random facts about me

29.9.2016

Torstaita tyypit!

En yleensä saa aikaiseksi tarttua erilaisiin haasteisiin, mutta tänään ajattelin listata ihan muuten vain kymmenen faktaa itsestäni. Pieniä asioita, joita et ehkä tiennyt minusta aikaisemmin.

klo-design-1

 1. Kammoan ahtaita ja suljettuja paikkoja. Käytän nykyään jo hissiä, mutta täydessä hississä kurotan hengittämään muiden yläpuolelle jäävää “vapaata ilmaa”.
 2. Pelkään pimeää, ja se saa mielikuvitukseni laukkaamaan hurjaa vauhtia.ruska-1
 3. Mieheni mielestä syy edelliseen saattaa olla, että aikoinaan yksi lempi Tv-sarjoistani oli Ei vanhene koskaan, jonka jaksoja katselin muuten taas kun sarja esitettiin uusintana (Åke Lindman ♡).
 4. Pulpin Disco 2000 on mielestäni edelleen yksi universumin parhaista biiseistä, eikä sitä voi kuunnella liikaa.klo-design-4
 5.  Olin 15-vuostias kun otin tatuoinnin, enkä kadu tekoani edelleenkään.
 6. Mielestäni avokado maistuu pahalle banaanille ja korianteri saippualle.ruska-3
 7. Vessanpytyn kantta ei mielestäni tarvitse sulkea, enkä ole koskaan ymmärtänyt väittelyä siitä rinkulasta.
 8. Sen sijaan, vessapaperi pitää asettaa telineeseen siten, että paperi tulee rullan päältä! Muuten saan päänsärkyä…klo-design-7
 9. Lempinimiäni ovat Emppu ja Emmu. Mieheni puhuttelee minua usein tyttönimelläni, vähän kuin Ridge Brookea.
 10. Taloudessamme asuu myös Erkki, kumaraselkäinen vanhempi mieshenkilö, joka kulkee kädet selkänsä takana. Erkki on muuten aika näkymätön, mutta saattaa välillä jättää likaisia sukkia lattialle, tai partakarvojaan lavuaarin reunalle.

ruska-2

Syksyn värien lisäksi kuvissa näkyy uudet piponi, jotka turkulainen KLO Design lahjoitti bloginäkyvyyttä vastaan. Klo Design Pipo on 100% merinovillaa ja edessä on nahkainen logo. Mikä parasta, nämä pipot on valmistettu Suomessa!

Itselleni käy aika usein niin, että pipo näyttää hyvältä jonkun muun päässä, mutta kun kokeilen itse, näytän lähinnä tyhmältä. Näiden pipojen kanssa kuitenkin kävi niin, että ihastuin oitis. Ja niin muuten ihastuivat perheemme miehetkin. Meinasin menettää piponi jo ennen kuin sain sovitettua niitä, ja niinpä piti tilata pojille omat. Ja hei, meillä on ainakin pojan kanssa niin, että pipo vedetään päähän sen isommin katsomatta ja mallaamatta, ja aika usein se sitten valuu silmille tai jättää korvat paljaaksi. Tämä pipo on sen verran jämäkkä, että lapsi saa pipon kunnolla päähänsä myös nopeasti hutaisemalla, eikä lakki varmasti karkaa paikaltaan.

klo-design-5

Mikäli pipojutut kiinnostavat, KLO Design tarjoaa teille blogini lukijoille 5 euron alennuksen piposta koodilla:

uusikuu

Koodi on voimassa 6. 10. 2016 asti, ja löydät pipot kaikkine värivaihtoehtoineen täältä.

ruska-4

Kaunista ja värikästä syyspäivää!

