Hääasu

27.9.2015

Heti alkuun pahoittelut luokattoman huonolaatuisista kuvista. Taidan olla ihan vaan kiitollinen siitä, että satuin ainakin osittain mahtumaan näihin mieheni räpsimiin otoksiin. Välillä mietin, miten se kameran käsittely voikin olla niin vaikeaa, mutta kun siirrän ajatuksen johonkin toiseen instrumenttiin, ymmärrän, etten ehkä itsekään suoriutuisi kirkkaasti joka pestistä. Pysykööt siis suutarit lestissään – ainakin meidän taloudessa.

Älkää siis välittäkö kuvien varsin rakeisesta ja epätarkasta fiiliksestä. Pyysitte asukuvat tyllihameesta, ja tässä ne nyt olisivat.

Hameen tilasin (näitä kyseisiä juhlia ajatellen) jo keväällä Zalandolta, eikä sitä (ikävä kyllä) taida enää olla valikoimissa. Pituus on mullekin aivan ihana, polven kunnolla peittävä. Väri on sellainen persikkainen vaaleanpunainen, tai lohenpunainen. Tosi ihana kaikin puolin koko hamonen, ja palveli kyllä eilisessä juhlassa moitteetta. Tuli jorattua ja pyörittyä tanssilattialla pikkutunneille saakka ja leveä helma oli oikein hauska.

Yläosaksi nappasin ihan H&M:n perusvalikoimista trikoopuseron pitkillä hihoilla. Kun korujen käyttäjänä olen noviisi, sai kaula-aukko toimia yksityiskohtana.

Tänään siivoiltiin vielä porukalla hääpaikka kuntoon ja halattiin vastanaineille viimeiset onnittelut. Juhla oli varsin hääparin näköinen, hauska, rento ja hersyvä. Eilinen päivä meni kyllä ihan vetistellessä, en muista koska olisin liikuttunut edes telkkaria katsellessa noin paljon. Onneksi illan mittaan vetistely vaihtui tanssiaskeliin ja nauruun. Ihana hääpari ja ihana juhla!

Nyt kuitenkin tavallisen sunnuntai-illan pariin. Huomenna on taas arki, ja siihen pitää valmistautua paitsi henkisesti, myös kunnon yöunilla.


28 Responses to “Hääasu”

  1. Heidi says:

    Kaunis, naisellinen ja rento hääasu. Nappi valinta. Leppoisaa sunnuntai-iltaa 🙂

  2. Tarja says:

    Vau, olet upea! Asussa on hyvällä tavalla Sinkkuelämää ja Carrie Bradshaw -viboja. Pikkuiset seuralaiset viimeisessä kuvassa ovat myös aivan hurmaavia <3

    Häät ovat hurmaavia juhlia. Harmi, kun ollaan sitä ikäpolvea jo, että kaikki kaverit ovat naimisissa. Viimeksi on oltu häissä vieraana 9 vuotta sitten... Seuraavaksi varmaan ovat sitten vuorossa kavereiden lasten häät - niitä odotellessa 🙂

    • Suralaiset olivat kyllä suloisuutensa huipulla! 🙂

      Voi, ei meilläkään häitä juuri ole tiedossa. Saisi ehdottomasti olla enemmän, mutta kaipa sitä tarvitsee sitten itse jossain kohtaa uhrautua juhlimaan, kuna ikanaan se jäi olosuhteiden vuoksi välistä! 😀

  3. Tuija says:

    Aivan täydellinen juhla-asu: simppeli mutta silti juhlava ja näyttävä. Tykkään <3

  4. Marja says:

    Ihan hyvät kuvat 🙂 Ihanat lapset ja äitikin nättinä 🙂

  5. Maiski says:

    Upea asu! Olen itsekin diggaillut tyllihameesta, täytyy ehkä kotiuttaa kun sopiva sattuu eteen 🙂

    http://www.lily.fi/blogit/nuotin-vieresta

  6. Sari says:

    Ihana asu! Oikeaa Carrie Bradshaw -henkeä. <3

  7. Nanna says:

    Heh, ymmärrän tuskasi kuvien suhteen! 😀
    Juuri viikonlopusta postatessa murehdin surkeita kännyräpsyjä, joita pitkin porukkaa jaettiin. Toisaalta, ehkäpä siitä tulee sitä elämän aitoa makua.

    Nämä sun kuvat olivat ihania! Ilman pohjustusta olisin ajatellut, että kylläpä sä taas olet keksinyt vähän uuden tavan sijoitteluun jne. Kännykän näytöllä oli oikein hyvä laatukin.

    Tosi suloisina olitte liikkeellä! Tytärkin ihastui, olisi halunnut katsoa uudestaan ja uudestaan! 😀

  8. LPP says:

    Ihana hame!
    Taidankin kokeilla tehdä itselleni vastaavan 🙂

  9. Hurmioitunut says:

    Yhdyn edellisiin, todella kiva kokonaisuus. Ei liian tällätty, mutta tyylikäs ja juhlava. Tuo hame on ihan kympin ostos! Helman pituuskin on kaunis.

    • Viihdyin kyllä asussa niin mielettömän hyvin, että se pääsee pian taas uudelleen käyttöön. Helman pituus oli mahtava, lasten kanssa kun pitää kyykistellä ja pyllistellä, ja tämä toimi loistavasti! 🙂

  10. Johanna says:

    Nuo sinun lapset, voi mitä suloisuuksia! Ihana asuvalinta, täysi 10.

  11. jeba says:

    Ompa kivan simppeli, tykkään! :))

  12. inspirations says:

    Onpa kauniit asut teillä kaikilla!

  13. Cherry says:

    Äiti ja poikakin ovat upeita, mutta silmät nauliintui tuohon suloiseen tyttöön <3 Voi että :))
    Tyllihame on täälläkin ostoslistalla. Ehkä ens keväänä tai joskus 🙂

  14. M says:

    Ihanaa juhlaväkeä. 🙂
    Saanko kysyä, mistä pienen neidin mekko on ostettu? Todella kaunis.

    • Klaaran mekko on edelisen kevään alelöyty ihan H&M:n nettikaupasta. Se oli mun silmään aivan täydellisen utuisen värinene ja hamaine kenkineen koko asusta tuli tosi kaunis.
      Koitan aina ostaa näitä juhlamekkoja alesta, vaikka ei välttämättä olisi juhlia tiedossakaan. Onpahan ainakin mekko valmiina, ja edullisesti hankittuna. 🙂

Kommentoi