Tästä se lähtee!

17.11.2015

Ajattelin vain tulla tunnustamaan, että nyt se sitten alkoi. Nimittäin jouluun virittäytyminen! Ihanaa on tietty se, että ainakin esikoinen on yhtä innoissaan kuin äti, ja himpun verran pitääkin painaa jarrua, koska poika olisi aivan valmis kuusen koristeluun ja tonttujen esille nostamiseen.

Tänä vuonna toteutin tosin haaveeni joulunodotuspuusta, ja vieläpä kestävästä sellaisesta. Tällä fiilistellään ennen sitä varsinaista aattokuusta ja luodaan sellaista semijouluista tunnelmaa. Ja saahan sitä toki koristellakin!

joulua esiin1

Mutta palailen aiheeseen myöhemmin, ja joulujuttuja tulee nyt varmasti blogiinkin tasaisesti.

Huisia tiistaita!


6 Responses to “Tästä se lähtee!”

  1. Jaana K says:

    Tätä samaa puuta olen minäkin ihastellut. Vaihtoehtona olisi aitokin jos vain jostain löytyisi mutta en ole toistaiseksi missään nähnyt erikoisempia havupuita ruukussa.

    • Sama juttu! Jos aidon stripuunkarahkan saisi, mutta eipä niitä ole täällä tarjolla. Hintakin muodostuisi varmaan aika suolaiseksi, eikä puu taitaisi jaksaa odottaa kevättä ja istutusta ulos. 🙂
      Tämä saa siis kelvata, ja ihana se onkin! 🙂

  2. Marja says:

    Siis apua miten ihana puu (tähän sellainen sydänsilmäinen hymiö x 5)! Mistä tuollaisia saa? Must have!

  3. Minna says:

    Niin kaunista! Jäin silmät ymmyrkäisinä tuijottamaan ja tallensin kuvan oitis inspiraatiokansiooni. 🙂 Tuo puu on ihana, minäkin kyselen heti muiden perään, että mistä tuollaisia saa? 😀

Kommentoi