Katson maalaismaisemaa…

05.9.2015

Huomenta!

Kävin aamulla vähän nollailemassa päätäni tuolla sumuisessa syysaamussa. Jotenkin tosi rauhoittava fiilis, ja varsinkin, kun autojakin oli vielä melko vähän liikenteessä (taisin nähdä kokonaista kolme). Kaivoin puhelimen taskustani ja pysähdyin välillä kuvaamaan myös maisemia. Kaikki näyttää jotenkin niin älyttömän kauniilta sumua vasten. Lampaat, kypsän viljan värit ja vanhat rakennukset.sumua 1 sumua 2 sumua 3 sumua 4

Suloista viikonloppua!


26 Responses to “Katson maalaismaisemaa…”

 1. Maalaismamma says:

  Kauniit maisemat on! Samoja lampaita ihmeteltiin lasten kanssa aamulenkillä 🙂

  • Kyllä näillä kulmilla on parasta lenkkeillä valoisaan aikaan. Tosi ihanat maisemat ympäri vuoden. 🙂

   Meillä myös lapset on tosi innoissaan eläimistä. vähän kun menee tästä meiltä vielä pidemmälle, niin saa ihailtua hepatkin. 🙂

   Kivaa viikonloppua!

 2. Oi, miten seesteiset ja kauniit maisemat! Itselleni tulee aina vähän väliä suuri kaipuu pois kaupungista ja vain kävelemään tuollaisissa maisemissa. Onneksi täällä Tukholmassakaan ei ole vaikea löytää rauhoittavia ei-urbaaneja lenkkipolkuja.

  Ihanaa viikonloppua! <3

  • Mulla on paljon ystäviä, jotka sanovat, että tulisvat hulluksi jos asuisivat täällä. No, kaipaan itsekin joskus kahviloita, ja sitä, että voisi kierrellä ja katsella, kuten kaupungissa. Niin, ja toki myös sitä, ettei koko kylä tiedä susta kaikkea paremmin kuin sä itse.
   Mutta toisaalta. Mä ahdistun ruuhkassa, ja koen kaupungin meluisaksi ja likaiseksi. Tykkään käydä kaupungeissa, mutta mietin aina, ettei musta olisi tänne asumaan. Se hiljaisuus ja rauha on mulle äärettömän tärkeitä. Se, että voi kävella ja juosta näkemättä muita ihmisiä, kuulla veden kohinan kauemmaskin, eikä tuoksuihin sekoitu pakokaasu.

   Ymmärrän hyvin, että useammat meistä rakastavat kaupunkiasumista. silti pieni retki rauhalliseen maisemaan tekee varmasti jokaiselle välillä hyvää.

   Ihanaa viikonloppua, ja hakeudu ihmeessä sinne ei-urbaanille alueelle! ❤︎

 3. LS says:

  Ihanat maisemat, rauhallisuus välittyy tänne asti 🙂
  Noissa maisemissa olisi mahtavaa lenkkeillä ja vaan nauttia upeista maisemista.

  • Parastahan näissä on se, että kuljen näiden läpi aina kun lähden kotoani. Kaupunkireissun jälkeen yleensä tässä lampaiden kohdalla tulee se ihana fiilis, että nyt ollaan kotona ja rauhassa. 🙂

 4. Minttu says:

  Todella kauniit maisemat! Niin rauhallista ja syksyistä, tunnelma välittyy kuvista. Nuo lampaat <3

 5. Hurmioitunut says:

  Täällä myös yksi aamulenkkeilijä. Olen aamuihminen ja lenkit suoriutuvat mukavammin aamusta, jolloin on vielä energiaa ja intoa. Iltapäivän tullen sitä laiskistuu. Plus että aamuisin on tosiaan hiljaista ja rauhallista, kun muut suuntaavat töihin. Vaikka asutaan kaupungissa, tuosta ihan vierestä pääsee metsäpolulle, jonka varrella on pieni suolampikin. Osa uskaltautuu jopa pulahtamaan siinä aamu-uinnilla, mutta en ole tänä kesänä käynyt kertaakaan uimassa, joten omalta kohdaltani taitaa olla jo liian myöhäistä. Kylmä vesi ei oikein houkuta.

  Olen samoilla linjoilla myös tuosta kaupungin ruuhkasta. Isoissa kaupungeissa ne ruuhkat ja ihmismäärät alkavat nopeasti ahdistaa, onneksi Jyväskylä on sellainen sopivan kokoinen ja luonnonläheinen kaupunki.

  • Minä nautin aamulenkeistä tasan siihen asti kuin on valoisaa. Sitten kun on pimeää, meillä on tosiaan pimeää, ja siinä ei näe edes omaa tossunkärkeään. Toki joskus se pimeyskin on ihan jees, mutta kyllä nämä valoisat aamupäivät on luksusta! 🙂

 6. Pieni Libtu says:

  Tällaiset aamut ovat kauniita!

 7. emzi says:

  Että on nättiä!

 8. LPP says:

  Ihanat maisemat <3
  Olen huomannut myös sen, että tässä maiseman vaihdoksessa ja osittain elämäntavankin, tippuu tähän maalaisuuteen hitusen syvemmälle ja on oppinut nauttimaan enemmän ja enemmän rauhasta ja luonnosta!
  Rauhaisaa sunnuntaita 🙂

 9. Daphnion says:

  Sumuinen maalaismaisema on parhautta! Itse kävin tänään aamusumussa ammuja tuijottelemassa pellon laidalla. 🙂

 10. Marja says:

  Niin kaunista!!

 11. Ansku says:

  Ai että… ihan täydellisen kaunis lammaskuva… 🙂

Kommentoi