Beach Waves

27.5.2015

Rantakunnosta rantakampaukseen. Ompahan ainakin jonkinlainen aasinsilta. 🙂

Nyt olisi nimittÀin aika jÀlleen jatkaa Indiedaysin ja TREsemmén yhteistyöpostausten sarjaa. KysehÀn oli videokuvauksista, joissa TRESemmé Suomen Lead Stylist Taavi Vuokkovaara loihti meille bloggaajille erilaisia lainekampauksia TRESémmen Perfeclty (un)Done -sarjan tuotteilla. Sarjan kaksi edellistÀ postausta voit kÀydÀ vilkaisemassa, mikÀli ne on jostakin syystÀ mennyt ohi. Koko kevÀt hiuksia -postauksessa hiukan taustoja kuvauspÀivÀstÀ ja Helppo boho-tyylinen nuttura -postauksessa eka video helposti toteutettavaan kesÀkampaukseen.

Nyt on siis luvassa toinen videoni kuvauksista, jossa nĂ€hdÀÀn miten ihanan rennon ja kesĂ€isen Beach Waves -lainelookin tekeminen onnistuu jopa minulta itseltĂ€ni. 🙂 Toki mulla oli Taavi apuna neuvoja antamassa, mutta ideana kuitenkin, ettĂ€ jos minĂ€ osaan, niin sinĂ€kin osaat. Kampauksen punainen lanka on mielestĂ€ni siinĂ€, ettĂ€ hiukset nĂ€yttĂ€vĂ€t luonnollisilta, eikĂ€ liian laitetuilta.

Indiedays_Tresemme_Day2_BTS-26

TĂ€mĂ€ on muuten samalla ihan eka oikea videopostaukseni, ja hui kuinka oma ÀÀnikin kuulostaa vieraalta. Piti mieheltĂ€ oikein tarkistaa, ettĂ€ kuulostaako mun ÀÀni oikeasti tuolta! Kuulemma se kuulostaa. PelkĂ€sin kovasti kuvauksissa, ettĂ€ taudin tyhjentĂ€mĂ€n vatsan melu tallentuu puheen sekaan, mutta masu osasi onneksi olla kurnimatta samalla kun minĂ€ puhuin. 😀

Kampiksen viimeinen osio on vielÀ edessÀ, ja siinÀ jaankin ohjeet kesÀiseen lainekampaukseen, jonka teen ihan itse kotioloissa noilla TRESémmen Perfeclty (un)Done -sarjan tuoteilla. Samalla kerron enemmÀn noista tuotteista, ja siitÀ, miltÀ ne ovat ihan kotikÀytössÀ tuntuneet.

LisÀÀ tutorial-videoita erilaisiin lainelookeihin löytyy TRESemmé Suomen Youtube-kanavalta.

 

Aurinkoista keskiviikkoa ihanat!

Ps. EhkĂ€ pakko hommata pinkki huulipuna! 😉


20 Responses to “Beach Waves”

  1. Aivan ihanat laineet! Toimisikohan tuo suolasuihke minulla.. Mulla on pitkÀt ja raskaat hiukset, joten aina kaikki kiharat ja laineet vaan suoristuu muutaman tunnin sisÀllÀ.

    • Musta tuo on juurikin sellainen tuote, jolla siihen raskaaseenkin massaan saa ilmaa vĂ€liin. Kuten muotovaahtokin! Tavalliset kun tekevĂ€t hiuksesta vielĂ€ raskaamman.
      Mulla on myös paksu ja painava hius, mutta nÀillÀ olen saanut sellaisen huolettoman tyylin, joka ei tunnu liian laitetulta.

  2. lotta says:

    Vitsit videopostaukset muuttaa aina kĂ€sitystĂ€ bloggaajasta! 🙂 siis ei radikaalisti, eikĂ€ huonommaksi 🙂 sun ÀÀni on muuten vĂ€hĂ€n saman kuuloinen ku anne kukkohovilla!

  3. Maria says:

    Onpa kiva nĂ€hdĂ€ sinusta myös vĂ€hĂ€n liikkuvaa kuvaa vĂ€lillĂ€ 🙂 ihana oot!

  4. n says:

    Olipas ihana video! Kuvittelen aina kaikkien bloggaajien ÀÀnet ihan erilaisiksi tai siis en kuvittele niitĂ€ ollenkaan:D Siksi on niin jĂ€nnĂ€ aina videota katsoessa tulee aluksi sellainen olo, ettĂ€ ei tuo ole sama tyyppi edes! 😀 Olit tosi kaunis myös liikkuvassa kuvassa ja sulla on kiva, rauhallinen ÀÀni. Ja nyt kun “jÀÀ on murrettu” niin eikun lisÀÀ videoita blogiin! 🙂

  5. Awww, ihana video! Mulla tuli vĂ€hĂ€n niiku “ikĂ€vĂ€” ja tuntui, ettĂ€ olisi tosi kiva nĂ€hdĂ€ ja höpötellĂ€ <3

  6. Hanna says:

    Ihana sinĂ€! Kuulostat vielĂ€ paljon herttaisemmalta, kuin mitĂ€ kirjoitettu teksti antaa ymmĂ€rtÀÀ. Oma ÀÀni ja sen kuuleminen on kyllĂ€ hassu juttu. Olen kerran ollut telkkarikuvauksissa ja edes sukulaiset eivĂ€t meinanneet tunnistaa ÀÀnestĂ€. Olin kuulemma ihan liian rauhallinen puhuja 😀 muuten kai aika höpöttĂ€jĂ€.

    • Ihan oikeesti en minĂ€kÀÀn kai normaalisti noin rauhallisesti puhu. Olen pahemman luokan höpöttĂ€jĂ€, mutta kun on asia, joka pitÀÀ sanoa ja muistaa, niin kai sitĂ€ sitten vĂ€hĂ€n pakostakin rauhoittuu! 😀

  7. Karo says:

    Olipa kiva video.

  8. hensu says:

    Ihana video! Sinussahan on mallin ainesta :D.

  9. Kati says:

    Joku tuossa sanoikin jo, ettĂ€ Anne Kukkohovi tulee mieleen ÀÀnestĂ€si ja olemuksestasi 🙂 HyvĂ€ltĂ€ kuulosti ja nĂ€ytti! <3

    Kiva oli nÀhdÀ tÀÀ postaus, sillÀ ostin just viikonloppuna tuon suolasuihkeen ja ajattelin kokeilla sillÀ kiharoita!

  10. Voi ettÀ miten ihana video! <3 Ihan oli outoa kuulla ÀÀnesi kun sen on vain jotenkin kuvitellut omassa pÀÀssÀÀn lukiessa sinun tekstejÀsi.

    Ja tuo suolasuihke kuulostaa kyllÀ kokeilun arvoiselta.
    Iloa viikonloppuun!

    • Kiitos, H!

      Muistan kun yhden yhteistyökumppanin kanssa puhuttiin puhelimessa, ja hetken pÀÀstĂ€ hĂ€n totesi, ettĂ€ sĂ€ kuulostat kyllĂ€ ihan joltain muulta, kuin olen aina kuvitellut. 😀
      NiinhĂ€n se menee, itsekÀÀn tajua kuulostavansa tuolta! 🙂

Kommentoi