kotona ❤︎

02.11.2015

Maanantaita ja marraskuuta!

Viikonloppu vierähti tosiaan Helsingissä, ja mukaan mahtui blogipäivää ja -juhlia, leffareissua ja vaikka mitä. Mulla on joitakin kuviakin lauantailta, mutta just nyt ihan pienetkin jutut kotona näyttävät niin kauniilta, että halusin kuvailla niitä. Suokaa siis anteeksi, laitan niitä muita kuvia myöhemmin!

Älkää ymmärtäkö väärin, musta on kiva käydä jossain, ja olen kiitollinen kun arkeen mahtuu myös irtiottoja, mutta juuri nyt oma koti tuntuu taas maailman parhaalta paikalta, ja ruokaakin laitan taas ilolla! Niin kiva kuin välillä onkin syödä ulkona, ei yhteiset ateriat keittiön pöydän vieressä ole hassumpia nekään.

Vuosi vuodelta tulen herkemmäksi kaupungin hälinälle, ihmisvilinälle, melulle ja likaisuudelle. Ja, niin tylsää kuin elämä täällä välillä onkin, huomaan, että ei mua ole tarkoitettu kaupunkien vilinään. Kaipaan rauhaa, hiljaisuutta, ja ihan oikeasti myös yksin olemista. Lauantaina mieheni olisi kovasti halunnut lähteä syömään ennen iltajuhlia, mutta blogipäivän jälkeen kaipasin itse rauhallista hetkeä hotellihuoneessa. Sitä, että kaikki ylimääräinen melu oli hetkeksi suljettu ulkopuolelle, ja verenpaineeni sai laskea. Olen ehkä vähän herkkä, mutta kun aamupalasta lähtien korviin soitetaan jonkinlaista taustamusiikkia, ja ympärillä pyörii jatkuvasti ihmisiä saman verran kuin näen täällä koko viikon aikana, huomaan kaipaavani myös hiljaisuutta.

Tämä kuulostaa ehkä vähän ristiriitaiselta, mutta viikonlopun ehdottomasti paras puoli oli tavata bloggaaja kollegoita, ja saada jälleen kasvoja nimimerkeille. Itselleni ei ole niinkään tärkeintä nuo juhlat ja juhlimiset, vaan se, että saa ihan oikeasti vaihtaa sanan oikeiden ihmisten kanssa, sen sijaan, että aina ajatuksia vaihdetaan blogien ja muun sosiaalisen median välityksellä. Siitä kiitos jälleen toimiston väelle, että jaksavat tällaisia tilaisuuksia järjestää. Mikään some-kanava ei nimittäin korvaa kahden (tai useamman) ihmisen aitoa kohtaamista, ja se kannattaakin muistaa ihan ystävyyssuhteissakin; Vaikka ystävälle voi lähettää ääni- ja kuvaviestejä, kannattaa silti koittaa raivata tilaa myös niille kasvotusten käytäville keskusteluille. Istua hetkeksi yhdessä alas ja nauttia keskustelusta kaikilla aisteilla. Kirjoitettu viesti, nauhoitettu puhe, tai videonpätkäkään ei korvaa välitöntä läsnäoloa ja yhdessä vietettyä aikaa.

Olen koko ikäni ajatellut olevani epäsosiaalinen ja jollakin tapaa myös itseäni siitä sättinyt. Alan kuitenkin vihdoin oppia, ettei kyse ole sosiaalisuudesta tai sen puutteesta, vaan jostakin ihan muusta. Nautin seurasta ja haluan tutustua uusiin ihmisiin, mutta en vain ole luotu jatkuvan hälinän keskelle. Kenties asian oivaltaminen, ja itsensä tunteminen, myös auttavat tulevaisuudessa: Kun tietää heikkoutensa, on niiden kanssa eläminen varmasti paljon helpompaa.

