{ mihin on päästy }

03.12.2014

Tajusin juuri, että sen facebook-kuvan lisäksi en ole ollenkaan laittanut blogiin sellaista laajempaa kuvaa keittiöstä. Joten laitetaan niitä nyt. Tässä siis se, mihin ollaan nyt päästy. Paljon puuttuu vielä juttuja, mutta kyllähän ne siitä ajallaan kaikki saadaan paikalleen. Pahiten pistää silmään tuo roskisvaunu, josta siis puuttu vielä tuo yksi “valelaatikko”, sokkeleiden puute,  ja tietenkin nuo sähköjutut, lieden puuttuminen jne…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näissäkin kuvissa nyt vain tämä keittiöpääty, huoneen toisen puolen voit kurkata esim. keittiö aamun hämärässä-, tai joulua jo?-postauksista. Kuvan vasemmasta laidasta näkyy kulku pikkueteiseen ja oikeassa laidassa oviaukko pianohuoneeseen, olohuoneeseen ja rappuihin…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yritän tänäänkin hiukan kuroa umpeen tuota lovea, jonka remppa on tehnyt kaikkeen muuhun, eli eilisen pyykkipäivän jäljiltä tänään on silityspäivä. Koska paras motivaattori remontissa on tietenkin muutos, laitoin taas Uuden Kuun Facebook-sivulle pientä muutoskuvaa. Mistä lähdettiin, ja mihin on päästy. 🙂

Kivaa keskiviikkoa ja joulukuun kolmatta. Meillä ainakin paistaa aurinko!!!


32 Responses to “{ mihin on päästy }”

 1. Johanna says:

  Teillä on kyllä uskomattoman upea keittiö ♥ Kutkuttaisi itselläkin alkaa näiden kuvien myötä “pieneen ” keittiöremonttiin, mutta ehkei tällä kertaa 😀

 2. idahhh says:

  Sanattomaksi vetää – niin kaunista! 🙂 on kyllä ollut odottamisen arvoista!

 3. Elsa says:

  Vau, onpa ihana. Valoisa ja valoisa! Kaakelit kuin Pariisin metroasemalta. Tilava ja kaikki muukin kohdallaan, ellei enemmänkin.

  • Valo ja tila ovat kyllä parasta tässä huoneessa, eikä sitä voi ymmärtääkään kun miettii, miltä tämä näytti kun tänne muutettiin. Mustahopeiset tapetit eivät tainneet blogiin koskaan päästäkään. Huh, mikä muutos! 😀

 4. Wauuu, aivan mieletön!!

 5. T says:

  Ihana keittiö,niin valoisa.mitä siihen seinälle tulee?

 6. Anne-Maria says:

  Kuten jo Facebookissa kommentoin, ihana siitä tuli (tai siis tulee), eli kannatti odottaa ja kärsiä. Ja isokin on kuin mikä! Meillä on niin pikkuruinen vaan. Mutta ei meitä siellä yleensä olekaan muita kuin me “kaksi vanhaa käppänää”:D

  • Keittiö on tosiaan n. 50 neliötä, ja tämä on meillä sellainen arkihuone. Ihana, kun voi koko perhe olla samassa tilassa, ja kaikkea mahtuu tekemään juttujaan. Toki jossain kohtaa tämä varmaan tuntuu isolta meillekin, kun jäädään kahden, mutta onneksi siihen on vielä niin paljon aikaa, etten viitsi edes miettiä! 🙂

 7. Heni says:

  En ole tainnut aiemmin kommentoidakkaan mutta nyt on pakko sanoa, aivan mielettömän hieno keittiö! Itse olen haaveillut myös yläkaapittomasta keittiöstä, ainoa mitä mietin on kuivauskaappi, miten olet sen ratkaissut?
  Muutenkin todella kaunis koti teillä! Kiitos tästä blogista! 🙂

  • Kiitos, Heini! Olen itsekin todella tyytyväinen keittiöömme.
   Kuivauskaappi on ollut mulle aina sellainen riesa. Siitä tulee paikka jonne tungetaan kaikki jolle ei oikein muuta tilaa keksitä. Romukaappi. Nyt olen iloinen kun sitä ei ole! Astiapyyhkeellä kuivataan astiat, ja ne pääsevät heti paikalleen. 🙂

 8. Kuule, mää aattelin justiinsa nyt muuttaa teille! Ihana ♥

 9. LPP says:

  Ihanasti tilaa työskennellä!
  Voisin väkertää tuossä keittiössä kakun poikineen 😀

 10. Teija Kokko says:

  Todella upea keittiö!

 11. HoO says:

  Aivan mielettömän upea Emilia! Tykkään, tykkään, TYKKÄÄN vaan niin mahdottoman paljon <3

 12. Kylläpäs on upea! <3 <3

 13. Eneli says:

  Love it! Such a beautiful result, I reallylike your interior posts! 🙂

 14. Mahtavasti tuo valoa tuo valkoinen kaakeli! Meillä samantyylinen kaakeli ja vaaleat kaapistot myös, tosin tiili ja hirsiseinää on esillä myös. Juuri tänään postailin keittiöstä, oli kerrankin valoa tarpeeksi kuvaamiseen, ihana joulukuun aurinko!

 15. Se on niin hieno. Ja samat on suunnitelmat meilläkin, fasettilaattaa ylös saakka, musta liesihuuva (& lamput sivuille) on varastossa odottamassa. Kaapit on meillä v.harmaat mustilla vetimillä, se musta kun on se minun juttuni. Meillä vasta tosin ollaan menossa tänään laattoja hakemaan, vaan ehkä se siitä sitten alkaa edistyä. Mukavaa joulun alusaikaa. 🙂

Kommentoi