Luonnollisempaa ihonhoitoa – Life Body & Soul

22.3.2017

Muistatte varmaan, kun kerroin, että tulin valituksi Lifen ambassador bloggaajaksi, ja Life-ketjun juttuja tulee olemaan blogissa tasaisesti pitkin vuotta 2017. Tällä kertaa aiheena onkin ihonhoito, Life nimittäin toi helmikuussa markkinoille oman Life Body & Soul –tuotesarjansa, joka keskittyy luonnonmukaisempaan ihonhoitoon. Sarja koostuu hoitavista tuotteista, jotka on kehitetty erityisesti pohjoismaiseen ilmastoon. Pohjolassa valmistetunkin sarjan tuotteet sisältävät luonnollisia ja luomutuotettuja ainesosia tuotteesta riippuen 95-100%.

Oma ihoni on kalvakan hilseilevä aina näin talven jäljiltä, ja lähdinkin testaamaan tuotteita ihan tositarkoituksella. Heti etukäteen kiinnostuin eniten voiteista ja öljyistä, koska kuiva ihoni tuntuu imevän näitä melko pohjattomia määriä. Viimeisen viikon aikana täällä onkin kuivaharjattu oikein urakalla ja kosteutettu sääriä, ja koko kroppaa, kevyempää vaatetusta ajatellen kauniimpaan kuntoon.

Kuten tiedätte, olen pikkuhiljaa siirtynyt luonnonmukaisempiin tuotteisiin ja kasvojen hoitotuotteiksi (voiteet, seerumit ja öljyt) luonnollinen kosmetiikka onkin jo vakiintunut. Tässäkin asiassa yritän kuitenkin mennä sitä kultaista keskitietä ja ääripäitä vältellen. En säti tai parjaa itseäni, vaan enemmänkin kannustan kokeilemaan, ja avartamaan mieltäni sekä tietouttani. Ne pienet ja yksittäisetkin valinnat ovat aina askel sinne oikeaan suuntaan.

Yllä olevassa kuvassa sarja näkyy kokonaisuudessaan, ja se tosiaan pitää sisällään 14 tuotetta aina suihkusaippuasta 100 prosenttisesti luonnonmukaisiin deodorantteihin. Tässä postauksessa nostan nyt esiin lähinnä ne omat suosikkini, joista ihan ykkösenä pitää heti mainita tehokkaasti kosteuttava mantelintuoksuinen vartalovoide.
Life Body Souffle Almond “Spoil Your Skin”, on sellainen kermaisen paksu ja tuhti tuote, jolla olen hemmotellut ihoani talvikauden jälkeen. Purkki näyttää nyt jo jokseenkin tyhjältä, sillä myönnän, olen lätrännyt voiteella oikein kunnolla. Olen aina ollut näiden paksumpien voiteiden ystävä, ja tässä tuotteessa (sisältää manteliöljyä, aloe veraa, sheavoita ja muita kosteuttajia) on kunnolla puhtia. Mantelintuoksu on kevyt ja lämmin, ja voide imeytyy nopeasti ihoon.

Luonnonmukaiset deodorantit pääsivät heti testiin, sillä yritän mahdollisuuksien mukaan päästä eroon tavallisista deoista. Testikäytössäni molemmat dödöt, “Roll Along” ja “Roll With It”, ovat pitäneet kyllä tuoksut poissa, mutta eivät valitettavasti kainaloita ihan joka tilanteessa täysin kuivina. Luinkin jostain, että luonnonmukaisen deodorantin kanssa voisi kokeilla talkkia, joka lisää tehoa, ja saa deot pitämään kainalot kuivina vaativammissakin oloissa.

