{ voita itsellesi aurinkolasit }

04.5.2014

Kyllä vain, nyt olisi mahdollista voittaa itselleen kunnon aurinkolasit!

Indiedaysin ja Instrumentariumin yhteistyön kautta pääsin valitsemaan itselleni aurinkolaseja. Viime syksyisen silmälasiyhteistyön jälkeen oli kiva palata Porin Instruun, sillä tiesin jo valmiiksi, että liikkeen henkilökunta on osaavaa, ja heidän avullaan löydän itselleni varmasti oikeanlaiset aurinkolasit.

Tarkoituksena oli, että valitsen itse kaksi mallia, ja optikko valitsee sitten kaksi muuta mallia, jotka ammattilaisen mielestä sopivat kasvoilleni. Todellisuudessa kaksi ensimmäistä vaihtoehtoa ovat kyllä ne omat valintani, mutta näissäkin sain optikolta apua lasien koon ja mallin valitsemisessa. Esimerkiksi aviator -laseja kun on olemassa useampaa kokoa ja linssimallia – sävyistä puhumattakaan!
Amattilainen näkee aika nopeasti jo asiakkaan kasvonpiirteistä oikeanlaiset mallit, mutta samalla valintaan vaikuttavat myös ihon- ja hiustensävy, ja toki asikkaan tyyli ja luonne. Mulle itselleni istuivat parhaiten lämpimän ruskean sävyt, musta on liian synkkä ja kova, valkoinen näyttää ikävältä kirjavan ihon kanssa, ja liika säihke ja blingblingi eivät vain muuten istu luonteeseeni. Aika monet lasit tuli sovitettua, ja itsekin aloin ymmärtämään kasvojeni luustoa paremmin. Tyyleillä aurinkolasejen kanssa voisikin leikkiä vaikka loputtomiin!

Indiedaysin ja Instrumentariumin kilpailusivustolla voitte nähdä nämä mun arskavalinnat, sekä muiden bloggaajien silmälasi-/aurinkolasisuosikit. Sivustolla pääsette äänestämään mielestänne parhaiten kantajalleen istuiva laseja, ja samalla olette mukana arvonnassa, jossa palkintona on 3 kappletta 179 euron arvoisia lahjakortteja Instrun silmä- ja aurinkolasivalikoimiin!

Silmien suojaaminen auringon haitallisilta säteiltä, on tietysti se aurinkolasejen tehtävä numero 1. Aurinkolasit ovat kuitenkin nykypäivänä melko tärkeä asuste, joka kertoo kantajastaan, ja jolla halutaan antaa ilmettä kasvoille. Tässä viime vuosina, kun ohut ihoni on alkanut painua juonteille, varsinkin silmäkulmien rypyt ovat saaneet ajattelemaan aurinkolaseja myös kauneustuotteena. Jatkuvalla silmien siristelyllä kun on hintansa, ja silmänympäryksen ohut iho on erittäin herkkä auringon vanhentaville säteille.

Mutta sitten niihin mun ehdokkaisiin! Kuvat on otettu tylsästi sisällä, koska samaan aikaan ulkona satoi räntää! 🙂

ray ban aviator 2

1. RayBan Aviator. Kokoja ja malleja on paljon, mutta perusklassikon pienin versio istui mulle parhaiten. Lämmin ruskea ja kulta sopivat ihoni sävyyn. Aviator-lasit ovat keikkuneet ajatuksissani jo pitkään, mutta olen aina päätynyt kookkaisiin muovisankaisiin laseihin. Tottumiskysymys?

ray ban wayfarer 2

2. RayBan Wayfarer Klassikko tämäkin. Itse asiassa, Niilolla on lastenmalli tästä samaisesta lasista mustana, ja itseäni on pitkään houkuttanut testata samaa omille kasvoille. Mustan sijaan, lämmin kilpikonnakuosi sopi jälleen väreihini parhaiten.

vogue 2

3. Naisellinen Vogue. Tässä lasimalli, joka on ollut suosikkini jo kymmenisen vuotta. Hyvä esimerkki siitä, että klassinen, suuri ja pyöreähkö aurinkolasi, istuu kasvoilleni varmasti!

