Homenord alennuskoodi

12.3.2016

Lauantaita!

Ajattelin pikaisesti huikata teille yhden Homenord -alennuskoodin viikonlopuksi ja alkuviikolle. Josko siitä olisi iloa kevään sisustuskärpäsen puremaan. 🙂
Kasasin muutaman kollaasin Homenordin valikoimista, eli tyyliä ja tuotemerkkejä löytyy aika laaja valikoima.

Koodilla homeNORD15 saat-15% alennusta varastosta löytyvistä tuotteista (alennus ei koske tilaustavaraa), ja koodi on voimassa ensiviikon keskiviikkoon (16. 3.) saakka.

homenord4

Tove Frankin julisteet, Ernst -sisustustuotteet ja Design By -tekstiilit…

homenord2

House Doctor, Kählerhomenord3

Riviera Maison, Bergs Potter, MR Plant

homenord1

Ja tietysti Tine K:n tuotteet.

Homenordin sivuille pääset tästä.

Mutta nyt minä alan siivoamaan ja raivaamaan paikkoja. Illaksi odotellaan vieraita, ja lihakin pitäisi jo hätäisesti saada uuniin.

Ihanaa viikonloppua kaikille!


2 Responses to “Homenord alennuskoodi”

  1. Johanna says:

    Blogisi innoittamana tilasin Homenordilta jokunen kuukausi sitten peiton, jollaisia on sinun kuvissa näkynyt. Laatu oli aikamoinen pettymys. Tikkauksia puuttui ja osa repsotti irti. Tällaiselta yli sadan euron tuotteelta olisi odottanut aika paljon enemmän. No, maanantai kappaleita toki aina osuu mukaan. Otin asiasta kyseiseen firmaan yhteyttä, josko oltaisiin voitu sopia vaihdosta/palautuksesta tai hinnan alennuksesta, mutta eivät vastanneet edes asiakaspalautteeseen, joten en kyseisestä puodista tilaisi edes alennetuilla hinnoilla enää. Muutoin kivaa kevään odotusta ja kiitos kivasta blogista!

Kommentoi