Onnellinen

18.7.2016

Täydellinen kesäpäivä ollakseen maanantai. Onneksi mieheni kesäloma loppuu vasta tähän päivään, ja näin ensimmäinen viikko arkisempaan rytmiin lähtee pehmeästi laskien vasta tiistaista. Mutta tänään on siis virallisesti se viimeinen koko perheen yhteinen päivä. Kolme viikkoa mennä suhahti melkoisen nopeasti. Sanoisin jopa että ennätyksellisen nopeaan!

Sainpas muuten tänään ensimmäisen kunnon kesäsateen niskaani. Tiedättekö ne hauskat sadekuurot, jotka osuvat suoraan päällesi, vaikka tien toisella puolella paistaakin aurinko. Samalla kun suuret ja raskaat sadepisarat hakkaavat päälle ja rummuttavat auton kattoa, joka puolella tuoksuu kesäsade. Siinä on muuten ihan oma tuoksunsa! Hameenhelmat hulmuten juoksin sateessa herneämpärini kanssa autoon, ja kohta taas paistoikin kauniisti. Ihania nämä kesäkuurot, jotka menevät ja tulevat.

Summer 4Summer 2 Summer 3 Summer 6Summer 5Summer 1

Tämä kesä on pitänyt sisällään täydellisiä päiviä. Vaikka yhteiset päivät jäävät nyt vähemmälle, kivat muistot säilyvät vielä pitkään. Tämä kesä on ehdottomasti se kesä, jona olen tuntenut olevani onnellinen!

Ihanan rentoa ja aurinkoista päivää! ♡


2 Responses to “Onnellinen”

  1. Mökö says:

    Pysäyttävä lause: “tämä kesä on ehdottomasti se kesä, jona olen tuntenut olevani onnellinen”.
    Haluan päästä tuohon samaan tunteeseen. Nurnatukset ja pahat mielet saavat nyt väistyä. Ajattelen vain hyviä ajatuksia ja katson maailmaa vaaleanpunaisilla laseilla.

    • Itse olen vuosien varrella oppinut, ettei mielentilaan voi pakottaa edes itseään. Ja ehkäpä siinä joidenkin aikaisempien kesien katkeruus: Suuret odotukset ja suuret suunnitelmat. Lopulta onni tai onnellisuus ei synny tekemällä, vaan enemmänkin nauttimalla. 🙂

Kommentoi