Rakastan erilaisia ihoöljyjä, ja sarjassa niitä onkin mukavasti. “Get Boosted” Life Energizing Body Oil (öljyn ainesosat ovat 100 % luonnollista alkuperää sekä 100 % kasviperäisiä), on aika ihana kun sen hieroo ihoon treenin ja suihkun jälkeen.
“Ease Off” Life Relaxing Body Oil (ainesosista 95 % on luonnollisia ja 100 % kasviperäisiä) taasen on ollut itselläni iltakäytössä ja sen kun levittää kroppaan illalla ennen sohvalle rojahtamista, saa aika kokonaisvaltaisen rentoutumisen. Itse tykkään hieroa tuota varsinkin säriin ja sitten heilutella jalkoja kohti kattoa. Veri kiertää ja nesteet lähtevät liikkeelle. Vielä kun saisi jonkun hieromaan hartioitaan ja selkäänsä tällä, niin johan olisi nautinto. 🙂
“Get Soft” Life Stretchmark Body Oil (ainesosat ovat 100 %) on nimensä mukaan tarkoitettu ihoalueille, joissa esiintyy venymä- tai raskausarpia. Öljy on todella kosteuttava ja ihoa pehmittävä, joten itse olen hieronut sitä myös korppukantapäilleni ja tekeepä se hyvää myös kuiville kämmenselille.
Joka paikan öljy on myöskin tuo “Get the Look” Life Arganöljy (ainesosat ovat 100 % luonnollisia ja kasviperäisiä). Se tomii myös todella hyvin hapsottavien hiustenlatvojen silottajana.

Öljyjen suosijana sanoisin, että näitä ihanuuksia olisi voinut pakata hiukan isompiinkin puteleihin. Eivät varmasti jäisi ainakaan itseltäni käyttämättä.

Viimeiseksi halusin nostaa sarjan “Smooth The Way” -käsivoiteen, joka sujahti käsilaukkuuni. Voide pehmittää karheat kädet nopeasti ja jättää ihon miellyttävän “toimintakuntoiseksi”.
Kesäsääret taasen saa nopeasti säihkymään “Get Glowin” -vartaloöljy, jonka pienet luonnolliset kuparipigmentit tuovat kimallusta ja hehkua myös vähän vaaleammalle iholle.

Esteetikko kun olen, on pakko toki sanoa myös pari sanaa itse pakkauksista. Nimittäin myönnän turhamaisuuteni ja sen, miten pakkauksen ulkonäkö aika usein vaikuttaa ostopäätökseeni. Life Body & Soul teki vaikutuksen heti ulkonäöllään, sillä aika harvat suihkusaippuat esimerkiksi käyvät sekä itse käyttötarkoitukseensa, mutta myös kylpyhuoneen kaunistajina. Nyt pakkausten ulkonäkö kuitenkin miellyttää vähän kriittisempääkin silmää, ja tuotteita on paitsi ilo käyttää, myös katsella.

Lukijakilpailu:

Kerro kommenttiboksissa kiinnostavin tuote Life Body & Soul –tuotevalikoimasta ja olet mukana Life Body & Soul -tuotepaketin arvonnassa. Arvon yhteensä viisi 23€:n arvoista tuotepakettia kaikkien osallistuneiden kesken, joten voittomahdollisuudet ovat nyt melko hyvät! 🙂
Jätä kommenttisi viimeistään tiistaina 28.3.2017 ja olet mukana kisassa!

Auringontäyteistä keskiviikkoa (ainakin ajatuksissasi)!

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna


120 Responses to “Luonnollisempaa ihonhoitoa – Life Body & Soul”

  1. Kipsuli says:

    Argan Oil kiinnostaa eniten, koska sen käytöstä olen lukenut useista blogeista.

  2. Vaikea valita mikä olisi mielenkiintoisin tuote, kaikki kiinnostaa kovasti. 🙂 Yhdyn tuohon, että pakkauksilla on iso merkitys ostopäätökseen. Arganöljy on yksi suosikkini ja käytössä varsinkin talvisin, niin valitsen sen. Ihana arvonta! <3

  3. Sari says:

    Vartalovoide…ja öljytkin, kun en yhteen valintaan kykene 😉

  4. MariP says:

    Apua! Emmä osaa päättää. Haluan koko sarjan!
    Paksut voiteet on myös mun juttu. Iho on korppu kuiva ympäri vuoden, lukuunottamatta jotain helteistä heinäkuuta. Myönnetään, että hoitorutiineissa voisi olla enemmän kosteuttavia toimenpiteitä.

    Ja ah, noi purkit! Todellakin miellyttää silmää.

  5. Jasmin says:

    Oi vitsu, dödöä haluaisin ehdottomasti päästä testaamaan! Mulla on herkkä iho ja monet dödöt ärsyttää kainaloita.

  6. idahhh says:

    Life Argan Oil ja Life Body Lotion Almond kiinnostavat eniten. Hyvä vartalovoide on ollut etsinnässä jo pitkään ja arganöljyn vaikutukset hiuksiin haluaisin ehdottomasti päästä kokeilemaan!

