{ vielä kerran – fashion photo shoot }

03.12.2014

Remonttipölystä johonkin aivan muuhun taas hetkeksi. Eli Indiedaysin, Olympuksen ja Instrumentariumin Fashion photo shoot kampikseen, josta vielä olisi tämä yksi lookki jemmassa. Aikaisemmat kaksi postausta voitte lukea täältä ja täältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos tässä lookissa silmälasit nyt menivätkin mukavuusalueeni ulkopuolelle, niin asun suhteen päästiin ytimeen. Kuvauksien stylisti Zoe Hughes, oli valinnut asukseni Katri Niskasen superihanan jumpsuitin, josta en sitten olisikaan tahtonut päivän päätteeksi luopua. Kuten ennenkin olen kirjoitellut, itselläni on päähänpinttymä näistä haalariasuista. Kesällä rennompi hellepuku, mutta juhlavampi versio lyö kyllä perinteisen pikkumustankin. En tiedä olenko varsinaisesti rakastunut mihinkään vaatteeseen viimeisen vuoden aikana samalla tavalla kuin tähän pukuun. Jos budjetti olisi antanut periksi, olisin ostanut puvun Indiedaysin Blog Awards juhlaan. No, mutta sainhan ainakin pienen tuhkimohetkeni puvun kanssa, joten lohdutus sekin! 🙂 Ja, vaikka stylisti nyt kokosi lookin ylimielinen business-nainen mielessään, näkisin itseni tässä asussa oikein mielelläni pikkujoulutunnelmissa!

Vogue

Voguen sähäkän turkoosit pokat olivatkin sitten itselleni vähän erilainen kokeilu. Kiva sekin, että välillä joutuu pois sieltä totutusta, ja näkee kasvoilaan toisten ideoita. Jos edellisten postausten pokissa oltiin nyt niin muodikkaalla 60-luvun alueella, niin näissä pokissa ainakin väritys iskee silmään kuin 80-luvun neonvärit. Toisaalta pokan malli on aika klassinen, ja mikäli oikesti olisin business-nainen, jotkin tämän malliset lasit kai tekisivät tyylistäni uskottavan. Sankojen hieman tummempi väri tosin tuo mieleen Mikko Alatalon. 😉

Vogue1

Kirkkaan punaiset huulet ja silmälasit joita tuskin olisin itse koskaan valinnut, ovat lopulta olleet yksi tämän syksyn hienoimmista kokemuksista. Yksi päivä, joilloin sai hypätä pois kuorestaan ja roolipelata itsensä johonkin aivan muuhun maailmaan. Paljon jää ainakin hyviä muistoja taskuun päivästä Tiivistämöllä, siitä olen varma. Ja tietysti Olympuksen ambassadorkuvaaja Damian McGillicuddyn huippukuvat itselleni muistoksi! Joten, hurjan suuret kiitokset koko tiimille!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jumpsuit|Katri/N
Pokat|Vogue|instrumentarium
Kuvat|Damian McGillicuddy|Olympus
tuotekuvat|Instrumentarium

Mukana kuvauksissa oli yhteensä yhdeksän blogia;
Annika O., Just My Imagination, Uino, Life of Silja, At Maria’s, Rillan koti, Tickle your fancy ja Päästä varpaisiin.
Kaikki toinen toistaan huikeammat kuvat ovat nähtävissä kampanjasivulla.

Banneri

PS. Muikkarina vielä, että siellä Instrussa on edelleen se kahdet lasit yksien hinnalla -tarjous. 🙂


4 Responses to “{ vielä kerran – fashion photo shoot }”

  1. Maiju says:

    Noi pokat on tosi mageet.

  2. retromoderni says:

    Upee näky ja jumpsuitit ovat vaan niin mukavia ja ne jotkut myös juhlavia

Kommentoi