5th avenue 2

4. 5Th Avenue Hiukan vaihtoehtoa 2 muistuttavat aurinkolasit, mutta malli tuo heti erilaisen fiiliksen. Tämä lasi näyttää päässäni mustalta,mutta on oikeasti ruskea. Tosin tumma ruskea. Sovitin myös samoja laseja mustana, ja ero oli valtava. Tässä värissä on kuitenkin lämpöä ja pehmeyttä.

Uskaltaako joku arvata, mitkä lasit jäivät mulle?! Lasit olivat mulla vappupäivän ajan kotisovitukseessa, ja voin sanoa, että suosikki muuttui lähes puolen tunnin välein, ja lopullinen päätös syntyi perjantaina, kun kävin kiikuttamassa lasit takaisin Instrumentariumiin. Ei todellakaan ollut helppo valita!

Max 179 euron laseja Instrun valikoimista pääset tavoittelemaan tästä. Nopeasti kun itse hintoja vilkuilin, niin aurinkolasihyllystä saa kyllä tuolla rahalla jo ihan varmasti itseään miellyttävät merkkiaurinkolasit! Eli äidit, tyttäret, isät ja pojat; Kaikki osallistumaan, ja yksi lahjakorteista voi osua kohdalle!

Arpaonnea ja aurinkoisia päiviä!


27 Responses to “{ voita itsellesi aurinkolasit }”

  1. Anette Rouhiainen says:

    Numero 3 sopii parhaiten

  2. Virpi says:

    Mukaan arvontaan! Veikkaan, että aviatorit valitsit!!

  3. Tanja Kukkonen says:

    Nro 1 aviatorit:) mukaan arvontaan:)!!

  4. idahhh says:

    Toivon että lasit nro. 3 jäivät, koska näyttävät uskomattoman hyvältä päälläsi!! Mutta myös aviatorit näyttävät hyvältä 🙂

  5. R says:

    Mukaan mukaan:) Veikkaan ykköstä. Hyvää toukokuuta!

  6. Tove says:

    Luulen että valitsit 3. aurinkolasit eli naiselliset Voguet

  7. Outi says:

    Ensimmäiset. Ne on vaan ihanat!

  8. PäiviM says:

    Ykköset oli kivat!

  9. Hanna says:

    Voguet näyttää näteiltä sopii sulle!

  10. Riikka says:

    Ykköset on ykköset… 🙂

  11. merenhelmi says:

    Kauniita kuvia sinusta jälleen! 🙂

  12. Anniina says:

    Nro 3 näytti minun silmään ehdottomasti parhaalta! Vahvasti tykkäsin myös ensimmäisistä laseista kasvoillasi 🙂

    Kiva arvonta, osallistuin siihen linkin kautta!

  13. LPP says:

    Mä luulen, että sä otit joko keket tai farerit 🙂
    Yhtä kaikki, sopivat sulle kyllä superhyvin!
    Täytyypä käydä kokeilemassa onnea!

  14. Mirella Hölttä says:

    Instrun sivuilla osallistuttu arvontaa. =) nyt tarviis kyllä uudet arskat.
    Mutta mitkäs Sinä valitsitkaan … ykkönen vai kolmonen, kolmonen vai ykkönen …
    Hhmmmm … otit Reiskan lentäjät. 😉

  15. Piia says:

    Noi avoatorit on kyllä kivat!! Harmi kun iPhonella ei pysty osallistumaan, ruutu valinnan jälkeen ei näy kunnolla. Eikä sinua pysty äänestämään. :/

  16. Jarna says:

    Kolmoset sopii sulle ku nenä päähän, mutta veikkaan kuitenkin ykkösiä!
    Osallistuin arvontaan, mutta sun kuvia en kyllä sivulla nähnyt. :/

  17. Tanja says:

    Ekat on ihanat keveät nenälläsi 😉

  18. klaara says:

    Voguen lasit ovat tosi tyylikkäät! Mukana arvonnassa

  19. Saara says:

    Ehdottomasti nro 3 on upein, siispä mukana arvonnassa!

  20. Saara says:

    Nro 2 olisi musta loistovalinta!
    Tuon tyyliset hankin itsellenikin tällä lahjakortilla!;)

Kommentoi