  7. tiitu says:

    Kiinnostavin tässä ennen talvilomaa on Get Glowin’ -öljy.

  8. Aikku says:

    Tämä merkki on itselle outo.Joten kiitos vinkistä.Olen Evolven tuotteita hankkinut viimeksi.Luonnonkosmetiikka kiinnostaa,siitä vasta olikin juttua blogissani.

  9. tiiakar says:

    Eniten kiinnostaa ihoöljyt, sillä en ole vielä sellaisia kokeillut kertaakaan.

  10. Salla says:

    Dödöt kiinnostaa kovasti, koska minäkään en ole vielä löytänyt sitä täydellistä luonnonkosmetiikan puolelta.

  11. Tuula says:

    Kaikki vaikuttaa kiinnostavilta ja jo purkkien ulkonäkö herättää kiinnostusta. Mutta jos valita pitää niin vartalovoiteet ja -öljyt, käsivoide, suihkusaippua 🙂

  12. Susan says:

    Käsivoide kiinnostaa. Ihanan näköisiä tuotteita.

  13. Päivi says:

    Monta hyvää tuotetta, jota tekisi mieli ostaa. Argan-oil voisi toimia superkuivalle iholleni!

  14. Soila says:

    Vartaloöljyjä olisi tosi kiva kokeilla! Ja aivan ihanan näköisiä kaikki! 🙂

  15. Jode says:

    ”Ease Off” Life Relaxing Body Oil. Kauniita purkkeja kylppäriin:)!

  16. Kirsi Tenolahti says:

    Life Argan Oil ja Life Body Lotion Almond kiinnostavat eniten. Mutta kaikki olisi kyllä tutustumisen arvoisia tuotteita..Ihana ulkonäkö purkeissa myös.

  17. Jonna says:

    Vanha pitkään käytössä ollut dödö merkki menossa vaihtoon, kun ei enää toimikaan eli pidä hajuja. Tätä merkkiä kokeilisin mielelläni.

  18. Tanja says:

    Mantelia sisältävä käsivoide ehdottomasti.tykkäisin myös kokeilla eri öljyjä.oikein kivat nuo pakkauksetkin.

  19. Harriet says:

    Ehdottomasti vartaloöljy! En ole ikinä kokeillut joten olisi mahtava tuota saada kokeiluun

  20. Miia says:

    Ah miten vaikea valinta…Öljyihin taitaa kumminkin kallistua.

  21. Anu says:

    Tuo spoil your skin kuullostaa tosi hyvältä ja samoin nuo dödöt, olisi kiva kokeilla. Eikä tuo Get glovinkaan huonolta kuullostaisi näille talven jäljiltä kalpeille säärille 🙂

  22. Jarna says:

    Kiinnostavin on deodorantti. Käytän juurikin tuollaisia alumiinittomia dödöjä, koska perus natiperspirantit alkavat ajan myötä kutittamaan kainalossa. Olisi kiva kokeilla tätä uutta.

  23. Tintti says:

    Ihanan näköisiä tuotteita! Tuota vartalovoidetta haluaisin kokeilla, samoin kyllä arganöljyäkin ja käsivoidetta, miten näistä nyt osaa valita 🙂

  24. Heidi says:

    Vartaloöljy olisi ihana. Toivottavasti arpaonni suosisi

  25. Heidi says:

    Deodorantit kiinnostaisi, koska haluaisin löytää luonnonmukaisen hyvän dödön. Olisi ihana myös kokeilla tuota mantelista vartalovoidetta, kuulosti ihanalta!

  26. Anne says:

    Kaikki vartaloljyt tekisivät gutaa tähän kuivana natisevaan talvi-ihoon, ja erityisesti kesää lähestyttäessä Get glowin’ kiinnostaa!

  27. MirkaKoo says:

    Argan-oil kiinnostaa

  28. Minna says:

    No ehdottomasti tuo Life Body Souffle Almond -Spoil Your Skin- ja myöskin vartaloöljy. Minulla on niin kuiva iho, että kaikki tehovoiteet tarvitaan, jotta kesällä voi säärensä taas paljastaa. 😉

  29. Marja Helena says:

    Kyllä on tosi vaikea valita. Kaikki kiinostais, ehkä vartaloöljyt kuitenkin eniten.

  30. Annika says:

    Käsivoide kuulostaa hyvältä. Ulkonäkö purkeissa on upea.

