{ seepra ja seepran raidat }

03.9.2014

Kyllä vain! Lämmin strawberry blonde sai väistyä entistä vaaleampien ja astetta viileämpien raitojen tieltä. Nyt oma (enemmänkin harmaaseen taittava) juurikasvukaan ei pistä silmään kuten ennen. Tuntuu omalta ja viihdyn. Toteutus kun on edelleen niin raidoitettu ja monivivahteinen, että minkäänlaisesta värikypärästä ei ole pelkoa.

meandi sebra 3

Raitoja hiuksissa ja seepra paidassa. Me&i on yksi ensimmäisistä yhteistyökumppaneistani, ja tänä syksynä tämä pitkä ystävyys saa taas uudenlaista tuulta purjeisiinsa.  Meandi on kuljettanut vuosien varrella minua mukaviin tapahtumiin ja tilaisuuksiin, joista tammikuinen muotinäytös yhtenä hyvänä esimerkkinä. Tänä syksynä pääsen entistä lähemmäksi me&i:n sydäntä, ja sitä miten mallistot oikeasti syntyvät! Lähipäivinä edessä onkin matka Meandin pääkonttorille! Ihan huisin jännää, ja olen tietysti niin innoissani, että pöksyissä pysyminen tekee tiukkaa! Yksin ei sentään tarvitse lähteä, vaan matkassa on mukana muitakin blogisiskoja, joihin on olut ilo näissä merkeissä tutustua!

meandi sebra

Favorite Zebra tee ja slim jeans -farkut ovat molemmat me&i:n tämän syksyn mallistosta. Superhyperplussaa pitkästä farkunlahkeesta, koipeni kiittävät!

Mutta tämä oli eilisen asua. Tänään nimittäin on jälleen reissupäivä ja istumalihaksiani koetellaan. Mutta siitä lisää myöhemmin. Ihanaa keskiviikkoa teille!

Molemmat vaatteet blogin kautta saatuja.


7 Responses to “{ seepra ja seepran raidat }”

  1. Jarna says:

    Hieno paita kiinnitti heti huomiota. Ja hiukset on hyvän väriset!! 🙂

  2. Heidi says:

    Supermukavan näköiset farkut, tykkään 🙂

  3. Maria says:

    Myös kenkäsi ovat kauniit ja sopivat sinulle. Minkä merkkiset ne ovat/mistä olet ne ostanut?

Kommentoi