{ tulossa synttäreitä }

23.1.2014

Klaara täyttää huomenna kokonaisen vuoden. Viimeisen viikon olen ollut jotenkin tosi herkkis, tirautellut kyyneleitä ja muistellut viime tammikuun paukkuvia pakkasia. Varmaan aika luonnollista, kyllähän nämä lasten syntymäpäivät on myös äideille suuria juttuja.Me juhlitaan synttäreitä sunnuntaina, aika perinteisesti ja pienimuotoisesti. Tarjoilujenkaan suhteen en ole vielä ihan varma, mä yleensä saan ne ideat siinä vaiheessa, kun just ehtii vielä toteuttamaan. Mutta ei stressiä, tässä on nyt sen verran paljon ollut juhlia lähiaikoina (5v. synttärit ja joulu), joten yhdet kahvikekkerit menee kyllä omalla painollaan.

1-1 3-1

Myös hiukan toisenlaisia synttäreitä juhlitaan tulevana viikonloppuna. Vihjasinkin teille tulevasta mannekiinikeikastani, ja tosiaan huomenna olisi tarkoitus olla esittelemässä me & i:n uutta mallistoa merkin 10v. synttäreillä. Mallisto esitellään nyt siis myyjille, ja se tulee myyntiin ensi viikolla. Ihan sentään potkuhousuihin ei minua ja muutamaa muuta kollegaani (Johanna, Elisa ja Minttu) survota, vaan lähinnä esittelemme me & i:n naisten vaatteita. 🙂

me&i

Yläpuolella muutama kuva uudesta mallistosta. Pääkalloteeppari ja harmaa neuletakki, ovat ainakin mun mieleen. Lupaan laittaa teille myös juhlasta jotain juttua.  Ja, jos tää oli joku vedonlyöntisivusto, niin nyt vois miettiä kertoimia vedolle pysynkö pystyssä, vai kaadunko! 🙂


18 Responses to “{ tulossa synttäreitä }”

 1. LPP says:

  Haha, mä varmaan pyörryn jännityksestä 😀

 2. AnnaW says:

  Lyön vetoa, että pysyt pystyssä 🙂

  Voi että 1-vuotissynttärit! Mullakin tulee täällä tippa linssiin, en ollut vielä päässyt ajatuksissani siihen, että meidänkin muru täyttää 1-v. keväällä! Eilen tuli 9kk täyteen. Ja isosisko täyttää jo VIISI! Siis voi apua, mä alan oikeesti itkemään, miksi ne kasvaa niin nopeaan!?

  Mukavia juhlia teille <3

  • Hyvät kertoimet! 🙂

   Aika menee kyllä niin nopeasti! Voi kun sitä joskus nuorempana valitti, miten aika ei kulje, ja kaikeen on vielä aikaa niin paljon. Nyt kun voisi pysäyttää kellot, ja pysähtyä tähän!

 3. hietzu says:

  Miten on mahdollista että aika juoksee näin nopeasti?! Vastahan sinä odotit pikkuista. Tuntuu että “oikea elämä” menee nopeasti,mutta kyllä täällä blogissakin saa ihmetellä toisten postauksista kuinka nopeasti se aika postausten mukana juoksee. Mieleeni palasi heti ne Klaaran ristiäskuvat ja lilat yksityiskohdat 🙂
  Hirrrrmuisen paljon onnitteluja Klaaralle! Pienet ja perinteiset synttärit kuulostaa hyvältä. Itse muistan että minun synttäreitä vietettiin pienellä porukalla kun olin pieni. Sitten vähän vanhempana oli jaettu sukulaiset ja kaverit eri päiville tai ainakin eri kellonajoille.
  Stressitöntä ja nautinnollista juhlaa myös itse äitille! 🙂

  • Taaksepäin kun katsoo, menee vuosi niin, että silmissä vain vilahtaa! Aika kyytiä tämä elämä!