kotona 2

Me jätimme lauantaina iltajuhlat taaksemme jo yhdeksän aikaan, mutta emme “hälinäherkkyyteni” vuoksi, vaan ihan siitä syystä, että vuodet ovat vieneet suurimman yöelämisen innon meiltä molemmilta. (Vuosi vuodelta sitä on oppinut arvostamaan myös yöuniaan ihan uudella tavalla.) Ravintolan kautta (vatsa täysinäisenä) nukkumaan ja sunnuntaina olikin jo aivan kauhea koti-ikävä. Ja, niin hyvä kuin vanhempien onkin välillä ottaa sitä lapsivapaata ja viettää aikaa yhdessä, lasten luokse on aina ihana palata. Halaavat kädet, rutistukset ja pusut. Ne elämän arvokkaimmat asiat.

kotona 4

Eilinen menikin pyykkikonetta pyöritellessä, laukkuja purkaessa ja kotia lämmittäessä. Ilta vietettiin jalkapallokauden päätöstilaisuudessa ja palkintojenjaossa, joten se kunnon “kotoilu” jäi vielä kokematta. Tänään on kuitenkin aikaa sytytellä kynttilät ja istua kaikessa rauhassa yhteiseen ruokapöytään. Nauttia siitä, että ollaan yhdessä ja maailman parhaassa paikassa, eli kotona.

kotona 1

Tuntuu muuten tuon lauantaisen nukkemeikin jälkeen tällainen kevyt arkiehostuskin ihanan hengittävältä! Ja Vitalis huulissa ihan älyttömän mukavalta! 😉

Älyttömän hyvää maanantaita ja marraskuun alkua.
Vuoden pimein pätkä olisi edessä, mutta koitetaan taistella sen läpi mukavalla tunnelmalla ja oikealla asenteella!
PUS!


50 Responses to “kotona ❤︎”

 1. Joy says:

  Hei oletko kuullut termistä Erityisherkkä? Kuulosti tekstisi siltä että voisit tunnistaa itsesi asiasta. Sinua sen enempää tuntematta. 🙂 täältä löytyy siis eritysherkkä kohtdlotoveri, joka on sosiaalinen mutta häly, meteli, kirkkaat valot saavat pään pyörälle ja uupumaan.
  Voit laittaa minulle sähköpostiakin jos haluat keskustella asiasta enemmän. 🙂
  Mukavaa viikkoa!

  • Erityisherkkyydestä puhutaan paljon, ja varmasti omaan jotakin tuosta. Olen aina ollut samanlainen, mutta ikä on tuonut myös viisautta, ja sitä että on oppinut tunnistamaan ahdistuksen syyn. Nyt viikonlopun aikana ymmärsin myös sen, etten ole laiska tai huonokuntoinen, vaikka uuvunkin aina totaalisesti hälinässä, melussa ja valoissa, vaan se uupuminen johtuu juuri noista tekijöistä. Sen sisäistäminen vaatii ehkä aikaa, koska luonteeltani olen vaativa itseäni kohtaan ja koen, että aina pitäisi jaksaa ja olla täynnä intoa.
   Välillä myös on vaikea selittää ihmisille, miksi haluan käydä vaikka salilla yksin ja olla kuuntelematta musiikkia. Tai miksi ihan vaan kaipaan sitä, että ympärilläni on hiljaista. Sitä helposti leimautuu epäsosiaaliseksi kun ei halua jumpata isossa ryhmässä musiikin pauhatessa. Jonkin verran saa siis selitellä itselleen, mutta myös muille.
   Tätä asiaa pitää tosissaan mutustella ja miettiä. Ehkä tosiaan voisin oppia myös olemaan vähän lempeämpi myös itseäni kohtaan. Kun ei me kaikki vain voida olla “samasta puusta veistettyjä”. 🙂

   • Jiik says:

    I feel you! Tunnistan niin itseni tuosta kuvailusta. Oon vasta viime aikoina tajunnut myös, että tällainen herkkyys “vaivaa” monia muitakin. Tykkään olla kavereiden ja muiden ihmisten seurassa, mut juurikin ihmisvilinä, kirkkaat valot ja meluisat tilat alkavat jonkin ajan päästä stressata… 🙂

