Lastenhuoneessa

13.3.2016

Täällä on sunnuntaihin heräilty vähän hitaasti ja normaalia rauhallisemmin. Osaksi siksi, että lapset ovat mummulassa yökyläreissussa, ja osaksi siitä syystä, että kello taisi olla yöllä puoli kolme kun painoin pääni tyynyyn. Hauskaa oli, syötiin hyvin, juotiin hyvin ja aika kului kuin siivillä. Mukavaa vastapainoa arjelle!

Eipä mulla oikeastaan ole mitään asiaakaan, mutta ajattelin jakaa nyt muutaman kuvan lastenhuoneen puolelta. Jalkalistat pitäisi saada paikalleen täälläkin, mutta jotenkin on joulun jälkeen ollut taas hirveän vaikeaa tarttua mihinkään. Ehkä kevät tuo tullessaan sen ylimääräisen energian, jolla saadaan ne kaikki pienet kesken jääneet hommat hoidettua.

uusi kuu - lastenhuone 2uusi kuu - lastenhuone 1 uusi kuu - lastenhuone 3 uusi kuu - lastenhuone 4uusi kuu - lastenhuone 6 uusi kuu - lastenhuone 5 uusi kuu - lastenhuone 8uusi kuu - lastenhuone 12 uusi kuu - lastenhuone 9 uusi kuu - lastenhuone 10 uusi kuu - lastenhuone 11

Meidän sänky lähti muuten tänään uuteen osoitteeseen, eli makuuhuonekin tulee tavalla tai toisella nyt vähän muuttumaan. Runkopatjojen jalat vaan on hukattu muuttojen aikana jonnekin, eli sellaiset nyt ensihätään pitäisi jostain käydä hakemassa. Mutta nyt on kuitenkin aika hakea lapsoset kotiin.

Kivaa sunnuntaita!


14 Responses to “Lastenhuoneessa”

 1. Hihii en kestä, tuo peuran pää on aivan huippu! Muutenkin ihana huone. :)

 2. LPP sanoo:

  Ihanan näköistä ja viihtyisää <3

  Meillä on tällä hetkellä sellainen pyörremyrsky käynyt lastenhuoneissa, ettei paremmasta väliä :D

 3. Krista sanoo:

  Mun mielestäni peuranpää on vähän irvokas.Lakanoissa on pikku-bambi ja äippä ammuttuna,pää seinällä:(

  • Kertoo paljon aikuisen brutaalista ajatuksenjuoksusta. Kun lapsellehan pää on pää, eikä siihen sisälly minkään ruumiinosan julmaa katkaisua tai eläimen ampumista. Meillä ainakin muksut nauraa, että meillä on iso peura yläkerran veskissä, ja sitten se pistää päänsä sieltä ulos, kun siellä haisee niin pahalta. :D
   Joskus on ehkä ihan aiheellistakin ajatella asioita myös uusilla tavoilla. Hyvää voi nähdä ylättävissäkin asioissa, kun asennoituu positiivisesti. :)

 4. Marika sanoo:

  Ihanan rauhallinen värimaailma teillä on lastenhuoneessakin. Todella kaunista <3

 5. Johanna sanoo:

  Moikka! Kaunis lastenhuone teillä :) Meillä tulee kohta kerrossänkyasia ajankohtaiseksi niin kiinnostaisi tietää mikä sänky teillä on?

  • Meillä siis on kerrossänkynä minun ja siskoni vanha vuode. Tukeva ja hyvää tekoa, joten ei ole ollut tarvetta uusia katsastella. :)

 6. johanna sanoo:

  Mistä tuo lastenhuoneen kaunis matto on hankittu?

  • Matto on Kodin ykkösestä (Anno Joker, muistaakseni). En tiedä onko näitä vielä tarjolla, tämä on jo kohta neljä vuotta vanha. :)

 7. Täti Ruskea sanoo:

  Ihana tunnelma! Mistä nuo bambilakanat on? Oon ihastunut bambijuttuihin ja oon ”haalinut” niitä kuopukselle. Usein ne on kuitenkin tytöille suunnattuja, mutta nuo näyttäis ihan neutraaleilta :)

  • Kiitos. :)
   Nämä ovat H&M Homen mallistosta parin vuoden takaa. Tosi kivat, ja Klaaralla on pupujussit samaa sarjaa. Ei kummatkaan mielestäni liian tyttömäisiä, mutta pupu nyt ehkä sopii vähän pienemmälle muuten. :)