Harmaata, harmaata…

22.6.2015

Täällä sää jatkuu juhannuksen tavoin harmaana. Hetkittäisiä auringonpilkahduksia lukuun ottamatta, päivät ovat sateisia ja kosteita. Sisälläkin on välillä niin pimeää, että voisi kuvitella syksyn saapuneen. Mutta jaksan uskoa, että kesä sieltä vielä saapuu, hellemekoillekin löytyy käyttöä.

Liikaa ei myöskään pidä säistä valittaa, kun katsoo kaapin päällä nököttäviä kalkkimaalipusseja. Ne kun ovat odottaneet niitä huonoja ilmoja, sateisia päiviä, joina on joutilasta maalata sisällä. Miehen loma vetää viimeisiään, ja oikeastaan kaikki sisällä aiotut työt ovat yhä tekemättä. Maalaus, listoittaminen, vaatehuoneen siivous ja kylppärin kuuraus. Harmaudesta huolimatta päivät on vierähtäneet ulkona ja pihatöitä paiskiessa. Totesimme, että aina tulee syksy, jolloin on rutkasti aikaa tehdä rästihommia. 😉

ajlajk 4

Maanantaitani piristää kaksikin uutta vaatetta ja niihin mätsäävät korut. utuista roosaa ja harmaata – kuinkas muutenkaan! Kaikki ovat Ajlajk -merkiltä, ja ostettu täältä.

ajlajk 1tine k 1tine k 2

Tänään ajattelin lyhentää to do -listaani sen kylppärin osalta. Josko huomenna valloittaisi vielä vaatehuoneen, niin ei tarvisi roikottaa vaatteitaan ympäri taloa, tai ainakaan keittiössä. 🙂

ajlajk 3

Mukavaa maanantaita, ja mukavaa lomaa, niille, joilla sellainen alkoi tai jatkui!


10 Responses to “Harmaata, harmaata…”

 1. Ihania ostoksia 🙂

 2. seija says:

  Ihanaa myöhäis iltaa!
  Rantasaunan lämpö iholla,ihana savun tuoksu. Loman viimeinen päivä menossa. Kirjoitit ihanasti,sydämeen meni, loma loppuu, paljon on saatu miehen kanssa aikaan ja on saatu omatyö pois mielestä. Oikein ihanaa lomaa kaikille,nauttikaa kesästä. Täällä sireeni alkaa olla kukassa! Kiitos!

  • Täällä myös viimeinen lomailta menossa. Melkein tulee itku silmään, niin kivalta on tuntunut. Kaksi ja puoli vuotta on menty ilman lomaa, toinen ollut välillä parikin viikkoa putkeen työssä. Ei ole ollut isyyslomia tai perhevapaita, vain minä ja lapset, ja toinen aina menossa. Kunpa voisi pysäyttää kellot ja jäädä tähän, mutta samalla tiedän, että tämän voimalla jaksan kyllä taas pitkään. Toivottavasti ei kuitenkaan ihan yhtä pitkää rupeamaa! 🙂

   Kaunista kesää, kaunista arkea! Onneksi kesäillat ovat pitkiä ja luonto kauneimmillaan. Nautitaan! ❤︎

 3. Ansku says:

  Yhh… kylppärin kuuraus odottaa täälläkin… 😀

  Ja kiitos vain, eka lomapäivä on tänään 🙂

 4. Oi, onpa hauska kuulla, että Ajlajkeja saa myös netistä samalla sisustusostosten kanssa. Itse törmäsin niihin viime kesänä Hangossa ja ihastuin. Tuo samainen koru lähti silloin mukaani. Kannattaa varoa, ettei tyttösi innostu tuosta tupsusta kiskomaan. Meillä kävi juurikin niin ja tarpeeksi monesti kiskottuaan tupsu irtosi. Onneksi liima korjasi tilanteen!

  Terveiset Walesista ja leppoisaa kesän odotusta sinne, jospa se aurinko Pian löytyisi taivaalle paistamaan!

  • Ihanaa tosiaan kun saa myös vaatteita sisustusostosten yhteydessä!
   Onneksi Klaara alkaa olla jo sen verran iso, että repii omia korujaan. Niin monet korut on tyttö multa katkonut. 🙁

   Ihanaa kesää sinne! Kyllä se aurinko sieltä tullee, pitää vain jaksaa uskoa! 🙂

 5. Lissu says:

  Moi,
  minkä väriset ovat nuo sinun kauniit Ajlakin paidat?

Kommentoi