Kalklitir seinällä

26.6.2015

No niin. Sellainen siitä sitten tuli. Koitin ottaa kuvia, jossa näkyisi tuo maalin elävä pinta ja se, miten valo sen sävyyn vaikuttaa. Kalkkimaali -postauksessa seinän pinta oli tosiaan vielä märkä, mutta tältä se näyttää kuivana. Ei siis kannata maalatessa pelästyä, kun jälki ei olekaan ihan heti sitä, mitä olit suunnitellut. Nougat -sävy on rauhallinen, ei liian tumma tai liian vaalea. Olkkari kun on sellainen huone, ettei sinne talviaikaan juuri ehdi paistamaan, ja siksi ei haluttu pimentää tilaa entisestään.

kalklitir nougat 1 kalklitir nougat 2 kalklitir nougat 9 kalklitir nougat 8kalklitir nougat 10

Meillä tosiaan jäi sitä San Saccaria -sävyä silloin aikoinaan, kun oikeaa väriä etsittiin, ja ajattelin, että sen voisi tuhota hyvin yläkerran aulaan, joka on myös pimeä, ja jossa vaaleampi maali antaisi kivan fiiliksen. Tätä Nougat sävyä jäi myös, ja nyt pohdittiinkin, että mitäs jos sillä sutisi keittiön seinät!

Mutta nyt toivottelen kivat perjantait! Muistakaahan hyödyntää Nougat -alennuskoodi. Vaikka kalkkimaaliin! 😉

Moi!


16 Responses to “Kalklitir seinällä”

 1. Ihanat tuli seinistä!!!
  Rentoa perjantaita sinne<3

 2. Ihana sävy, valkoinen sisustus oikein hohtaa sitä vasten, eikä silti tosiaan ole itsessään yhtään liian tumma. <3

 3. Kaunis sävy 🙂 Ja niin kuule puuttuu täälläkin listoja sieltä sun täältä pienten maalailujen jälkeen…miehiä ne ei tunnu häiritsevän ja siksipä ne puuttuvatkin! Täytyykö tässä ruveta komentamaan…hih 😀

  • Äh, mua oikein ärsyttää, kun kaikki on kesken. Mutta toisaalta, kun ei kädet ja aika riitä, ja sitten yritän miettiä, että sekin aika olisi taas lapsilta pois, ja koska lapsia ei haittaa, vaikka listat puuttuu, niin ei sen sitten niin kiire ole. 🙂

 4. idahhh says:

  Upeeeta!! ♡♡♡ihan eri fiilis jäi heti 🙂

 5. Tuosta seinästä tuli aivan huikea! Tykkään tosi paljon. Melkein jo itsekin etsin kotoa seinää, että mihinkäs tuota maalia saisi tungettua 😀
  Olet ihana inspiraatio Emilia! <3

 6. Minttu says:

  Tosi ihanan näköstä tuli, sopivan rento ja rouhee. Taidan tehdä saman meidän olkkariin, meilläkin valkoset vanhat lankkulattiat. Teillä on niin kaunista ja kodikasta!

 7. Kay says:

  Kauniit seinät kauniissa olohuoneessa 🙂 Mistä tuo ihana matto on?

 8. Mirka says:

  Ihanalta näyttää!! Mietin itsekkin kun seinien värejä pohdin (meillä on kahden huoneen remppa menossa, tai kolmen kun eteinenkin..) mutta päädyin paneeliseinien kanssa ainakin toistaiseksi valkoiseen. Värejä saan sitten kaikella muulla. Ja onneksi aina voi maalata uudestaan 😉 Onkohan kenelläkään kokemusta paneeliseinistä ja kalkkimaalista? Sain muuten aika kieron katseen maalimyyjältä kun kävin kysymässä kalkkimaaleja 😀

  • Joo, ei taida olla rautakaupan suosikkikamaa! 😀

   Kyllä monet maalaa kalkkimaalilla jopa huonekaluja. Että mikäs siitä estää paneelia maalaamasta. Ja tosiaan, maalia saa aina uutta päälle. ;D

Kommentoi