  31. Maisa says:

    Tuotteet kuulostavat ihanille! Erityisesti kiinnostaa käsivoide.

  32. Johanna says:

    Oi miten kiinnostavan oloinen sarja! Ihan uusi tuttavuus itselle ja voisin kyllä haluta testata lähes jokaista putellia. 🙂 Ykköseksi kuitenkin nousee tuo “Spoil your skin” -voide.

  33. Nina says:

    Hyvännäköisiä puteleita. Ois kiva testata kaikkia. Mielenkiinnon herätti erityisesti Get glowin öljy.

  34. Hanna says:

    Ehdottomasti iho öljyjä ja deodoranttia haluaisin kokeilla mukana ehdottomasti!!

  35. tb says:

    Vartalovoide ja mantelikäsivoide kiinnostavat. Dödö onkin jo kokeilussa ja hyväksi todettu!

  36. HannaKoo says:

    Energizing body oilia olisi kiva päästä kokeilemaan talven kuivattamalle iholle 🙂

  37. Marjuska says:

    Hei,

    Sääret pitäisi saada kuntoon ennen alkukesällä tapahtuvaa etelään matkaamista. Siksi sanon, että Get Glowin’ -öljysuihke kiinnostaa juuri nyt. Mutta mitä tahansa tuotetta kokeilisin mielelläni.

    Aurinkoa!

  38. Mini says:

    Relaxing body oil olisi ihana pitkän työpäivän, treenien ja lasten nukkumaan SAAMISEN jälkeen

  39. Meri says:

    Vartaloöljyt ja käsivoide kiinnostavat!

  40. Lena says:

    Käsivoide

  41. Katja says:

    Kesää jo odotellessa mielenkiintoisimmalta kuulosti tuo Get Glowin -vartaloöljy.

  42. SAMP says:

    Spoil your skin-voidetta olisi mukava kokeilla

  43. Henna says:

    Rakastan ylellisiä hoitavia öljyjä, joten vaikkapa tuo Relaxing body oil olisi mieleeni.

  44. Päivi says:

    Deodorantti ja käsivoide

  45. Tarja says:

    Käsivoide kiinnostaa eniten. Moni muukin näyttää mielenkiintoiselle.

  46. Tuula says:

    Kaikki tuotteet kiinnostaa. Vartalovoide ja käsivoide ehkä eniten.Kauniit pakkaukset!

  47. Sari L says:

    Vartaloöljyt olisivat ihania talven kuivattamalle korppuiholle 🙂

  48. Anu says:

    Kiinnostavin tuote on argan-öljy.

  49. Marine says:

    Erilaiset öljyt kiinnostavat itseäni tällä hetkellä kovasti. Kuivat kinttuni kiittäisivät pienestä kosteutuksesta. Dödöt olen jo aiemmin vaihtanut luonnollisempiin, samoin pikku hiljaa myös kasvojenhoitotuotteet.

  50. Maiju A. says:

    Get glowing-vartaloöljy tulisi tarpeeseen. Kaikkinensa ihastuttavan oloinen tuotesarja!

  51. Tiina says:

    Arganöljyä haluaisin minäkin kokeilla.

  52. Laura says:

    Näin talven jälkeen haluaisin kokeilla kalpealle iholle tuota Get Glowin -vartaloöljyä 🙂

  53. Lau says:

    Olen itsekin pikkuhiljaa siirtynyt luonnonkosmetiikkaan. Vartaloöljyt kiinnostavat näistä eniten, vaikea valita yhtä niistä. Kivan kuuloisia tuotteita kyllä kaikki!

  54. Terhi says:

    Ihania tuotteita. Öljyjä haluaisin kokeilla

  55. Pia Tuokkola says:

    Vartaloöljyt kuulostavat ihanteelliselta tuotteelta talven kuivattamalle iholle.

  56. Sanna O. says:

    Vartaloöljyt ja deodorantit kiinnostaa eniten 🙂

  57. Julia says:

    Luonnonmukaiset deodorantit vaikuttaa kiinnostavilta. Täytyy testata !

  58. Satu says:

    Moikka,
    Mun lemppari olisi Life Body Shouffle Almond- vartalovoide :).Sekä tykkäisin testata myös deodoranttia.

  59. Terhi Haanpää says:

    Vartalo voide ja -öljyt kiinnostavat. Varsinkin kiinnostaisi kokeilla lapselle joka kärsii kovasti kuivasta ja atooppisesta ihosta.

