avohyllyt ♡

15.4.2016

Joskus on tosiaan elämän ilot pieniä. Tänään esimerkiksi hyvä olo tulee siitä, että keittiön avohyllyt on putsattu ja järjestetty kauniiksi. Iloa tuo myös iso kimppu kerrottuja tulppaaneja ja vastapestyt lattiat. No, kai se on juuri sitä arjen harmoniaa, jolloin tuntuu, että asiat ovat kohdallaan.

Olen ehdottomasti tylsääkin tylsempi perjantaisiivooja, jonka viikonloppu alkaa juurikin niistä tuoreista kukista ja siististä kodista. Ikään kuin juhlava vastaanotto parille päivälle, jotka rajaavat arkea. Tämä viikonloppu tosian on monellakin tapaa erilainen ja juhlavuutta lisää se, että mummulassa meitä odottaa sisko lapsineen. Tiedossa on siis hyvää seuraa, pientä juhlintaa, ja mikä tärkeintä; kaveriseuraa lapsille!

avohyllyt 4

Edelleen aina välillä saan vastata kysymykseen, kadunko avohyllyjä, tai koenko ne vaivalloisiksi. Ja edelleen vastaan, että en. Ne eivät pölyty sen enempää kuin mikään muukaan pinta, eikä niitä tarvitse puhdistaa sen enempää kuin kaapinoviakaan. Astioita käytetään, ja jos johonkin nyt kasaantuu pölyä, niin ainahan sen saa pois. Niin avohyllyiltä, kuin muualtakin. Ei; katumista voi toki harjoittaa monessakin asiassa, mutta ei sentään keittiön hyllyjen kanssa! 🙂

avohyllyt 1 avohyllyt 3avohyllyt 8 avohyllyt 2 avohyllyt 6 avohyllyt 7

Vielä vähän pitäisi pakkailla kasseja ennen vanhemmilleni lähtemistä, ja lapset lupasivat myös siivota huoneensa. Siistiin kotiin on kuitenkin illalla kiva palata.

Ihanaa viikonlopun aloitusta teille kaikille. ♡

Tallenna


14 Responses to “avohyllyt ♡”

  1. Hanna says:

    Moni epäili avohyllyjä, kun neljä vuotta sitten tehtiin keittiösuunnitelmaa ja muuttoa nykyiseen kotiin. Ja edelleen olen ihan yhtä tyytyväinen kuin silloin. Käyttöastioitahan ne on ja kaiken aikaa pinot ovat tyhjiä.

  2. Isla says:

    Hyvältä näyttää!

    Aurinkoista alkavaa viikonloppua!

  3. seija says:

    Avohyllyt keittiössäsi on ihanat! Oikein ihanaa ja lämminhenkistä yhdessä oloa ja viikonloppua teille!

  4. Mä niin rakastan noita teidän avohyllyjä! ♡ Nähdäänkö muuten ensi vkonloppuna? 🙂

  5. idahhh says:

    Teidän keittiö avohyllyineen on niin kaunis! 🙂

  6. Jonna says:

    Hei, mistä teidän avohyllyt on? ikeasta? Minkä merkkiset? Kaunis ja raikas keittiö teillä.

    Jonna

    • Kiitos, Jonna.
      Hyllyt on tosiaan Ikeasta. Kannattimet ja hyllylevy on eri sarjaa, mutta menevät kyllä yhteen.
      Levy oli muistaakseni Hemnes -sarjaa (kuultovalkoinen), mutta valmiiksi valkoisten kannattimien nimeä en kyllä pysty muistamaan.

  7. Riikka says:

    Mekin aikoinaan laitettiin avohyllyt (just samat Ikean setit kuin teillä), enkä tajunnut edes miettiä pölyttymisiä! Meillä hyllyillä on mm. kuivamuonaa lasipurkeissa, isompia lasimaljakoita ja muuta kaunistusta. Toinen, jota en keittiööni halunnut, oli kuivauskaappi. Hirveä romunkeräyspaikka (siis minun käytössä), jota en ole kaivannut vielä kertaakaan. Kaikki astiat, jotka muuten työntäisi kuivauskaappiin, tulee kuivattua heti omille paikoilleen. Suomalaiset on älyttömän käytännöllistä kansaa, välillä jopa vähän liikaa :).

    • Kuule ihan täysin samoilla ajatuksilla täällä!
      Joskus melkein korpee tuo näennäisen käyttännöllisyyden tarve. Niin paljon olen saanut itse epäileviä katseita ja puheita suunnitelmilleni. Kun enpä ole oikeasti nähnyt yhtään kuivauskaappia, joka ei olisi päätynyt juuri kuvailemaksesi romunkeräyspaikaksi. 🙂
      Muovikipot ja -rasiat tulee kuivattua ja laitettua paikallee, enkä todellakaan kaipaa niille mitään sekatavarakaappia siihen välille. 🙂

Kommentoi