Maanantailta

27.1.2016


Tunnelmia ja paloja maanantailta. Kuvasimme siis meandin uutta mallistoa Helsingissä, ja kuvauspaikkana toimi persoonallinen ja viihtyisä Rupla. Porukka oli ihan mahtava, osa tuttuja, osa uusia tuttavuuksia, ja juttu luisti koko illan iloisesti.

meandirupla 9 meandirupla 8

Ohjelmaan kuului toki hyvää ruokaakin, ja tällä kertaa päästiin itse hiukan osallistumaan keittiömeininkiin. Blini-ilta oli hauska ja todella antoisa. Ainakin juuressipsit menevät heti kokeiluun, ja paahdettu valkosuklaa pääsee varmasti myös jälkkäripöytään lähiaikoina. Kerrankin tilaisuus, jossa kehtaa oikeasti kysellä neuvoja ja vinkkejä, ohjeita ja reseptejä.

meandirupla 7meandirupla 6meandirupla 5

Pääosassa hyvän seuran ja ruuan lisäksi oli tietysti me&i:n uusi mallisto, joka julkaistiin tänään. Naisten vaatteet jatkavat meandilla nousuaan, ja tässäkin mallistossa on sekä uutta, että joitakin hyväksi havaittuja klassikoita. Kannattaa tutustua!

meandirupla 3 meandirupla 4

Sain pyytää mukaani yhden blogikaverin, ja matkaan lähti White featherdream -blogin Hanna. Tuntui jopa hiukan hassulta, että ei olla koskaan aikaisemmin tavattu kasvokkain, mutta silti ollaan tekemisissä sen verran, että toisen tuntee kuitenkin jo kohtalaisen hyvin. Mulle illan paras juttu oli siis ehdottomasti se, että viimein tapasin Hannan. Kiitos siis seurasta! 🙂

meandirupla 12 meandirupla 11 meandirupla 10 meandirupla 2 meandirupla 1meandirupla 13

Kuvat: Aki Rask / Akifoto Oy

Kiitos meandin tytöille, kaikille bloggaaja kollegoille ja meidän mahtavalle kokkipojalle.

Koitan vastailla kommentteihinne mahdollisimman pian. Vähän sairastelua ilmassa ja veto pois, mutta josko se tästä menisi ohi. Mukavaa iltaa kaikille!


5 Responses to “Maanantailta”

 1. Marjah says:

  Ihanan näköistä <3

 2. Maria says:

  Hei,
  Tämä komentti ei liitty ny tähän postaukseen…mut haluan kiittää sua kun kyselit minulle sitä shampoo sarjaa. ISO kiitos vaivannäöstäsi <3 Harmituksen harmitus... Kyselen kun käyn kampaajallani Hki:ssä jos hän tilaisi tai jos vaan tiedät jos joku liike myy tuota ko.sarjaa Hki:ssä niin ilmoittele..Mut älä ala vartavasten kyselee..
  Paranemisia jos sairastupa kutsui,
  -Maria

  • Ei mitään! 🙂
   Harmi tosiaan, että Turun alue on vielä näistä tuotteista vapaana, mutta käsittääkseni Helsingissä tuotteita myydään jo ihan yleisesti. Jos kuitenkaan et omalta kampaajaltasi näitä saa, tai muuten haluat vinkkiä jostakin toisesta myyntipaikasta, niin ilmoittele. Ja kerro vaikka, että mistä päin Helsinkiä toivoisit tuotteita löytyvän. Saan varmasti ongittua ostopaikan sinulle. 🙂

   Täällä koitan huilailla itseni kuntoon. Onneksi on perjantai.

   Mukavaa viikonloppua! 🙂

 3. Emmi says:

  Oli kyllä kiva ilta ! Ja kiva oli myös tavata 🙂

Kommentoi