{ tyylikkäät tanskalaiset }

08.9.2014

Olo on edelleen vähän pöpperöinen ja väsynyt viikonlopun univajeesta ja reissaamisesta. Juuri sellainen olo, että voisi haahuilla koko päivän verkkareissa ja villasukissa. Mutta ei kuitenkaan voi. Ei sitten millään sen jälkeen kun on pari päivää katsellut tyylikkäitä tanskalaisia! Hitto, mutta siellä osataan!

Ehdoton hittiväri naisten pukeutumisessa oli musta, ja höysteenä toimivat harmaan eri sävyt. Skandinaavisen vaaleat naiset eivät silti näyttäneet synkiltä, vaan huolettoman rennoilta ja raikkailta. Tanskainpiroituneena piti itsekin sonnustautua tänään(kin) mustiin – ainakin osittain.

maanantai 2

Vaikka elohopea kiipesi Kööpenhaminassa lähes hellelukuihin, paikallisten päällä näkyi paljon ylisuuria neuleita, ja varsinkin neuletakkeja. Myös biker-tyyliset mustat nahkatakit olivat kovassa huudossa. Hameiden helmat ja shortsien lahkeet olivat todella lyhyitä, ja housuissa suosituin malli taisi olla edelleen rento loose fit.
Asusteissa korut olivat pieniä tai todella suuria, huivit näyttäviä ja muhkeita. Laukut rennon (yli)suuria tai pikkuisia cross body -malleja. Nämäkin suurimmaksi osaksi mustana.

maanantai 4

Tämän näköisenä tänään kynsihuoltoon.

farkut|me&i|saatu
pusero|h&m
nahkatakki|vila
huivi|becksöndergaard
kengät|zara
korut|pernille corydon

maanantai 3

Palailen reissupostausten merkeissä myöhemmin. Juuri nyt pitää prosessoida ikäviä uutisia, eikä pää toimi ihan tavanomaisella vauhdillaan.

Aurinkoista viikon alkua teille kaikille!


8 Responses to “{ tyylikkäät tanskalaiset }”

  1. veronica says:

    Itse Tanskassa asuvavana ja monta, monta vuotta eläneenä olen myös ihastunut tähän rentoon ja selkeän yksinkertaiseen, mutta silti tyylikkääseen pukeutumiseen. Omalla tavalla klassista, mutta aina on joku pieni “twisti” joka tekee asusta aivan omanlaisensa.
    Kiitos kauniista kuvista.

  2. Sanna says:

    Itsekin ihailen kovasti tanskalaisten rentoa ja sopivan huoletonta tyyliä ja tuon sinun raporttisi mukaan Tanskassa pukeudutaan tänä syksynä myös omiin ehdottomiin lemppareihini. Juuri ylisuuret villatakit, muhkeat huivit ja se oma rakas nahkatakki saavat jo kovasti odottamaan syksyisiä kelejä! Aurinkoista maanantaita sinulle ikävistä uutisista huolimatta!

  3. Niina says:

    Ihana asu sinulla.
    Tanskalainen muoti kuulostaa kivalta muuten mutta värit ei kyllä natsaa minun tyyliini yhtään, täytynee pysyä täällä kotimaan kamaralla. 🙂

    • Hahaa, no eipä kai niiden värien niin väljä ole! Pääasia, kun itse viihtyy vaatteissaan ja tuntee olevansa omalla mukavuusalueella! Eikös se tyylikin synny parhaiten kuitenkin niin! 🙂

  4. Johanna says:

    Pirtsakan näköisiä kuvia 😉

    Onko minulta mennyt ohi Hobby Hallin arvonnan tulos?

Kommentoi