Hauskaa vappua!

30.4.2016

Ensimmäinen vappuaatto ihan koko perheen kesken. Tuntuu muuten aika erikoiselta ja ajattelinkin ottaa tästä ihanuudesta kaiken ilon irti!

Illaksi on tiedossa omatekoisia hampurilaisia, jätskiannoksia ja muita (ei niin terveellisiä) herkkuja. Aion jopa ensi kertaa vuosiin ottaa lasin kuohuvaa, kun on siihenkin seuraa. Aurinko paistaa ja luonto on puhjennut vihreään, joten juhlitaan samalla kevättä ja tulevaa kesääkin.

IMG_0858

Toimikoot tämä iloinen perhepotretti nyt jonkinlaisena vappukorttina. Kuva on siis viime syksyltä, ystäviemme ratkiriemukkaista häistä. (Photophoot/Joonas Mäkivirta)

Ihanaa, hauskaa ja iloista vappua teille kaikille!


6 Responses to “Hauskaa vappua!”

 1. Anu says:

  Ihana kuva! Meilläkin vuosiin vietetään vappua ihan oman perheen kesken, munkit on paistettu ja maistettu siman kera ja lapset katselee nyt iltaleffaa, me isännän kanssa juodaan iltakahvit ja kohta voisi avata pullon kuohuvaa kevään kunniaksi

  • Mulle vappuaatto on aina ollut sitä, että lasten mentyä nukkumaan olen istunut yksin lukien tai telkkarin edessä. Ei sen kummemmin mitään erityistä juhlan tuntua.
   Nyt oli älyttömän ihanaa, että saatiin vielä ystävät kylään, ja syötiin isolla porukalla. Tosin ajoissa nukkumaan ja virkeänä sitten toukokuun kimppuun! 🙂

   Aurinkoista viikkoa sinne! 🙂

 2. Ihan kuva teidän perheestä! Niin se on, että kesä on ihan nurkan takana ja sitä on syytä juhlia. Hauskaa vappua! 🙂

 3. kerttu says:

  ihana hame? mistä löysit

Kommentoi