    • Rikkaus se on sekin, ettei me kaikki olla riippuvaisia hälinästä ja melusta ympärillämme. Ja parasta tietenkin, kun osataan ottaa huomioon myös muiden tapa elää.
     Ehkä se juuri tuntuu vaikeimmalta, että välillä joutuu selittämään jollekulle, joka ei tosiaan ymmärrä, ja sitten pelkää loukkaavansa tai kulostavansa vain hassulta. Ihan kiva siis, että tällaistakin asiaa medioissa puidaan. Josko tietoisuus lisäisi ymmärrystä. 🙂

 2. Oli tosi kiva nähdä! Oma koti on paras paikka <3

 3. Kati says:

  Moi,
  Sama juttu! Oma koti tuntui taas niin mualiman parhaalta paikalta:) Paitsi, että kotona oli kolme kuumeista lasta vastassa palatessa…..
  Meillä jäi juttu kesken, mut palataan toisella puolella:)
  Halit ja terkut!!
  T,K

 4. Sally says:

  Kiitos seurasta, kaunokainen! ♥ Ihana nukkemeikki!

  Melu vaikuttaa kyllä kuin stressi. Se tekee levottomaksi ja uuvuttaa. Helsingissä on ihana piipahtaa, sillä rakastan pääkaupunkimme kauneutta ja sitä fiilistä, mikä siellä on, mutta vähintään yhtä ihanaa on lähteä kotimatkalle tietäen, ettei tarvitse kuitenkaan kasvattaa lapsia kaupungin vilinässä. Toisaalta haaveilen eläkepäivinä muuttavani johonkin ihanaan Jugend-taloon kaupungin sykkeeseen, sellaiseen jonka katutasossa olisi ihana bakery, jossa voisi nauttia leivoskahvit halutessaan vaikka joka päivä ja katsella ihmisiä.

  Yksinolo on eri asia kuin yksinäisyys. Se on oikeastaan aika voimaannuttavaa ja hiljaisuus hyvä keino pysyä ‘ehjänä’ nykymaailmassa! Hissutellen siis mennään marraskuuhun täälläkin! Eilen leivottiin lasten kanssa jo ekat piparitkin.

  • Kiitos, itsellesi! Oli ihana nähdä! ♡

   Mulla on hyvin samanlaiset ajatukset. Helsinki on kaunis, ja välillä kaipaan sitä ihmisvilinän tuijottamista ja tunnetta siitä, että olen itsekin osa jotakin isompaa laumaa. Tosin itseni näen eläkeläisenä sinne merenrantahuvilaan, ja kaupan kuljettamassa ostokset ovelleni. Aamuvirkun kierros kasvitieteellisellä, kun ei ole vielä ruuhkaa. 😉
   Mutta tosiaan noita leikkipuistoja katsellessa tunnen valtavaa onnentunnetta, että lapset saavat varttua täällä.

   Yksinäisyys ja yksinolo ovat todellakin kaksi eri asiaa, ja tuohon ensimmäiseen ei edes välttämättä liity se, miten paljon ympärilläsi on ihmisiä. Nautitaan siis omasta tavastamme, ja eletään hissutellen kun siltä tuntuu.

   Voihan pipari! ♡
   Meillä kysellään sämpylöitä, joten taidetaan saada piparin leivonta vielä venytettyä hiukan pidemmälle. 😀

 5. Teija says:

  Kuulostaa tutulta, mä jaan noi samat tuntemukset. Ihana käydä, mutta taivaallista palata kotiin! Jotenkin mä uuvun myös jo ihan tavallisesta prismareissusta ja siksi en varmaan ookkaan mikään tajuton shoppailija 🙂 Vaikka siis tykkäänkin ihmisistä ja oon kaiketi aika sosiaalinen.

