Pienille jaloille

12.11.2015

Yritän tässä tehdä ihan muita juttuja, mutta oli pakko tulla välillä tekemään yksi kenkävinkkaus! En yleensä ihan kauheasti lastenvaatteista postaa, mutta tämän halusin jakaa. Nimittäin löysin ihan mahtavat Marc by Marc Jacobs look alike tossut Klaaralle. Ja arvatkaapa mistä? No Prismasta!

Olin siis ihan tavallisilla loskariostoksilla, kun silmiini osui nämä balleriinojen ja aamutossujen välimaastoon sujahtavat huopakengät. Merkki on Tofee, ja lapussa luki, että ovat ekologista villahuopaa, ja valmisettu Italiassa. En ole piratismin kannattaja, mutta musta nämä Marc Jacobsin henkeen tehdyt hiiritossukat olivat vain niin älyttömän ihanat! Ja, jos naisille olisi ollut vastaavia aamutossuja, olisin kyllä ostanut itselleni ihan ehdottomasti samanlaiset!

marc jacobs look alike

Laadukkaan ja tukevan oloisetkin nuo olivat, ja hintaa tosiaan vajaat 20 euroa.

marc jacobs mouse

Rehellisesti sanottuna meillä ei kyllä ollut tarvetta näille tossuille, mutta koska en voinut niitä hyllyynkään jättää, taidan kääräistä ne pakettiin ja sujauttaa jouluna kuusen alle. Hei, vuoden ensimmäinen lahja hankittuna! Jee!

Posataus ei siis ollut mainos, vaan ihan puhtaasti ostosvinkki. 🙂

Loistavaa torstain jatkoa!


12 Responses to “Pienille jaloille”

 1. emmuli says:

  Todellakin ottaisin itsellenikin tälläiset jos olisi omassa koossa, huippusöpöt!

 2. Hanna says:

  Aivan ihanat!! onko näissä kumi pohja?

 3. TiinaH says:

  Ai että miten söpöt on! Taitaa olla ihan kokonaan huopaa? Ei siis liukuestettä pohjassa et menisi ihan kerhotossuina…?

 4. Susanna says:

  Mulla ja mun parhaalla ystävällä on ollut hiiriballeriinat jo teini-iässä eikä silloin oltu kuultukaan Marc Jacobsista:) Ihanat tossut<3

 5. Niina says:

  Aivan ihanat! Kiitos vinkistä! 🙂 Olenkin kaipaillut meidän 2-vuotiaalle jonkinlaisia sisäkenkiä. Nämä olisi juuri hyvät, jos vain löytyy kokoja. 🙂

 6. -A- says:

  Hih, kyllä ovat suloiset! Itse en tiedä milloin MbMJ hiiriballeriinat ovat tulleet kauppoihin, mutta omani (kuvissa olevia hyvin paljon muistuttavat) hiiritossukat olen ostanut kymmenisen vuotta sitten Brysselistä. 🙂 Vitsit, kun olisi Prisma lähellä….heti kotouttaisin moiset, jos kokoa 29 löytyisi tytölle.

  Mukavaa viikonloppua!

  -A-

  http://kotisaksassasydansuomessa.blogspot.de/

 7. Elisa says:

  Hei, aivan ihanat!!! Kyllä ne marketitkin aina välillä yllättää… 😀

 8. Mervi says:

  Näistä tuli kyllä heti mieleen mun omat tossut, malli ihan samanlainen, mutta ei noin söpöt koristelut.

Kommentoi