light packing?

31.3.2015

Ei ehkĂ€! 🙂

Pari pÀivÀÀ HelsingissÀ, ja tavaraa on sen verran, ettÀ voisin pÀrjÀtÀ kahden viikon lomareissun tÀllÀ laukku ja kenkÀmÀÀrÀllÀ. Nyt vaan pitÀÀ toivoa, etten raahaa mitÀÀn mukanani turhaan.

TÀytyy sanoa, ettÀ aamuun mahtui totisesti draamaa, herÀsin nimittÀin kamalaan oksennustautiin. VÀhÀn aikaa olin jo varma, etten pysty millÀÀn reissaamaan tÀmÀn pÀivÀn aikana, mutta nyt on suola-, sokeri-,  ja nestetasapaino taas jotenkin kondiksessa, ja istun tukevasti bussissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Peukut pystyssĂ€, ettĂ€ olo pysyisi hallinnassa! 🙂

Palataan asiaan. Kivaa tiistaita!


10 Responses to “light packing?”

 1. Terhi says:

  No huh….hattua nostan sille ettĂ€ lĂ€hdit liikenteeseen yrjöstĂ€ huolimatta.
  MitĂ€ konsteja kĂ€ytit? YleensĂ€hĂ€n tuo pukkaa “viihdyttĂ€mÀÀn” lĂ€snĂ€olollaan ainakin vuorokauden verran.
  No, ei muuta kuin tsemiÀ ettÀ selÀtit taudin ja matkasi onnistuu!

  • Joo, no tauti alkoi jo maanantaina, ja tĂ€mĂ€ oksu osuus sitten huipensi kaiken tiistaina aamuyöstĂ€.
   EipĂ€ tuossa muu auttanut, kuin kokeilla onneaaan ja syödĂ€ sitten vaan niin paljon kuin suinkin pystyi, ja nauttia lisĂ€suolaa. Kun Tavara lopulta pysyy sisĂ€llĂ€, uskaltaa lĂ€hteĂ€ liikenteeseen. 🙂

   VĂ€hĂ€n nuhruinen ja höntti olo oli, mutta kyllĂ€ se sitten siitĂ€ pĂ€ivĂ€ ihan hyvin saatiin pulkkaan! 🙂

 2. Ansku says:

  Jauts, tsemppiÀ ja paranemista!

 3. Johanna says:

  Toivottavasti olo pysyy hyvÀnÀ. TÀysin en kuitenkaan ymmÀrrÀ miksi lÀhteÀ oksennustaudissa reissuun, se kun niin helposti tarttuu kaikkiin muihinkin.

  • Kiitos, olo koheni pĂ€ivĂ€nmittaan.

   TÀmÀn projektin vuoksi oli moni ihminen tehnyt hurjasti töitÀ jo etukÀteen. PÀivÀÀn oli myös kiinnitetty suuri mÀÀrÀ henkilökuntaa, yrittÀjiÀ, joiden toimeentulo on sitÀ, ettÀ sovitut hommat saadaan tehtyÀ niille varattuna ajankohtana, ja pÀÀstÀÀn seuraavaan projektiin. Työt tehdÀÀn kun on se aika, ei niitÀ voi vain heittÀÀ seuraavalle pÀivÀlle.
   Jos olisin tiistai aamuna saanut kuvauksista vastaavalta henkilöltÀ viestin, jossa kÀsketÀÀn pysyÀ kotona, olisin niin tehnytkin. Mua kuitenkin pyydettiin ilmoittamaan, kun olen valmis matkustamaan, ja luvattiin, ettÀ pÀivÀÀn voidaan venyttÀÀ pituutta. LÀhdin siis liikkeelle hiukan aiottua myöhemmin, mutta pÀÀsin kuitenkin matkaan.
   Itse koen, ettÀ olisi ollut vÀhÀn vÀÀrin muita kohtaan jÀÀdÀ diivailemaan kotiin, ja sanoa, ettÀ mulla on paha olo. Joskus pitÀÀ purra hammasta ja yrittÀÀ ainakin parhaansa.

   Hassu juttu muuten, kun juuri tiistaina juttelimme siitÀ, ettÀ miten työsuhteessa olevat pitÀvÀt itsestÀÀnselvyytenÀ, ettÀ sairaana ollaan sairaslomalla. Esimerkiksi yrittÀjÀ ei voi ajatella ihan noin mustavalkoisena. Harvalla on tÀnÀ pÀivÀnÀ varaa menettÀÀ työ tai asiakas. Helposti kÀy niin, ettÀ kun olet poissa, tilallesi löydetÀÀn uusi tekijÀ.

   YmmÀrtÀÀkseen, kannattaa katsoa asiaa joskus myös muista nÀkökulmista.

 4. neito says:

  Toivottavasti paranet pian! Mut munkin on kyllĂ€ vaikea ymmĂ€rtÀÀ, et miksi lĂ€hteĂ€ oksennustaudissa reissuun/töihin. Kun se on valitettavasti hyvin herkĂ€sti tarttuva tauti. IkĂ€vĂ€ yllĂ€tys muille ihmisille, ja muutenkin sairaan paikka on kotona lepÀÀmĂ€ssĂ€….

  • Kiitos, onneksi nĂ€mĂ€ ovat nopeita tauteja. 🙂

   Tuossa yllÀ vastasinkin aika kattavasti huoleesi, ja luulen, ettÀ siinÀ varmaan jonkinlainen selitys on kasattuna.

 5. ihmettelen minÀkin says:

  Taudilla ja taudillakin on mielestÀni eroa. Tuskin nÀmÀ kiireiset yrittÀjÀt sitten kiittelevÀt, kun kaatuvat itse petiin oksennustaudin saatuaan. SiinÀ ne potentiaaliset asiakkaat sitten menevÀt huuhteluveden mukana.
  YmmÀrrÀn kyllÀ pointin osaltaan, mutta en ihan kokonaan.

 6. ara says:

  joo tauti tai tauti on eri asia. jos oikeesti yrjöttÀÀ, niin eipĂ€ se ole diivailua vain pĂ€invastoin aivan dorkaa, koska ihan varmaan muutkin saa nyt osaakseen tuosta taudista. eri asia olla esim. “vain 39 asteen kuumeessa” se ehkĂ€ ei tartu eli tuo oli todella tyhmÀÀ ja ajateltu ihan pöljĂ€sti

Kommentoi