{ Pernille Corydon }

09.4.2014

Pommitin teitä eilen instan puolella kunnon selfie-otoksilla. Eli mallailin asuja viikonlopun rientoihin.
Täytyy todeta, että tuntuu jopa vähän omituiselta ajatella itseään hameessa ja korkkareissa, sillä viime aikoina elämä on pyörinyt aika hyvin mukavien ja käytännöllisten vaatteiden ympärillä. Vaikka eipä siinä mitään, taidan tosiaan olla enemmän farkku-/tennarityttö, kuin paljettimekkoilija. Kunnon kotihiirulainen!

 Lupasin myös instan puolella, että laitan Pernillen Corydonin korujen mallailua tänne blogiin. Ja todellakin, hame ja paljetit on mulle jo siinä määrin ihan liikaa, että mitään statement-koruja en enää kaulaani kaipaa. Pernillen korut ovat olleet mulla jo pitkään käytössä, olen löytänyt niistä sen tapani käyttää koruja asusteina ja asun kruununa. Ennen kun olin sitä mieltä, että jopa korutta oli parempi kuin tuntea itsensä joulukuuseksi.
Sain siis blogin kautta joitakin Pernille Corydon -koruja, ja ajattelin niillä kruunata juhlavan viikonloppuni. Aika nopeasti päätinkin, mitkä koruista yhdistän mihinkin asuun, osa kun on klassisempaa mallia, ja osa menee enemmän uuden laukkuni ja hameeni seuraksi.

pernille corydon 2Behind the Ear -korvikset, Alliance Bracelet -rannerengas, Brick -rannekoru ja Oval twisted -sormus.

pernille corydon 3+ Circle Ring -sormus, Twin twisted Open coin -korvikset ja Double Plain -kaulakoru.

pernille corydon 4

Ja, sitten jo vanhemmat, ehdottomat arkisuosikkini, jotka on vähän jopa jämähtäneet korviini, eli Small Rivet earstick korvikset. Näistä tulee aina mieleen mummulan paneloidut seinät ja kuparinaulat! Mutta korvikset ovat mallinsa vuoksi myös ehdottomasti käytännöllisimmät. Pidän näitä jatkuvasti, sillä korvikset ovat huomaamattomat ja niihin ei pääse edes hiukset takertumaan.

pernille corydon 1

Hauska muuten huomata, kuinka uusi hiusmallikin vaikuttaa koruvalintoihin. Nyt nuo korvien päälle jäävät hipsukat piilottavat huomaamattomat korvikset täysin alleen, ja nuo isommat korut tuntuvat jopa enemmän omalta jutulta! Voihan olla, että se mun harakkageeni (joka siis on luontaisesti siskollani ja äidilläni) tarvitsi sen 30 vuotta kypsyäkseen! 🙂

Mitenkäs te? Onko harakkageeniä, vai kenties ihan korutonta tyyliä? Tai ehkä jotain tämänkaltaista, vähän kuin siltä väliltä?

Pernille Corydon -korujen suomalaisia jälleenmyyjiä löydät täältä.

PS. Jotta tässä nyt ei ihan vieraannuttaisi arkitodelisuudesta muodin maailmaan, mä ajattelin laittaa teille tulemaan hiukan sitä oikeaa realityä!
Tulossa siis remppahaaveiluja, ja vähemmän kauniita ennen-kuvia!
Olkaahan siis valmiina ja laittakaa jo valmiiksi mietintämyssyt päähän. Aion nimittäin kalastella myös teidän remppahaaveita!
Toki ihan kivalla verukkeella! 😉

korut|Pernille Corydon|saatu


12 Responses to “{ Pernille Corydon }”

 1. Tea says:

  Ihania kuvia ja toi otsis sopii sulle niin hyvin!! 🙂 varsinkin instan kuvassa näkyi hyvin myös upea silmämeikki, jonka tekoon otetaan avosylin vinkkejä vastaan! 😀 luomivärejä tulee käytettyä aniharvoin ja vain vaaleita sävyjä sudin jos sudin.. Kesällä kuitenkin muutamatkin juhlat tiedossa, joihin tollanen tummempi meikki sopisi tosi hyvin! Huh, ei voi kun ihastella aina sun kuvia; oli ne sitten susta, kodista tai mistä vaan!