  60. Ansku says:

    Vartalovoide olisi ihana! Talven jälkeen aivan rutikuivaa ihoa hemmottelisin toisaalta mielellään myös öljyillä, mutta aiemmin olen kokenut, että öljyt jäävät helposti käyttämättä, elleivät imeydy todella hyvin. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa, joten kiva, kun esittelit näitä, minulle entuudestaan tuntemattomia tuotteita blogissasi.

  61. Tiitu says:

    Kyllä tuo mantelivoide tulisi nyt isoimpaan tarpeeseen, mutta monta muutakin kiinnostavaa löytyi. Katselin itsekin näitä kauniita purkkeja jossain mainoksessa ja ajattelin, että täytyy ehdottomasti testata, mutta eipä ole tullut vielä kokeiltua.

  62. Elisa says:

    Vartaloöljy! Mielestäni vartalovoiteet ovat pelkkää litkua, öljyt sen sijaan kiinnostaa aina :D!

  63. Hanna says:

    Käsivoide. Kämmenselät on kuivat ja halkeilevat, vaikka kokoajan niitä rasvailen.

  64. jaana says:

    Ehdottomasti Get glowin näin kevään korvalla!

  65. Tiina says:

    Aivan ihanat purkit tuotteilla! Vartaloöljyjä ja deodorantteja olisi kiva päästä kokeilemaan.

  66. Suvi says:

    Itse pidän öljyistä ja paksuista voiteista myöskin. Arganöljyä voisin mielelläni kokeilla!

  67. Anne says:

    Vartalovoide, olen myös rasvojen suurkuluttaja!
    Ja todellakin kauniita ovat purkit ja purnukat:)

  68. Jensku says:

    Kaikki tuotteet ovat kiinnostavia, ensimmäiseksi testaisin deodorantin 🙂

  69. Kaura says:

    Life Body Shouffle Almond- vartalovoide kiinnostaisi kovasti. Niitä kuluu päivittäin, niin aamuin kuin illoin, eli käyttöön tulisi.

  70. Jansku says:

    “Ease off” relaxing oil tulisi tarpeeseen 🙂 On kyllä niin kauniit pakkaukset että muutkin tuotteet takuuvarmasti ilahduttaisivat käytössä.

  71. Maija says:

    “Spoil your skin” tai dödö… ihania purnukoita 🙂

  72. BIKKE says:

    Tälle kuivikkaalle kropalle valitsen Argan oilin vaikkakin energisevaa tarvitsisin sekä tuo alumiiniton dödö on varmasti yksi tuote mihin saattaisin ihastua 🙂 Tykkään purnukoiden ulkonäöstä!

  73. jokke says:

    Tää olis vaimolle hyvä piriste nyt kun se on rankoissa hoidoissa ja haluisin ilahduttaanaisten hömpällä..luonnonkosmetiikkaa se käyttää ja kattelee kauniita purkkeja..

  74. Kristiina Seppälä says:

    Olipa houkutteleva ulkonäkö tuotteilla.
    Suosikikseni nousi “Spoil your skin” ja “Smooth the way”

  75. Helinä says:

    Näyttää ihanalta tuotesarjalta <3
    Kesästä kun haaveilen niin Get glowin-tuote herätti mielenkiinnon =)

  76. Siru says:

    Vartalovoide lähtisi ensimmäisenä. Toisena dödö. Kumpaakaan en enää nykyään käytä kuin luonnonmukaisina. Kiinnostava sarja, kiitos esittelystä.

  77. Ameliamelia says:

    Kivan näköisiä purnukoita! Öljyt kiinnostavat ehkä eniten. Kiitos arvonnasta 🙂

  78. Kati says:

    Get Glowing vaikuttaa kivalta!

  79. piitu says:

    Deodorantti

  80. Maria says:

    Relaxing body oil:ia olisi ihana käyttää iltaisin

  81. Heidi says:

    Get Glowing -vartaloöljy! Se on juuri sitä mitä ihoni kaipaa talven jäljiltä 🙂

  82. Minttu says:

    Haluaisin kokeilla nuita kaikkia! 🙂 Vartalovoide ja öljyt tulis näin talven jälkeen tarpeeseen. Mahtava tuoteperhe!