   Nyt kun juhlakalukaan ei vielä toivo erilaisia teemoja synttäreilleen, aion ottaa just rennosti. Pääasia on mukava tunnelma ja siihen vaikuttaa aika paljon just se äidin mieliala! 😀

 4. Saga says:

  Oi jee, kuulostaa tosi hauskalta sun viikonlopun juhlat. Siis tokihan lasten synttärit on myös hauskoja, mutta sulla on nyt luvassa vähän erilaista kivaa 🙂 Varmasti pysyt pystyssä kun muistat vaan ottaa rennosti.
  Samaa ajan kulumista minäkin ihmettelen. Mulla on poika jo neljä ja ihan hurjan iso ja reipas päiväkotilainen. On siinä ajan kulumisessa kyllä puolensakin. Kuten tiedät, niin tuollanen neljävuotias kun osaa jo kaikenlaista ja on tosi omatoiminen, niin halutessaan 🙂 Ja yhdessä voi tehdä jo vaikka mitä kivoja juttuja.
  Kivaa viikonloppua!

  http://niittykulma.blogspot.fi/

  • Onhan se toki mukavaa, että samalle viikonlopulle osuu useampikin kiva juttu! 🙂

   Näiden hiukan isompien kanssa voi jo tosiaan touhuta vaikka mitä. Meillä ainakin toimi myös mustasukkaisuuden estämisessä se, että tehtiin pojan kanssa juttuja, joita “vauvat ei vielä osaa”. Kovin ylpeänä ja reippaana toinen sitten olikin jo isoa poikaa.
   Ihania ne on jo iässä, äitien silmäteriä aina! 🙂

 5. Sari says:

  Mukavia juttuja tulossa. 🙂 Laitakin meille kuvia näytöksestä! Oothan jo treenannu kävelyä? Hihi 😉 Niin, ja onnea Klaaralle!

 6. Taru says:

  Moikka,
  Onpa todella kivan näköisiä naisten vaatteita tulossa kevääseen. En ole kyseisestä merkistä ennen kuullutkaan? Saako näitä sinun kautta tilattua vai osaatko sanoa kuka Tampereenseudulla tuotteita myisi? Juuri tuo pääkallo teeppari ja harmaa neuletakki voisi kiinnostaa! Vai pystyykö näitä tilaamaan tuolta netin kautta?
  Kiva blogi sulla:0)

  • Me&i on lasten, ja osaksi naistenkin, vaatemerkki, joka perustuu “kotikutsuihin” eli myynti pääasiassa hoidetaan kutsujen kautta.
   Tuotteita voi myös tilata suoraan jälleenmyyjiltä.

   Kurkkaa tuolta meandin nettisivuilta, saat sitä kautta etsittyä sinua lähinnä olevan myyjän, ja voit ottaa yhteyttä häneen!

 7. Johanna says:

  Huomenna nähdään 🙂 ja onnittelut pikkuiselle!

 8. Meillä ei ole keväällä muita juhlia tiedossa kuin lapsen synttärit ja niitä aiommekin juhlia oikein megakoristeluilla ja tarjottavilla. Rakastan juhlien kanssa hääräämistä! Lisäksi saimme vanhempieni omakotitalon yläkerran lainaan, joten koko juhlaväen voi pyytää kerralla kylään ja pistää oikein sirkuksen pystyyn!

  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/01/22/synkistelysta-synttarisuunnitteluun/

  • Lasten juhlat on hauskoja. Mutta itse olen oppinut nyt pikkuisen ottamaan myös rennosti ja nauttimaankin kaiken järjestelyn aj valmistelun lisäksi.
   Kaikkia koristeluja tärkeämpää on kuitenkin mukava tunnelma! Sitä toivon tellekin! 🙂

   • phocahispida / Ilman sinua olen lyijyä says:

    Okei, paatunut ylihöösääjä koettaa pitää täten itseään viisaamman neuvon mielessä ja heittäytyä välillä ihan vaan juhlimaankin. 🙂

 9. Sini says:

  Mistäköhän noita ihania pilkullisia palloja saa? 🙂

Kommentoi