Suloista sunnuntaita!

11.9.2016

Aurinkoiset sunnuntait!

Painelin eilen jo yhdeksältä sänkyyn kirjani kanssa ja posotin ruhtinaalliset yli 12 tuntia unta. Voinen sanoa, että olo on muuten kohtalaisen levännyt! Ja virkeänä onkin kiva viettää viikon parasta päivää, eli sunnuntaita. Tosin en ajatellut tehdä mitään kovinkaan kummoista tai erityistä pirteyttä vaativaa. Ruokailukin on tarkoitus kuitata pitsalla.

Näin on kuitenkin kiva. Nuoruusvuosien yöelämä on jäänyt kauas taakse, ja lapsetkin nukkuvat yönsä putkeen. Muistan, että tämä on sitä, mistä haaveilin monta vuotta. Oli öitä, jolloin olisin antanut vaikka oikean käteni, kunhan olisin saanut vain nukkua kenenkään herättämättä. No, aikansa kutakin – onneksi! Kai sitä sitten taas jossain kohtaa valvotaan öitä, ja odotellaan teini-ikäisiä kotiin. Siihenkin pitää vissiin varautua. 🙂

relax

Viettäkäähän leppoisa sunnuntai ja nauttikaa kesäisestä lämmöstä. Toivon todella, että tämä säätila jatkuu vielä monta viikkoa!

Tallenna


4 Responses to “Suloista sunnuntaita!”

 1. Tänään juuri miehen kanssa ihmeteltiin kymmeneltä herätessämme, että tämän ei uskottu olevan vielä mahdollista pari vuotta sitten. Mutta niin vain ovat lapset kasvaneet ja meitä herättämättä siirtyvät jo touhuamaan omiaan aamuisin aiemmin herätessään. Vaikka välillä vielä öisin herättävätkin viereen könytessään, niin nämä aamut ovat olleet kyllä tosi luksusta.

  Mukavaa tulevaa viikkoa Emilia!

 2. Susanna says:

  Heippa! Oi, kuulosti ihanalta sunnuntailta 🙂 (ja edellisen yön yöunet ihan taivaallisilta) Terveisin 1,4v pojan äiti. Hampaita taas tulossa pojalle.

  • Mä tiedän kokemuksesta, että ei se paljon helpota, kun joku sanoo, että kyllä se siitä kohta ohi menee ja tulee ajat kun saat taas nukkua. Mutta johonkin ihmisen on tarrattava jaksaakseen, joten tarraa tuohon! Vielä tulee ne yöt, kun saa nukkua ihan rauhassa ja ne suloiset aamut, kun lapset puuhailevat, eikä itse tarvitse vielä nousta. Sekin on jo paljon, kun saa siirtyä torkkumaan sohvalle. 😀

   Oikein ihanaa syksyä, ja toivottavasti myös unia! Ja hei, pikkuiselle tsemppiä hampaiden kanssa. Ne vaativat kovaa hommaa myös pieneltä! 🙂

Kommentoi