Ah, kotona!

01.4.2015

Onpas tosiaan ihana olla kotona! Niin kiva kun onkin välillä käydä jossain muualla, silti kotiin on aina ihana palata!

Kameran kuvasaldo on oikeasti tosi kehno, vaikka pariin päivään olisikin mahtunut vaikka mitä kuvattavaa. Hotellin vessassa otettu selfiekin tuli siinä puhelimeen siirrettäessä pienennettyä oikein kunnolla, joten kuva hajosi melkein pikseleiksi kun latasin sen tähän. No, mutta lähinnä tuossa tuo kampaus, joka kuvauspäivän jälkeenkin vielä jaksoi ihastuttaa. Voi kun joka päivä saisi yhtä huolettoman ja ilmavan kampauksen itselleen!

Eilisten kuvausten lisäksi, tänään oli ohjelmassa Tyhjän paperin haasteen tuomarointipäivä, eli pääsin todellakin näkemään ihan jokaisen kisaan lähetetyn työn. (kuvaa instan puolella) Hurjan kiva kokemus, eipä tuosta oikein muuta voi sanoa vielä tässä vaiheessa. 9. 4. lähtien te sitten pääsette valitsemaan suosikkinne meidän valitsemasta kymmenestä kuosista. Ja, kannattaa ehdottomasti antaa niitä ääniä, sillä äänestäneiden keskenhän siellä arvotaan 10 kappaletta 100 euron lahjakortteja FDS-verkkokauppaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hotellihuoneesta ehdin nauttia kyllä ihan liian vähän, lähinnä käyttööni pääsivät vain kylppäri ja sänky, ja viimeinen kutsui tosiaan eilen jo kahdeksan jälkeen. Vaikka olo päivän mittaan kohenikin, niin väsymys oli kyllä illalla ihan huipussaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvat on siis uudistuneesta Scandic Park -hotellista (entinen Scandic Continental), joka oli muuten tosi ihana Jielde-valaisimineen ja rouheine pintoineen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta nyt pää lyö tyhjää, ja aionkin seuraavaksi vaihtaa pyjaman ylleni ja käpertyä lämpöiseen kainaloon sohvalle. Tuntuupa ihanalle, että edessä on pääsiäinen, ja hiukan enemmän aikaa olla perheen kesken ja nauttia pyhien hiljaisesta tunnelmasta.

Rentoa iltaa ihan jokaiselle!


3 Responses to “Ah, kotona!”

  1. Katri says:

    No on kyllä tosi ihana kampaus!! Voi kun itsekin osaisi tuollaisia loihtia.. Ja viitsisi, kyllä se ponnari vaan on tulee yleensä sutastua..

  2. Eija says:

    Ihanat hiukset ja kaunis olet muutenkin. Mukavaa pääsiäistä!

  3. StyleC says:

    Ihana kampaus! Ja hauskaa: ollaan menossa viikon kuluttua Helsinkiin ja yövytään tuossa samassa hotellissa. Ei ollut aavistustakaan että siellä on tehty joku kasvojenkohotus ihan just, kiva päästä katsomaan 🙂

Kommentoi