Leffapäivä

18.9.2016

Hello hello ja kivat sunnuntai-illat!

Meillä on vietetty tänään varsinaisen mukavaa päivää leffareissun merkeissä. Ja oikein kun kaupunkiin lähdetään, niin pitäähän sitä viimeisen päälle laittautua, eikös vain!? Uskaltauduin ensimmäisen kerran koittamaan ghd:n muotoilurautaa hellästi Klaaran hiuksiin, ja tulihan niistä kivat!

Kuten olen tainnut joskus kertoakin, pillitän aina elokuvissa ihan äärettömän herkästi, ja tälläkään kertaa ei päästy kuin mainoksiin asti. Jouduin nimittäin kaivamaan nenäliinat esille jo asuntolainamainoksen puolivälissä. Itse Dorin etsintä sitten olikin enemmän tai vähemmän itkuista puuhaa alusta loppuun. Hauska päivä ja kiva elokuva – itkemisistä huolimatta!

kampaamo

Tuntuu, että viikonloppu mennä hurahti taas sellaisella vauhdilla, ettei mukaan edes kunnolla ehtinyt. Tämä siitäkin huolimatta, että pariin päivään mahtui montaa lajia aina päiväunista lähtien.

Nyt kuitenkin sunnuntai-illan puuhien pariin, ja uuteen viikkoon valmistautumaan.

Tallenna


8 Responses to “Leffapäivä”

  1. LPP says:

    Hei meilläkin oli osa porukasta katsomassa tuota Doria 🙂
    Leppoisaa sunnuntaita!

    • Se oli kyllä kiva leffa, ja jälleen kiitän, että näihin on saatu ängettyä sitä jotain aikuistakin hymyilyttävää. Kuten vaikka kalapariskunta Sauli & Jenni. 😀

      Ihanaa viikkoa sinne! ♡

  2. Täällä oli myös ohjelmassa Finding Dory tänään, piti kyllä minunkin hammasta purra leffan aikana. Ja toki tyllit pistettiin mekin ylle ;), sunnuntain kunniaksi käytiin vielä tyttöjen kanssa afternoon teat nauttimassa.

  3. Kaimasi says:

    Todella suloinen tyttö sulla! 🙂

  4. Minttu says:

    Voi kaunokaiset! Olette niin kauniina! Me ollaan vasta menossa liikuttumaan tuon leffan äärelle, odotan kovasti varsinkin kun kerroit sen herkistävän. Nautin herkistyä!

Kommentoi