Hyvän päivän iltapala

08.5.2016

Ei ne suuret juhlallisuudet, vaan ne pienet ilot ja yhdessä oleminen.

vohvelit 2

Äitienpäivä vaihtui iltaa. Koska kävimme vanhempieni luona jo eilen, tämä päivä vietettiin tavallisen rauhallisen sunnuntaipäivän tapaan ilman sen ihmeellisempiä juhlia. Oma toiveeni olikin, että ollaan kotona, syödään kotona ja ollaan ennen kaikkea yhdessä.

Niinpä tähän päivään on mahtunut jätskiannoksia ja muita pikkuisen spesiaalimpia juttuja, jotka tekevät kesäpäivästä kuin kesäpäivästä juhlaa. Vai mitä sanotte meidän superiltapalasta: Vohveleita, kermavaahtoa ja marjoja!

vohvelit 5 vohvelit 3

Koululaisella alkaa aamulla neljän päivän loman jälkeen taas arki. Arkeen yritän toki myös itse palailla (blogi, ja se hemmetin siivoaminen), mutta koska Klaara lomailee vielä koko ensi viikon, aiomme todellakin myös nauttia ulkoilmasta, ja ehkä joistakin vähemmän terveellisistä välipaloista myös. Mutta hei, elämä on elämistä varten, ja joskus sen pitää maistua myös kermavaahdolta!

Ihanaa iltaa!


2 Responses to “Hyvän päivän iltapala”

  1. Anu says:

    Oi miten herkullisen näköistä! Nyt olisikin hyvä hetki paistaa vohveleita, kun voisi ulkoistaa koko homman, ehtisköhän vielä tänään???

    Parasta on aina se yhdessä oleminen!

    • Toivottavasti ennätit! Meillä tyttö jo pyysi aamulla saada vohveleita ja mansikoita. Vissiin maistuisivat ihan tavallisena maanantaiaamuna. 😀

      Yhdessä, se on ehkä kauneimpia sanoja! ♡

Kommentoi