  Oli ihana nähdä <3 Hauska se yhteys Marian kanssa 😀

  • No kuule mulla ihan sama! Prismareissu on mullekin iso pyrähdys, ja palvelutiskiltä en koskaan osta mitään, koska en kestä sitä kaaosta. Ennen juhlapyhiä isot marketit on mulle ihan mahdottomuus!

   Oli kyllä niin ihana nähdä! ♡♡♡
   Ja miten pieni maailma!!! 🙂

 6. Katariina says:

  Jaan kanssasi kirjoittamasi kokemukset ja tuntemukset; hienoa on, miten avoimesta niistä kirjoitat! Erityisherkillä ihmisillä sympaattinen hermosto toimii juuri siten, että äänet, liikkeet yms. ärsykkeet väsyttävät eri tavoin kuin ns. normaalia (mitä se sitten ikinä onkaan 🙂 Erityisherkkyys ei ole sairaus, vaan piirre, jossa on myös paljon hyviä puolia.

  Kaunista marraskuuta!

  • Tämä kirjoitus kai kumpsusi siitä, että vihdoin jotenkin havahduin ymmärtämään, mistä uupuminen ja väsyminen ainaisessa hälyssä joshtuu. Asiat loksahtivat viikonlopun aikana päässäni oikeille paikoilleen.
   Ei vika, ominaisuus. Ja onneksi me kaikki emme ole ihan samanlaisia. Rikkaus sekin! 🙂

 7. Katja says:

  Mä en tajua mihin lauantai livahti, puolet ihmisistä jäi moikkaamatta. Minä taas haluaisin olla ains jossain menossa, yksi kotipäivä viikossa olisi jees. 😀 No, ehkä sitä uuvahtaisi. Hyvältä näytit lauantaina! 🙂

 8. Nanna says:

  Moi!

  Tunnistan itseni noista sun jutuista ihan täysin! Mun mies on ihan samanlainen. Meiltä saattaa jäädä kyläreissutkin välistä, ihan vaan siksi, että ei jakseta tavata ketään. Parista lapsesta ja neljästä aikuisesta tulee melkoinen hässäkkä!

  Vapauttavaa on ollut tunnistaa tämä piirre myös parisuhteessa. Joskus täytyy saada olla enemmän erossa kuin yhdessä. Niin outoa kuin se toisista onkin.

  Ystävissäni on myös pari ihan vastakohtaista perhettä. He haluavat koko ajan ihmisiä, hälinää ja toimintaa ympärilleen, jotta tuntevat olevansa elossa.

  Erilaisuus on hieno juttu! 🙂

  • Aika hienoa, että olette miehesi kanssa tässä kohtaa samanlaisia. Meillä toinen rakastaa ääntä ja melua, aina pitää soida ja pauhata. Musiikkiakin kuunnellaan sellaisina pätkinä, biisi vaihtuu ennen puoltaväliä. On muuten ehkä ärsyttävintä esim. autossa! 😀

   No, meillä kompensoituu sillä, että ei olla jatkuvasti yhdessä. Paljon ei lomailla yhdessä, mutta kyllä viikon jälkeen tunnustan olevani aika väsynyt. 😉 Nautin illoista, jolloin meillä mieskin haluaa rentoutua ja keskittyä vaikka johonkin sarjaan. Silloin ei haittaa yhtään, vaikka samalla rupatellaan hissukseen ja rauhallisesti. 🙂

   Erilaisuus kunniaan todellakin! Kaikki me mahdutaan tähän maailmaan – ihan varmasti! 🙂

 9. Katja says:

  Pakko tarkentaa että menossa siis myös lapset kainalossa, ettei tule fiilis että haluan lapsista eroon. 🙂

 10. Jenni says:

  Tutulta kuulostaa täälläkin 🙂 Ellet ole vielä tutustunut niin Susan Cainin kirjoittama ‘Hiljaiset’ voisi olla sinullekin mielenkiintoista luettavaa. Se on osittain aika jenkki, mutta pääasiassa mukavaa luettavaa.

