Kukkuu!

21.8.2016

Huomenta! Nyt ollaan jo siinä rajoilla, että ärsytänkö vähän itseänikin tällä aamuvirkkuilulla! Ei vaan, tämä paranneltu vuorokausirytmi tuntuu oikeasti hienolta, eikä mun ole tarkoitus ärsyttää sen enempää itseäni kuin ketään muutakaan.

Tämä sunnuntai onkin kaikkea kivaa täynnä, ja tukevasta aamupalasta on hyvä ponnistaa, eikös. 🙂 Perinteisen jalkapallon lisäksi ohjelmassa vähän erilaista sunnuntaikivaa, mutta niistä vaikka sitten toisella kertaa. Nyt pitää nimittäin rientää, ettei mene ihan matti myöhäiseksi koko touhu!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meillä ei ole erikseen sellaista voileipärautaa (vai miksi niitä nyt sitten sanotaan?), mutta vohvelirauta taipuu moneksi ja sillä tekee vallan mainiot toast sandwichit. Sanoisin jopa, että leivistä tulee nätimmät, kuin useimmilla asiaan varsinaisesti vihityillä laitteilla tehdyistä. Lasten suurta herkkua, ja juuri aamupalan sitä lajia, jota arkena ei tule pahemmin harrastettua.

Mukavaa sunnuntaita!


4 Responses to “Kukkuu!”

  1. Tuija says:

    Suloista sunnuntaita!

    Meilläkin vohvelirauta toimittaa voileipägrillin virkaa 🙂

    • Voileipägrilli! Miksi mä unohdin tuollaisen sanan! 😀
      Mutta juu, kelpo vehje monenlaiseen.

      Suloista sunnuntaita!

    • Riina says:

      Sama homma! Vähemmän laitteita, vähät laitteet hyviä ja paljossa käytössä 🙂 Keittiö ei laitteilla vuorattu ja vähemmän putsattavia aparaatteja…..Näpsää! 🙂

      • Mä olen sellainen laitevastainen persoona. Leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvikone, sähkövatkain ja blenderi. Ja sitten tämä siellä yläkaapissa niitä harvempia käyttökertoja varten. Ja tuntu, että siinäkin on jo liikaa, vaikka joskus toki haaveilen yleiskoneestakin.
        Vähemmän aparaatteja, enemmän tilaa. Näppärää tosiaan! 🙂

Kommentoi