{ joskus tökkii }

12.2.2015

Tiedättekö ne päivät, kun tuntuu, että oikein mikään ei mene putkeen. Kahvimukit kaatuu, tiputtelet tai rikot tavaroita, olet myöhässä, kompuroit ja tukkakin päättää elää omaa eläämänsä – kaikista käsittelyistä ja kemikaaleista huolimatta. Noh, mulla on ollut koko viikko vähän tätä! Tähtikuviot eivät kai ole kannaltani kovinkaan suotuisassa asennossa. Nyt ollaan torstaissa, ja mulla on se fiilis, että hitto en tee enää yhtään mitään, kun kaikki menee mäkeen kuitenkin. Aamulla hajosi blenderi, ja se 1,5 litran lasikannullinen vihreää mönjää levisi nätisti keittiöön. Teki mieleni itkeä, mutta ei siitä nyt sen enempää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ei saa jäädä tuleen makaamaan, totesi Kariluotokin aikoinaan tantereella, joten eteenpäin pitää vain potkia. Koska viikko on tähän mennessä antanut aihetta epäillä, ettei ehkä kannata avata kymmenen litran maalipurkkia ja kiivetä tikkaille, päätin, että käytän nämä viikon kaksi viimeistä arkipäivää turvallisesti pehmustetulla alustalla istuen ja lähinnä aivotoimintaan keskittyen. Toisin sanoen, inspiroidun, haaveilen ja suunnittelen. Tarkennettakoot sen verran, että sähköjuttujen suunnittelun kippasin nyt muiden niskaan, ihan vaan kun tuli sellainen fiilis, että se voisi olla tässä kohtaa turvallisempaa. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aika harvoin tulee enää ostettua sisustuslehtiä (kiitos Pinterestin, Instagramin ja blogien), mutta uusimman Vakre Hjem & Interior -lehden suhteen en voinut vastustaa kiusausta. Monta kiinnostavaa juttua samoissa kansissa. Ihania jalkalistoja, kauniita kalkkimaalattuja seiniä ja kiva verhoideakin, joka on toteutettava. Kaikki toteutukset tosin jätän siihen asti, kunnes nämä vibat muuttuvat paremmiksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kevätsahrami, eli krookus, tarttui mukaan taannoin Ikean reissulta. Pitää varmaan lähteä uudelleen viherostoksille, sillä muuten tämä kevätkukkien myynti on vielä aika heikoissa kantimissa.

Loistavaa torstaita teille – ja, ehkä mullekin vähän! 😉


14 Responses to “{ joskus tökkii }”

 1. päivi says:

  Voi kylläpä kuulostaa tutulta.
  Yks pellillinen pullia paloi, kengän nauha katkes lenkille lähtiessä ( vaikeat pujoteltavat, niin kengät meni vaihtoon), nastoja uusiin kenkiin siiryäessä, katkesi nastoista yks remmi ja yks nasta tippu.
  Nyt oli ajatus siivota jääkaapin/pakastimen yläpuolella olevat kaapit, mutta uskaltaako sitä nousta tikkaille, vai alanko vain suosiolla neulomaan.
  Kevät kukat on niin piristäviä!

 2. Marika says:

  Tök. Tök. Tunnen tuskasi 🙂 Minäkin hain kevättä Ikeasta narsissien ja krookuksen muodossa, mukavampi tuijotella niitä kuin noita lumikinoksia pihalla 😛

 3. Pia says:

  Tutun oloista. Välillä vaan tulee noita päiviä -tai viikkoja. Ehkä silloin on vain parasta hidastaa tahtia ja jättää vaativammat asiat myöhemmäksi. Onneksi kaikki on ohimenevää.

  • Onneksi! Mulla tuo hidastaminen tuottaa aina ongelmia, ja mies nauraakin, että kun painaa pää kolmantena jalkana, niin varmasti kompuroi. Onneksi tämä sarjatuli taantui, ja nyt on takana ihan onnistuneitakin projekteja! 🙂

 4. Frida says:

  Joo, nyt on kyllä tähdet ja planeetat kaikki ihan vinksinvonksin. Parempi vaan kun istut hiljaa ja odotat, että menee nämä kuviot ohi. Niin minäkin päätin tehdä 🙂

 5. Juu, välillä on sellaista.;) Kyllä se taas kohta rullaa…

  Tuosta lehdestä on tullut mun suurin sisustuslehtisuosikkini!<3Juuri eilen tuosta postailin.:P Ihan mielettömiä kuvia ja ideoita omaan kotiin alkaa muhia. Tällä kertaa tykästyin erityisesti pojan huoneen ideoihin. Ihanaa, kun pitkän tauon jälkeen on löytynyt lehti, jota ei voi laittaa kiertoon!:)

 6. Liinu says:

  Ou nou, mikähän nyt kruunaa sitten tämän viikon, kun huomenna on perjantai 13. Vai meniskö huomenna nyt kaikki sitte putkeen, vastapainoksi epäonnen viikolle onnen päivä 🙂

 7. Heh, välillä noita päiviä vaan tulee! 😀 Mä menin viime lauantaina puolestani kasvohoitoon tasan kuukautta etuajassa, että voi ne kotiäitiaivot toimia noinkin… 😉 Psst, laitoin sulle muuten meiliä tulemaan juuri. 🙂 Kivaa iltaa!

Kommentoi