 11. JohannaT says:

  Isot peukut tälle postaukselle ja myös kommenteille, Sallyn kommentti voisi olla omasta kynästäni.
  Upeaa marraskuuta sinne maaseudun rauhaan 🙂

 12. Ninnu says:

  Tuo teidän keittiö on kyllä niin upea!

 13. Täällä ihan samanlaisia mietteitä. Tykkään kyllä asua kaupungissa ja nautin suunnattomasti siitä, että voin kävellä suoraan alakertaan aamukahville tai lasten kanssa leikkipuistoon, jossa on aina lapsille kavereita. En kuitenkaan voisi asua kaupungissa loppuelämääni..

 14. jeba says:

  Pakko tulla kommentoimaan vielä tännekin, mutta oli kiva nähdä…. vaikkakin todella pikaisesti, mutta kuitenkin! 🙂 Olen niin ujopiimä, että tuntuu uskomattomalta että uskalsin tulla sanomaan naamatusten heipat! 😀 Mutta pakko oli kiittää tästä ihanasta blogistasi! ♡

  Mä usein haluan lapset hoitoon jo senkin takia, että saan nauttia hiljaisuudesta. Kahden alta kolmevuotiaan äitinä se älämölö on välillä ihan jäätävää ja päätä särkee kaiken hälyn keskellä oikein kunnolla. :// Kaipaan siis tasaisin väliajoin sitä ihanaa hiljaisuutta ja ymmärrän ajatuksiasi hyvin. 🙂

  • Mä olen itsekin ujo ja piimä, ja häkellyn aina kun joku tulee moikkaamaan. No, ollaan tavallisia ihmisiä molemmat! 🙂
   Mutta kiva kun tulit moikkaamaan. ♡♡♡

   Kyllähän lapsista irtoaa ihan ihmeellinen määrä ääntä. Moneti pitää muistuttaa kotiin tultaessa, että enää ei tarvitse huutaa saadaksen ääntään kuuluviin, vaan jokaiselle annetaan kyllä puheenvuoro vaikka vähän rauhallisemmissa merkeissä. Poika alkakin jo oppia. Eskarista vielä kotiuduttiin desipelit kaakossa. 😀

 15. Aino says:

  Borta bra, hemma bäst. Jaan tuntemuksesi liioista ääniärsykkeistä. Vuosi vuodelta tarvitsen hiljaisuutta yhä enemmän. On hyvä, kun tuntee itsensä ja voi toimia niin kuin parhaalta tuntuu. Pidetään itsestämme huolta!

  • Kyllä se ikä ja ne vuodet vain vahvistavat omaa persoonaa ja tässäkin kohtaa se tulee todistettua.
   Mutta, kukin tavallaan, ja ollaan tosiaan armollisia itsellemme ja pidetään itsestämme huolta! ♡

 16. Anneli says:

  Anja Snellmanin uusin kirja Antautuminen kertoo erityisherkkyydestä ja on oivaa luettavaa kaikille, jotka tunnistavat piirteitä itsessään. Suosittelen!

 17. Karo says:

  Ihana huomata, et on muitaki sosiaalisia epäsosiaalisia. Mä nautin kovasti ihmisten seurasta, mutta ruuhkaiset kaupat pauhavine musiikkeineen saa ahistuksen kohoamaan. Tai pitkät jonotukset. Joskus juhlatkin. Oon pitkään hävenny tätä puolta itsessäni, mut ehkä se onki ominaisuus. Ja tohonki vaikuttaa oma stressitaso, joskus vilinä tuntuu sietämättömältä ja joskus taas ku on rento ja mukava olo, siitä melkein nauttii. Toisaalta kykenen itsenäiseen työhön enkä ahistu yksinolosta, toisin kuin monet vilinästä nauttivat ystäväni. Eli jotain hyvää tässäkin. Erilaisuus on todellakin rikkautta!

  • Ihan totta muuten, että se oma kulloinen stressitaso vaikuttaa. Ja ehkä siis myös se, kuinka pitkään hälinälle altistuu, ja olonsa epämukavaksi tuntee. Hyvin levänneenä ja pitkään rauhallisesti yksikseen oltuaan sitä voi tosiaan kaivatakin elämää ympärilleen.

