{ Lumoan sneak peek }

10.4.2014

Sain kunnian paljastaa teille pieniä sneak peek -paloja Lumoan uudesta mallistosta, joka virallisesti julkistetaan huomenna perjantaina Lapsimessuilla!
Viikonloppu otsiksessa -postauksessa näittekin mun päällä yhden Lumoan-suosikeistani, ja nyt tätä ihanuutta olisi jatkossa tarjolla myös lapsille! Toki huomenna esillä on myös naisten uusi mallisto, ja siitäkin laitoin teille nyt yhden huivikuvan teaseriksi!

Lainasin tuohon alapuolelle suoraan tekstin Suvin lähettämästä meilistä, sillä mitäpä tätä siirtämään toisen käden tiedoksi!

varpu-mekko

“Tässä vähän ajatuksia lastenmalliston takaa.

Esittelemme lapsimessuilla uusien aikuisten mallien lisäksi myös upouudet Lumoan lastenvaatteet. Pienten lasten äitinä tuotevalikoimamme laajentaminen lastenvaatteisiin tuntui aika luonnolliselta suunnalta. Tyttöjen mekkoja meiltä on kyselty siitä saakka, kun ensimmäiset aikuisten tunikamme julkaistiin. Nyt tytöt saavat ensimmäistä kertaa omat mekkomallinsa, Taimin sekä Varpun. Kahden pojan äitinä en kuitenkaan halunnut rajata vaatteita pelkästään tytöille, vaan tuotevalikoimaan tulee myös unisex -mallisto pienille lapsille. Ajatuksena oli siirtää ajaton Lumoan tyyli myös lastenvaatteisiin. Tuotteitamme voidaan kuvata sekä sanalla tyylikäs että rento. Näissä lastenvaatteissa voi ryömiä kovaa ja seisoa vaikka päällänsä, mutta samalla ne toimivat hyvin myös juhlavampina vaatteina.

Tyttöjen mekkoja löytyy koossa 62-152cm ja unisex -mallisto koossa 62-116cm.

Lasten työ on leikki ja näin ollen olemme halunneet tehdä käyttövaatteita, jotka tuntuvat mukavilta päällä. Valikoimme materiaaliksi GOTS -sertifioidun luomupuuvillan ja lisäsimme mukaan 5% elastaania joustavuuden saavuttamiseksi. GOTS on laaja tekstiilien ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti, joka kattaa koko tuotantoprosessin luonnonmukaisesti viljellystä raaka-aineesta koko tuotantoketjun läpi lopulliseen tuotteeseen asti. Huomioon otetaan myös ihmisten ja eläinten hyvinvointi.

Lumoan vaatteiden valmistuksesta vastaa suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet tekstiilialalla. Vaatteet valmistetaan heidän omissa toimitiloissaan Portugalissa.”

Lumoan Unisex

Alla luonnoskuva tuubihuivista!

tuubihuivi

Lumoan ja Mmaku Smoothiesin yhteisosasto löytyy messuilta muuten ihan me&i:n osaston takaa. Eli, useampi kärpänen yhdellä iskulla! 🙂

Mä alan nyt pakkailla laukkuja huomiseksi. Huh, stressaa melkein valmiiksi jo! 🙂

Ihanaa iltaa!!!!


5 Responses to “{ Lumoan sneak peek }”

  1. Tanja says:

    Oi, mielenkiinnolla jään odottelemaan tyttöjen mekkoja! Ja onkin muuten pitänyt kysyä sulta, että ootko saanu sen mustan Aava-mekon pestyä ongelmitta? Pesin aivan ohjeen mukaan, mutta se pitsi veti aika lailla kuprulle. :/ En tosin silittäny sitä vielä, täytyy vielä sitä kokeilla.

    • Henna says:

      Minäkin odottelen innolla tyttöjen mekkoja! Tosin mietin uskaltaako ostaa.. Itsellä myös Aava-mekko, joka materiaalin osalta toiminut minulla huonosti. Mekko ‘kerää’ pintaansa kaiken ylimääräisen roskan, vaatepölyn ym. Teippiharja kovassa käytössä. Mekon käyttö jäänytkin vähälle, enää ei kehtaa pitää kun heti tunnin käytön jälkeen näyttää epäsiistiltä 🙁 Onko teillä mekon kanssa samanlaista ongelmaa? Minä olen pessyt mekon kerran, pitsi pysyi kyllä hyvänä.

      • Kun pesin Aava-mekon, pitsi pussitti hiukan kun mekko oli märkä. Kun se kuivui, pitsi asettui kauniisti. En ole edes silittänyt mekkoa.

        Mustaan väriin tarttuu ainakin meillä aina pöly. Siis mustaan puuvillaan. Kaikki nöyhtä, koiran haituvat jne. Ainoastaan tekokuidut ja tosi kiiltävät pinnat vaatteissa oikeesti toimisivat. Mutta teippihaja on mun bestis, eli sitä on pakko kuskata mukana, jos mustaan tykkää pukeutua. 🙂

  2. Heli says:

    Onpa harmi kun unisex-mallisto loppuu jo 116 cm:iin. Ei mahdu enää kummallekaan pojalle. Täytyy Lapsimessuilla tsekata osasto, tuubihuivi vaikuttaa kivalta.

Kommentoi