Valmiina juhlimaan

25.9.2015

Huomenna juhlitaan, nimittäin ihanien ystävien häitä!

Tämä ilta hurhati juhlavalmistelujen parissa, askarrellen ja juhlapaikkaa koristellen. Hyvässä seurassa ja uskomattoman hyvässä tunnelmassa.

Vaatteet on katsottu koko perheelle valmiiksi. Pari paitaa kaipaa vielä huomenna silitysrautaa, ja lasten jatkokamppeet pakkaamista. Lämpörullaa ja puuteria, niitä mahtuu varmasti myös huomiseen ennen hoohetkeä.

valmiina 2valmiina 4 valmiina 1 valmiina 3

Rakkauden (ja naurun) täyteinen viikonloppu edessä. Voi että tätä on odotettu!

Mahtavaa viikonloppua myös teille!


14 Responses to “Valmiina juhlimaan”

 1. Sari says:

  Häät on ihania! Oikein hauskoja juhlia! 🙂

 2. emzi says:

  Ihanaa viikonloppua teille!

 3. naurula says:

  Ihanaa että “uskallat” käyttää korkkareita vaikka käsittääkseni olet aika lailla samaa mittaa kuin itsekin – 181 cm – itse olen niin pelkuri että liikaa huomiota välttääkseni en halua heilua senttiäkään tätä ylempänä, vaikka nuo kauniit korot kovin houkuttelevasti huhuilevatkin! ;D Ehkä se on ikä, olen nelikymppinen, että omassa nuoruudessa ei tämän mittaisia omilla kulmilla ollut läheskään näin paljon kuin nykyään. Työskentelen opiskelijoiden parissa yliopistolla ja tunne itseni aivan normaalimittaiseksi. ;DD

  • Joo, mä olen sua itse asiassa vähän pidempi, mutta kyllä juhlaan kuuluu korkkarit, ja mitä korkeammat, sitä paremmat. Eikä miestänikään haittaa yhtään, vaikka jää kakkoseksi pituudessa, kun vaimolla on kengät jalassa. 😀

   En mä täällä pikkukylässä oikein ruokakaupassa viihdy koroissa, muistan kun ekan kerran menin, ja tuntui, että kaikki tuijottaa. Nuorempana ystävät olivat ravntolassa hyvillään, kun porukka pysyi kassassa; Emilian pää näkyi aina, joten kokoontumispaikkoja ei tarvittu. 😀

   Mutta totta, nykyään nuoret naiset on pitkiä. Monesti mietin noita 6kymppisiä yli 180 senttisiä naisia, ja sitä, mitä he ovat joutuneet pituutensa takia kokemaan. Ei ole varmasti aina ollut helppoa.

 4. Marja says:

  Ihania kuvia! Tuo tyllihame ❤ ja mun unelmien clutch ❤ Oikein mukavia juhlia siis sinne!

 5. Saija says:

  Aivan upea hame! Mistä olet ihanuuden löytänyt?

 6. Ai, että huokailin näitä kuvia katsellessa, kauniita! Tuo tyllihame näyttää kauniilta, ja YSL:n laukku on ihana ❤️ Toivottavasti myös asukuvia on luvassa. 🙂 Olin itsekin etsinyt tyllihametta pitkään, ja vihdoin löysin sen kesällä Tallinnasta. Nyt ei enää puutu kuin juhlat mihin sen voisi pukea. 😀 Hauskoja juhlia!

Kommentoi