   Mulla on ihan sama, että olen iloinen, kun osaan työskennellä yksin, enkä tarvitse aina sitä ryhmätyöskentelyn tuomaa yhteenkuuluvuutta. Päinvastoin, olen tehokkaimmillani kun teen rauhassa ja yksikseni. 🙂

   Ollaan rohkeasti erilaisia! ♡

 18. Lejope says:

  Olen pitkään lukenut ihanaa blogiasi ja nyt kommentoin ensimmäistä kertaa. Nimittäin kommenttiboksin puolella vilahdellut termi “erityisherkkä” saa minut aina mietteliääksi! Kyseessä kun on hyvinkin tavallinen piirreyhdistelmä, jonka jakaa noin 20 % väestöstä. Ei siis mikään diagnoosi, yhtä hyvin voitaisi puhua esim. erityisen työorientoituneista ihmisistä tms. Itseäni harmittaa kun erilaiset ihmiset niputetaan termeillä yhteen. Toki alunperin termin tarkoitus on ollut auttaa ihmisiä ymmärtämään itseään, mutta sitä käytetään nykyään kuin se selittäisi kaiken ko. ihmisen käyttäytymisestä.

  T: myöskin hälystä kuormittuva ja rauhaa rakastava lukijasi

  • Olen kanssasi jokseenkin samoilla linjoilla, mutta ehkä korostaisin vielä sitä, että ei me jokainen, jolle melu ja hälinä aiheuttaa väsymystä ja sydämentykytystä, olla välttämättä edes erityisherkkiä.
   Ollaan herkkiä melulle, vilinälle, hälylle ja rauhattomuudelle. Mutta ihan varsinaisen erityisherkkyyden jättäisin ammattilaisten tulkittavaksi. Vähän kuin ei jokainen jota masentaa ole välttämättä masentunut. Siis jos ymmärrät esimerkkini. Herkkyyttä kun on meissä kaikissa (tosin erilaista jokaisessa), eikä me kaikki olla aina mieleltämme iloisia ja valoisiakaan. Sitten on ihmisryhmä, joka ihan oikeasti tarvitsee apua vain pärjätäkseen elämässä näiden asioiden kanssa.

   • Minna says:

    Olen samaa mieltä sinun ja edellisen kommentoijan Lejopen kanssa. Tuo erityisherkkä on jo sanana mennyt päässäni sinne ärsyttävien muotisanojen lokeroon (missä on jo valmiina sana haastava… grrrr…) tai siihen kun aiemmin kaikki hankalat ihmiset oli narsisteja.

    Minä olen sosiaalinen mutta en silti halua olla päivittäin metelissä ja ihmisvilinässä. Työkaverit eivät useinkaan ymmärrä miksi en halua osallistua illanistujaisiin tai saunailtoihin lähes koskaan. Tai miksi menen yksin lounaalle toisinaan. Ei se tarkoita ettei haluaisi enää koskaan nähdä ketään mutta haluan nähdä vapaaehtoisesti vain sellaisia “hyvän energian” ihmisiä jotka ei kuormita omaa mieltä liikaa ja toisaalta olla välillä ihan yksin. Ehkä noita piirteitä pitää ympäristön kummastella koska olen kuitenkin puhelias ja avoin ja tutustun uusiin ihmisiin helposti.

    On ihana asua syrjässä ihmisvilinästä missä ympärillä on maalaismaisema ja pimeällä näkyy tähtitaivas. En kaipaa diagnoosia erityisherkkä, koska en koe olevani hukassa siitä miksi olen tällainen, koen että se on ihan normaalia.

