{ kuin kevätaurinko }

16.12.2014

Jouluostokset on nyt suurimmalta osaltaan tehty. Mikä ihana, ja helpottava, tunne. Olen todella iloinen, että sain ajoitettua kierroksen vielä aamun, kun joka puolella oli rauhallista ja hiljaista. Ei tietoa ruuhkasta.

Puoliltapäivin kun ajoi ulos ostoskeskuksen parkkihallista, vastassa oli sokaiseva auringonpaiste. Ihan kuin olisi tullut kevät! Laittoi jopa hiukan päätä särkemään, mutta en silti valita. Tämä vuoden pimein aika ottaa koville, ja jokainen ylimääräinen valonsäde on tervetullut. Kotonakin kaikki näytti hetken ihan erilaiselta, hämy ja tumma tunnelma oli poissa. Päätin, että mikäli heti tammikuun alussa ei tule kovat pakkaset, pesen välittömästi kynttiläsesongin suurimmat mustat ikkunoista, jotta lisääntyvä valo pääsee varmasti sisään. Jouluksi ikkunoiden peseminen on lähes turhaa, ja muutakin tekemistä löytyy.

paperipussi

Kuva oli vain pakko napsaista, kun tuo kaunis luonnonvalo osui niin ihanasti keittiön lisätasoon. Tuossa tason päällä yksi mun tämän vuoden “jouluhankinnoista”, Tine K:n Deli tarjouluastiat. Siis nuo pitkän malliset vaaleat. Isompi lämminsavulohelle ja pienempi graavatulle. Molemmat tilasin Nougatista. Samalla tilasin tason alle myös noita ruskeita paperipusseja valkoisen rinnalle. Loistava tapa lajitella kierrätykseen menevää tavaraa.

Nyt kun lahjastressi on onnellisesti selätetty, aion nauttia uudesta Lantlivistäni ja herkutella. Ostin itselleni eilen pari laatikkoa Da Capoja. Laskin, että sodassa, rakkaudessa ja joulumielen metsästyksessä kaikki keinot ovat sallittuja! 😉


10 Responses to “{ kuin kevätaurinko }”

  1. Leena_L says:

    Löysin sun blogin vähän aikaa sitten ja tykkään tosi paljon. Olen lueskellut vanhoja postauksia ja täytyy sanoa, että jotenkin ihana tunnelma tässä blogissa! Itsekin olen kotona hoitovapaalla lapsen kanssa ja asustellaan myös Satakunnassa. Teidän tyttö näyttää aika samanikäiseltä kuin meidän, joka täyttää tammikuussa 2 v. Ehdottomasti jään siis seurailemaan. Blogit on mukava hengähdystauko kotiäidille arjen keskellä ja on kiva että kirjoitat ihan normaalista arjesta, etkä pelkkää siloteltua pintaa 🙂

    • Kiitos, Leena ja kiva, että viihdyt.
      Tytöt eivät vain näytä saman ikäisiltä, vaan myös ovat. Klaarakin täyttää vuosia tammikuun 24. päivä. 🙂
      Koska blogi on syntynyt aikanaan juuri siihen kotiäidin yksinäisyyteen ja arkeen lasten kanssa, tulen edelleen tosi iloiseksi, jos joku samaa elämäntilannetta elävä löytää täältä jotakin itselleen. Vaikka vain sen pienen tauon päivän keskelle.
      Kaunista joulun odotusta sinne! ❤︎

      • Leena_L says:

        Oho, ovatpas he sitten tosi samanikäisiä, koska meidän tytön synttärit on 21.1

        • Hih, no joo, ihan samalla viikolla sitten!
          No, kun joulu on ohi, niin kuukauden päästä sitten juhlitaan taas! 🙂

          • Leena_L says:

            Kännykkä näköjään nielaisi puolet mun kommentista. Piti vielä sanoa, että sun blogi nousi kyllä mun suosikkien joukkoon 🙂 Joo, mä mietin jo synttärilahjaakin samalla kun joululahjoja tytölle suunnittelen, kun ne on sen verran lähekkäin. Ihanaa joulunodotusta myös sinne!

          • Näin voi joskus käydä! 🙂

            Minä mietin jo hiukan koristelujakin, tarjouluja jne… Hih, taidan tykätä juhlista! 😀

  2. Carola Lemström says:

    Kyllä se aurinko vain kummasti piristi tänään. Lahjat sain eilen pakettiin ja jokainen tehty työ lisää hyvää oloa. En ole mikään leipoja mutta ajattelin että kun muut työt on tehty niin on aikaa keskittyä leipomiseen. Yleensä hommat onnistuu paremmin kun ei stressaa. Jotain olen iän myötä oppinut, eli sen että: Tulee se joulu ilman stressiäkin. Ihailen sinun kaunista kotia ja miten see huokuu ihanaa tunnelmaa. Mukavaa joulun aikaa sinulle.

    • Pieni pakkanen, kevyt lumi ja auringonvalo. Meillä pohjoisen asukeilla alkaa olla jo todellinen valonkaipuu, mutta kohtahan se päivä onneksi pitenee.
      Itse olen saanut nyt ne pakkoliset joulujutut tehtyä, ja kaikki muu tulee sitten omalla painollaan. En aio stressata, vaikka pöydästä unohtuisi jokin olennainen. Hyvää syötävää riittää varmasti muutenkin.
      Seuraavat päivät siis vain aion odotella joulua. Niin, ja paketoida vielä pari lahjaa! 🙂

      Ihanaa joulunaikaa! ❤︎

  3. Tässä kuvassa on kyllä kaikkea kaunista jota ihailen <3
    Meillä on vielä lahjoja ostamatta. Pitää yrittää saada viikonloppuna loput hankittua ettei ihan liian kiire tule 🙂

Kommentoi