, miten ne vuodet vain kiitääkin niin nopeasti!

Mukavaa viikonloppua teille. Mä taidan hetkeksi vielä torkahtaa….


14 Responses to “{ postaus, jota en koskaan ehtinyt julkaista }”

 1. hanna says:

  Voih, tuli ihan haikea olo täälläkin, vaikka hieman fiilis.. ei kahta ilman kolmatta 🙂 Aika näyttää. Oih jos vaikka ruokavinkkejä saisin teidän juhlista. Meillä vietetään lapsilla yhteisynttäreitä maaliskuussa näillä näkymin.. rempan takia. Sitä sun voileipäkakkua vois kokeilla vihdoin 🙂 Toivottavasti paranet pian.
  Aurinkoa sairasvuoteelle!

  • Niinhän se on, aika näyttää! 🙂
   Mä luulen, että meillä mennään synttärit myös voileipäkakkujen avulla. Niitä oli Niilonkin synttäreillä, ja tuntuvat tekevän kauppansa.

   Ihan pyllystä tämä sairastelu. Kunpa tokenisi jä äkkiä!

 2. Niin se on ihanaa ja samalla haikeeta! Tiedän niin tunteen! 🙂 Oikein mukavaa viikonloppua sinne!

 3. Milla says:

  EIKÄ!!
  Kävin eilen Ikeassa!! Monelta olitte? 😀
  Mää olin joskus 2 aikaan.. Harmi kun ei törmätty!! Tai siis ethän sää olis mua tunnistanu, mutta silti 😀
  Olisinkohan “uskaltanu” tulla jutteleen, ehkä.. Tai sit en, kun menossa raksalle -look ei ollu se edustavin 😀
  Pikasesti kävin katsastaan kylppäripuolen tarjonnan, täytyis allaskalusteet ostaa ja sieltä löytyis edullisesti.. Alkaa pelimerkit oleen loppu jo tässä kohtaa!

  Voi että.. Maailma on pieni 🙂
  Mutta koitahan parannella ittes! Nyt voit hyvällä omalla tunnolla levätä ja herkistellä vuoden takasia hetkiä!

  • Voi jos pystyiskin lepäämään!

   Me oltiin ikeassa vasta joskus neljän-viiden aikaan, eli ei törmätty. Mutta lupathan, että jos joskus törmätään, tuut moikkaan!? Olis enemmän kuin kiva! Harmittaa aina, kun joku sanoo nähneensä, muttei sit kuitenkaan uskaltanut moikata. En mä pure! 😀

 4. LeAnn says:

  Kyllä nuo odotus- ja vauva-aikamuistot vain on ihania, vaikka itselläkin niistä on jo 11 vuotta… 🙂
  Hurjasti paranemissäteitä sinne!

  • Kiitos, toivotaan, että tauti hellittää pian.

   nämä odotus- ja vauvamuistot taitavat olla sellaisia, että säilyvät sydämessä aina omalla sijallaan. Eikä ihme, onhan ne niitä suurimpia juttuja, mitä on saanut kokea!

 5. Katri says:

  Ihanaa, niin ajankohtaista (tosin sairaalakassi on ollut kuukauden pakattuna kun olin varma että tulee paljon etuajassa)! 🙂 Josko tänä viikonloppuna? Viikko jo yliajalla..

  Lepoa nyt vain! Toivottavasti ei ole mitään kovaa influenssaa.. Meilläkin on pieni lahja (pehmo) isolle siskolle. Ajattelimme, että hän saa tuoda vauvalle jonkun pienen pehmon, ja sitten häntä odottaakin yllätys myös vauvalta.. Ja nyt hän kovasti odottaakin, että saa antaa vauvalle sellaisen pupun, joka hänellä itsellään oli vauvana! <3

  • Mä toivon, että oot nyt sairaalassa, etkä lue tätä vastaustani! 😀
   Hurjasti tsemppiä sinne. En itse tiedä tosta yliajasta mitään, molemmat kun ovat syntyneet ennen laskettua aikaa.

   Meillä oli Niilolle paketissa Martin tarinatalli-dvd. Oon aika ankara ton telkkarin suhteen, enkä hirveesti tykkää antaa telkkariaikaa pojalle. Tuolloin sit mietin, että ehkä se dvd pelastaa joinakin päivinä, ja niinhän se teki. Niilo muistaa aina, että sai sen silloin kun tuli isoveljeksi. 🙂

   Hurjasti kaikkea hyvää sinne, ja jos on jo ajankohtaista, niin onnitteluja koko perheelle! ❤

 6. Saga says:

  Voi ei. Toivottavasti ei olis influenssaa. Me sairastettiin se koko porukalla ennen joulua ja hitsit että oltiin kipeitä. Ei olla vuosikausiin olla niin venttinä ja vielä kaikki samaan aikaan. Miehellä se äityi sitten ihan keuhkokuumeeksi asti. No, en nyt maalaile piruja seinille, se tulee jos on tullakseen. Toivon vaan lepoa ja tervehtymistä. Ja olen hengessä mukana.
  Ja niin kauniin tunnelmallisia kuvia. Että onko siitäkin jo vuosi. Hitsit miten aika menee, mutta onneksi me ei vanheta yhtään… 🙂

  http://niittykulma.blogspot.fi/

  • Eikä, varmaan tosi raskasta kun koko perhe on samassa taudissa!
   Mä koitan tsempata henkisesti itseäni, että en mä anna yhden taudin kaataa mua, mutat katsotaan nyt miten käy. Lepoa täällä on aika vaikea saada, tosin eilen menin lasten kanssa ennen kahdeksaa jo nukkumaan. 🙂

   Juu, onneksi me äidit ei vanheta! Saisi tosin lapsetkin kasvaa hiukan hitaammin! Niin haikeaa luopua siitä vauva-ajasta, vaikka onhan se raskastakin!

Kommentoi