    Taitaa ollakin niin että tämän tyylisiä ihmisiä on paljon, enemmän kuin niitä jotka haluavat olla jatkuvasti ihmisvilinässä…

 19. Ansku says:

  Liityn “ymmärtäjien” klaaniin. Mä olen ennen ollut sosiaalisempi mutta koko ajan enemmän ja enemmän väsyn hälyyn. Työssäni sairaalassa on vähän pakkokin olla sosiaalinen. Ihan ok mut huomaan päivän päätteeksi kaipaavani vain hiljaisuutta. Välillä kaipaan työtä jossa saisin olla yksin. Näin sosiaalusuutta jäisi ydtävillekin.

  Harmi kun olin töissä viikonloppuna ja tilaisuudet jäivät välistä. Olisi mukava joskus jutella ihan livenä 🙂

  • Onhan se totta, että kaikki häly ja aistien kuormittaminen ovat lisääntyneet ihan valtavasti parissakymmenessä vuodessa. Ihmisen jaksamista koetellaan väkisinkin, ja on ihan normaalia, jos työpäivän jälkeen (kun on ollut tekemisissä jatkuvasti muiden ihmisten kanssa) tuntee olonsa voimattomaksi ja nauttii hiljaisuudesta yksikseen.

   Voihan harmi toisaan! Olisi kyllä kiva nähdä sinuakin ihan livenä. On se vain niin erilaista! 🙂

   • Ansku says:

    Outs! Sori lukuisat typot! Sitä tää on kun kännykällä bloggailee 😀

    …hyvä pointti muuten tämä että aistien kuormittuminen on lisääntynyt. Siitä tää olo varmaan johtuukin. Tuskin perusluonne muuten näin paljon muuttuisi.

 20. Marja says:

  Home sweet home 🙂

 21. Elisabet says:

  Saman olen tajunnut itse myös viime aikoina. Tekstisi oli aivan kuin mun ajatuksista! Oikein hyvä ja hyödyllinen postaus, kiitos! 🙂

 22. Tunnistan niin itseni tekstistäsi. Kiva välillä käydä kaupungin humussa, mutta melko pian tulee halu rauhaan ja hiljaisuuteen ! Harmikseni missasin sinut lauantaina….ihmisvilinässä en törmännyt sinuun, mutta Lumimäellä Hanna kertoi treffaanneensa sinut. Niin paljon oli menoa ja meininkiä, että kaikkia ei vaan ehtinyt nähdä tai edes jutella pidempään niiden kanssa joita näki 🙁

  Iloa syysviikkoon <3

 23. SARA says:

  Hei,olen seurannut blogiasi jonkin aikaa,Kuvasi ovat kauniita,harmoonisia ja viimisen päälle fixattuja.Olet muuten livenä aivan eri näköinen mutta ehkä se on tarkoituskin.On hyvä ettei sinun tarvitse olla työelämässä mukana,ehkä et siihen kykenisikään.On hyvä että voit kiireen ja stressin keskellä ottaa kuvia keittiöstäsi ja välillä itsestäsi siellä maaseudun rauhassa.

  • No jopas. Vissiin ollut vähän rankempi viikko?
   Kuule ei se oma olo siitä parane, vaikka toisia dissaa. Usko pois. Enemmän mielekästä sisältöä omaan elämään ja toisten arvosteleminen vähemmälle. Ei omaa elämäänsä tai oloaan kannata peilata muiden kautta.
   Parempaa ja energisempää viikkoa sinulle.

  • Minna says:

   Piti lukea muutamaan otteeseen, että onko tämä Sara ihan tosissaan…?! Sara voi olla tyytyväinen omaan elämäänsä kun eniten mieltä askarruttava ja yöunia vievä asia on tämä minkä näppikseltään viitsi oksentaa kommenttiboksiin. Sitten kun on joku asia järisyttänyt rauhaasi niin tajuat miten uskomattoman typerän kommentin viitsit jättää, kyllä niitä meille kaikille tielle tulee aikanaan.

   • Sara tosiaan nyt kertoi enemmänkin omasta luonteestaan, vaikka tarkoitus kai oli minua analysoida.
    Mutta toivotaan, että tämä oli vain huonon päivän huono heitto, ja Sarallakin on hiukan valoisampi mieli tällä viikolla.

Kommentoi