Bette Box – kauneuden erikoislähetys

15.2.2017

Pikkuisen kosmetiikka- ja kauneusjuttuja tähän väliin, eli kaupallinen yhteistyö Bette Boxin kanssa! Bette Box on kuukausittain tilaajiensa postilaatikkoon ilmestyvä kauneuden erikoislähetys, johon kootaan tämän hetken kuumimmat kosmetiikkauutuudet, trendituotteet ja klassikot. Kyllä, kyseessä on ennen Liv Boxin nimellä tunnettu paketti, joka uudistui nyt paitsi nimeltään, myös sisällöltään ja ulkonäöltään.

bette box 4

Pääsin itse tutustumaan tammikuun boxiin (huomaathan, että postauksen kuvissa näkyy tammikuun Bette Boxin sisältö) ja arvioimaan uudistuksen tuloksia. Mitä tulee tuotteisiin, boxin sisältö on mielestäni edelleen hyvä. Jokin teema, mutta kuitenkin tuotteita ihon ja hiusten hoidosta meikkiin. Esimerkiksi ripsivärin suhteen kun on vuosia sitten jämähtänyt paikoilleen, välillä on kiva kokeilla jotakin ihan uutta. Vuosien aikana boxeista on löytynyt useampi tuote vakikäyttöön, sekä joitakin kauneudenhoitoväineitä, jotka ovat edelleen päivittäisessä käytössä. Koska tammikuun Bette Box on pakattu talviteemalla, mukana on niin ihon kosteutusta, hiusten tuuhennusta, kuin heleän meikin perustuotteetkin. Tällä kertaa ainoastaan kosteusvoide taitaa jäädä oman käytön ulkopuolelle, mutta ei hätää, tiedän kyllä ketä sillä voi ilahduttaa. 🙂

bette box 6

Kuukausittain ilmestyvän Bette Boxin sisältö vaihtuu luonnollisesti joka kerta, ja teemat myötäilevät vuoden kiertoa. Paketin mukana tulee aina tuotekortti, johon on koottu enemmän tietoa kustakin tuotteesta, käyttöohjeita sekä saatavuus- ja hintatiedot.

bette box 11bette box tammikuu 1bette box 5bette box 9bette box 10

Tuotteiden lisäksi huomioni kiinnittyi luonnollisesti tällä kertaa myös boxin ulkonäköön. Pidän itse kovasti ruskeasta boxista, ja oikeastaan koko sen olemuksesta. Ylellisempi ja enemmän tätä päivää – siinäpä oma tuomioni Bette Boxin ulkonäöstä. Silkkipaperi ja sinettitarra tekevät avaamisesta pienen luksushetken keskelle arkea. Itselleni tulee se hetkellinen tunne, että saan lahjan ja yllätyksen – jotakin ihan itselleni.

bette box 3

Alennuskoodi:

Koodilla uusikuu te, rakkaat blogini lukijat, saatte nyt 3kk:n määräaikaistilauksensa (tai minkä tahansa kestotilauksen) ensimmäisen Bette Boxin hintaan 13,90€ (norm. 16,90€). Alennuskoodi on voimassa 22.2.2017 asti.

Osallistukaa toki myös kilpailuun, jossa jaossa on kolmelle onnekkaalle juurikin tämä kyseinen tammikuun Bette Box. Arvontaan voit osallistua tilaamalla Bette Boxin uutiskirjeen alla olevan tilauslomakkeen avulla. Indiedays arpoo voittajat torstaina 23.2. klo 16, eli osallistumisaikaa on noin viikon verran. Kilpailun säännöt löydät täältä.

bette box 2

Kaunista keskiviikkoa!

Yhteisyössä Bette Box &lifie-logo

Tallenna

Tallenna


One Response to “Bette Box – kauneuden erikoislähetys”

  1. klaara says:

    Upea palkinto! Tilasin uutiskirjeen.

Kommentoi