Tallenna


19 Responses to “random facts about me”

 1. Tuija says:

  Kivoja paljastuksia 🙂 Vessa-asioissa olen aivan samoille linjoilla 😀

 2. A says:

  Oletko ajatellut, että vetäessäsi vessanpöntön lentelee ympäriinsä roiskeita, jos sulla ei oo kansi kiinni. Tutkittu juttu. 🙂 Kansi aina kiinni ja sitten vasta nykäsy (tai nykyään painallus) – näin opetan lapsillekin! 😀

  • huoleton says:

   Eihän se vesi sieltä mihinkään roisku, ja jos vähän vesisumua leviäisikin ympäristöön, ei kukaan siitä sairastu.
   Vertaa esim lasten vaippojen vaihto. Varmasti siinä leviää ilmaan enemmän sitä itseänsä, eikä taaskaan kukaan sairastu. EI olla ehdottomia pikkuasioissa.

   • Joo, onneksi en ole ajatellut, sillä liikaa miettien en ehkä uskaltaisi enää kulkea edes julkisten vessojen ohi, koska avonaisesta ovesta voisi tulvia päälleni vaikka mitä.

    Lisäksi en jaksa uskoa, että avonainen kansi vaikuttaa energioihin millään muotoa, vaikka fengshuin mukaan niin olisikin. 🙂

 3. Anu says:

  Ihana pipo, täytyypäs käydä kurkkaamassa noita! Juu, vessapaperin pitää kyllä ehdottomasti olla oikein päin!

 4. Jani-75 says:

  Ja ihana nainen viehättävä hymy 🙂

 5. Oih, listoja ja lehtiä – rakastan molempia!
  Pipo iski täälläkin silmään, tosi kivannäköinen!

 6. Sanna says:

  Täysin samaa mieltä avokadosta! Taidat olla ensimmäinen kohtalotoverini 🙂 Kaikki tuntuvat rakastavan avokadoa ja minusta sen maku on mitään sanomaton. Olematon. Mauton rasvainen köntti. Syön sitä kyllä, mutta en ymmärrä hypetystä. Avokadopasta on hyvää, mutta siinä maun tuovatkin muut ainesosat.

  • Ihanaa, olen löytänyt sieluntoverin!!! Siis en millään muotoa jaksa uskoa, että avokado voisi olla kenenkään mielestä hyvää! Kyllä itsekin syön, jos sitä jossain on hyvin maustettuna ja muuten sivuosassa, mutta ei se mikään nautintoaine voi olla kenellekään. 😀

 7. Emmlia says:

  Mahtavaa, en ole yksin korianterin saippuamaun kanssa! Ihmettelin muutaman kerran ulkona syödessä, eikö tarjoiluastioita huuhdella kunnolla kun maistuvat saippualle… Äkkiä yhdistin sen korianteriin, sen jälkeen on tarjoiluastiatkin olleet puhtaita.

  • Hienoa, kun löytyy ihmisiä, jotka jakavat ajatukseni. Ensin avokado ja nyt korianteri. En ole yksin! 😀

   Mulle korianteri menee vahvasti maustetun ruuan mukana, mutta sellainen kevyesti maustettu ruoka, jossa on lisänä paljon korianteria, jää kyllä joskus jopa syömättä. Tulisuuden läpi saippua ei onneksi pääse niin hyvin puskemaan. 🙂

 8. Nonna says:

  Ihania kuvia sinusta!

 9. Avokado ei kuulu munkaan suosikkeihin..en pidä siitä niljakkuudesta..:D Ja vessapaperirullat kääntyy kylässäkin, ihan vahingossa, oikein päin. Meillä on perheessä jo kaikki oppineet, kuinka se pitää olla telineessä. Elämän isoja juttuja! 😀

  • Niljakas tosiaan! 😀

   Hah, olen samanlainen kääntelijä. Ja koulutan kotijoukot myös samaan ehdottomuuten. Tästä tosin oli joku hirtorian tuntija tehnyt tutkimuksenkin, ja totesi siinä, että alunperin vessapaperi on tosiaan ajateltu käytettäväksi juuri noin, eli paperin pitääkin tulla rullan päältä, eikä missään nimessä alta. 🙂

Kommentoi