edessä viikonloppu

13.11.2015

Perjantaiterveiset!

Meillä elellään nyt sitä vaihetta, kun lakanapyykkiä täytyy pestä vähän normaalia useammin, joten perjantain kunniaksi tänäänkin on pyykkipäivä, ja eritoten lakanapyykkipäivä. Ajattelin kuitenkin muistutella teitä Washologi -alennuskoodista, joka on siis tänään viimeistä päivää käytettävissänne. Koodin ja ohjeet löydät tästä postauksesta.

Onneksi meidän perjantaihimme mahtuu muutakin kuin pyykkäystä, nimittäin viikonlopuksi on tiedossa laatuaikaa serkkujen kanssa, ja mulle laatuaikaa siskon kanssa. Siskoni tulee lapsineen mummulaan, joten iltapäivällä mekin käännämme lasten kanssa nokan kohti isovanhempia, ja vietämme perjantaita isolla porukalla. Mukava viikonloppu piristääkin kummasti tätä lähimuistiin ehkä harmainta viikkoa.. Nyt on oikeasti pitänyt kyllä tsempata ihan hurjasti, jotta näistä päivistä on selvinnyt täysissä järjissä. Enkä väitä, että olisin välttämättä onnistunutkaan, mutta voi kun niin toivon, että ilma kylmenisi pakkaselle, ja maahan sataisi valkoinen puuterilumi.

Lumisadetta ja pakkasia odotellessa, viikonlopun ohjelmaan kuuluu myös pihan laittoa talvikuntoon. Vielä olisi nimittäin callunat ja havut odottamassa ruukuttamistaan, ja haravoitavaakin alapihan verran. Ja jos harmaus ihan mahdottomasti alkaa tökkiä, kaivan koristevaloja esiin, ja ripustelen kotiin vähän muutakin extrapiristystä. Nyt on vain jaksettava uskoa siihen, että kohta mennään taas kohti valoa!

Mukavaa perjantaita ja rentouttavaa viikonloppua.


7 Responses to “edessä viikonloppu”

 1. Kikka says:

  Mikä se sellainen lakanoiden usein pesemisen vaihe on? Enpä ole kuullutkaan.

 2. Sari says:

  Haha vitsit tää jäi häiritsemään mua 😀 No mitä ne syyt sitten ovat? Mulla tulee mieleen nuo edellämainitut ja vatsatauti mut miten niitä voi olla parikymmentä 😀

  • No vaikkka märkivät haavat tai erittävät iho-ongelmat, avanne, ihosairaudet, sairauden tai stressin aiheuttama liikahikoilu, täit, kihomadot, punkit, korostunut hygienian tarve (henkinen), vuodepotilas, flunssa tmv., virtsan- tai ulosteenkarkailu ja muut eritteet (oksennustauti ym.), hiusvärin aiheuttamat värjäymät tai vaikka usein vaihtuvat petikumppanit :D…. Herranjestas, syitä lakanoiden pesuun on maailmassa miljoonia! Ja kai niiden pesu kuitenkin on aika normaalia, ja se pesemättä jättäminen mun mielestä huolestuttavampi mysteeri. 🙂

   • Sari says:

    No hyi hitto sitä vaihtamatta jättämistä en halua edes ajatella 😀

    Mutta enpä tosiaan ole koskaan tätä asiaa pohtinut sen kummemmin, itsestäänselväähän se on että lakanat vaihdetaan kerta viikkoon tai kun ne likaantuvat. Sanavalintasi vain sai ajatuspyörän liikkeelle ja oli ihan pakko kysyä 😀

Kommentoi