  • Eiiii, en mä siis osaa todellakaan meikata! Otsis vaan jotenkin syö silmät, ja olen välillä koittanut vähän laittaa tummempaa luomiväriä.
   Muuten meikkaan vallan vaaleilla ruskeilla ja beigen sävyillä. Siis huomaamatonta nudea. Tässä mulla on sellaista harmaan ruskeaa ja laitoin sitä vaan sit alaluomiinkin pikkuisen. 🙂

 2. Nuo Behind the Ear -korvikset ovat jumalaiset! Must have 🙂

 3. LeAnn says:

  Nuo korut ovat kyllä huumaavan kauniita! ♡ Minä tykkään myös tuollaisista kauniin yksinkertaisista koruista. Harakkageeni puuttuu täältä ainakin ihan täysin… Joskus sattaa olla “isompia” rannekoruja, muttei muita. 🙂
  Hiuksesi ovat myös aivan ihanat! ♡

 4. Milla says:

  Hellou Emilia!!

  Pitkästä aikaa taas 🙂
  Monta kauheen kivaa postausta oot tehny tässä välissä, kaikki ne ilolla luettu!! Näin blogista päätellen vaikuttaa siltä että sinne päin kuuluu hyvää 🙂

  Aurinkoisia kevätpäiviä toivottelen ♥♥

  PS. Annan ääneni blingbling hameelle

  PPS. Mun turvavarit beige, valkoinen ja vaaleanpunainen (sopii vissiin työskuvaan:)

  • Ihana Milla!!!! ♥

   Joo, ihan kai mallillaan on täällä jutut. Toivottavasti siellä myös!? ♥

   Kunnon hoitsu väreistä lähtien! 😉
   Mun pitää laittaa molemmat asut. Toinen päivään, toinen iltaan! 😀

 5. Saara says:

  Moikka!

  Kauniita koruja! Tuli muuten yhtäkkiä mieleen, että miksi et pidä kihla-/vihkisormuksia sormessasi? Kun kuitenkin muita sormuksia näkee joskus?

  • Aaa, tästäkin olen täällä joksus ohimennen kirjoittanut.
   Mä en ole koskaan oiekin käyttänyt koruja, ihan jo työnkuvaankin ne ei kuuluneet. Siispä koru, joka olis aina mulla oli aika vieras käsite. Nykyisin sormuksia tulee laitettua joskus, mutta en mä niitä joka päivä arkena käytä, lähinnä jos on joku meno. Salilla esimerkiksi sormus tekee ikävää jälkeä. 🙂

   Mun kihla ja vihkisormus on molemmat jouduttu pienentää, ja vihkisormus on yhä iso. (Ostettu alkuraskaudesta ;)). Kultaseppä joskus sanoi, että jos lisää pienentä, voi kivien istutus kärsiä. Joten jätin sitten pienentämättä lisää.
   Enkä mä oikein oo koskaan ajatellut, et ne korut sitä avioliittoo jotenkin tekis. Mulle ehkä se symbolinen arvo on vaan jotenkin pienempi…

 6. hietzu says:

  Apua miten kaunis tuo toiseksi ylin kuva! Sivuprofiili, nenän linja, huulet ja silmien kimallus! Ja tuo otsis sopii sulle superhyvin! Miltäs se on tuntunut? Suoristeletko sitä jollain vai asettuuko se ihan moitteetta nätisti?

  • Oho, tulipas analyysi! 😀
   Kyllä tää on ihan hyvin pähän istunut. Vähän föönillä välillä olen muotoillut ja yhtenä aamuna käytin rautaakin, kun olin nukkunut sellainen panta päänympärillä. 😀

Kommentoi