  83. Katrin says:

    Toi Get Boosted -öljy alkoi kiinnostaa! Tää sarja olikin ihan uusi tuttavuus, täytyy käydä kaupassa kattelemassa 🙂

  84. manna says:

    Vartaloöljyt kiinnostavat eniten:)

  85. Jenni says:

    “Smooth The Way” -käsivoide kuulostaa hyvältä. Sitä haluaisin päästä kokeilemaan.

  86. Johanna says:

    Tuo Get Soft Life Stretchmark Body Oil tulisi tarpeeseen!

  87. Niina says:

    Kauniita purkkeja <3
    Koko setti kiinnostaa, erityisesti öljyt.

  88. Tanja says:

    Ehdottomasti arganöljy

  89. Jenni says:

    Ihmettelin ensin, että minkäs merkin tuotteita nämä ovatkaan, mutta tuttu luontaistuotekaupan logo osuikin silmiini. Life Body Shouffle voide kosteuttaisi ihanasti korppusääriäni 😉

  90. Heidi says:

    Get glow kuulostaa ehkä kaikkein mielenkiintoisimmalta.

  91. Roosa says:

    Mikä tahansa noista öljyistä kelpaisi <3

  92. Laura says:

    Oii eniten kyllä kiinnostaa nuo vartalovoiteet! Niitä olisi todella kiva kokeilla.

  93. Pihla says:

    Haluaisin kokeilla Smooth The Way -käsivoidetta (jälki)talvikuiville käsilleni. Samoin öljyt voisivat olla hyviä herkähkölle iholleni. Luonnonmukainen dödö on ollut etsinnässä ja muutama tuote kokeilussakin, mutta valitettavasti ne eivät pidä niin hyvin kuin teollisemmat. Itsellänikin on pyrkimys mahdollisimman puhtaisiin tuotteisiin sijoittaminen.

  94. Aikku says:

    Get Glowing kiinnostaa eniten.

  95. PeHo says:

    Kyllä se on dödö.

  96. Henna28 says:

    Life Body Shouffle Almond- vartalovoide tuntuu hyvältä juuri minulle.

  97. Tanja says:

    Ihoöljyt ja käsivoide

  98. Maria M says:

    Ehdottomasti vartalovoide. Iho on niin kuiva, että melkein kirvelee rasva kuin rasva. Tarttis kovasti apuja:-)

  99. Jenni says:

    Spoil your skin kuulostaa ihanalta, niinkuin oikeastaan kaikki muutkin tuotteet. Ja pakkaukset on tosi houkuttelevan näköisiä

  100. Riikka says:

    Haluan vinkata tuohon luonnonmukaiseen deodorantin metsästykseen, että testatkaa kookosöljyä. Etsin hyvää ja toimivaa luonnonmukaista dödöä varmaan pari vuotta, aina haisi itse dödö ihan kamalalle tai sitte tuntui hien haju ja eritys vain pahenevan. Öljyän ihoni usein saunan jälkeen kookosöljyllä ja aloin ihmetellä, miksen toisinaan tarvitse dödöä ollenkaan, kunnes tajusin, että aina kun olen öljynnyt illalla kainaloni kookosöljyllä, en tarvinnut dödöä seuraavana päivänä. Toimii siis paremmin kuin mitkään alumiinidödötkään!

  101. Anni K says:

    Itsekin yritän käyttää mahdollisimman paljon luonnonkosmetiikkaa, joten koko sarja kiinnostaa. Jos yksi kiinnostavin pitää sanoa, niin varmaan tuo Spoil your skin -vartalovoide.

  102. Tiia says:

    Kiinnostavin tuote itselleni on nuo deodorantit. En ole vielä uskaltautunut vaihtamaan luottodödöäni luonnonkosmetiikkaan, vaikka se kovasti houkuttaakin. Toivottavasti siis nyt onni suosii :).

  103. ansu88 says:

    Arganöljy ja muutkin öljyt.

  104. nelliina says:

    Kuivaihoisena mua kiinnostaaeniten ihoöljyt. Mukana!

  105. riitta says:

    Kyllähän tuo vartalovoide on varmaan todella ihana. Kasvoja ja kantapäitä tulee rasvattua ja hoidettua, mutta muilta osin iho jää usein rasvaamatta. Olisiko tässä nyt innoitus siihen:)

  106. Tiinuska says:

    Ihanan näköisiä pakkauksia. Tuota Smooth the way- käsivoidetta etenkin olisi ihana kokeilla.

  107. Minna says:

    Bongasin nämä uutuudet vastikään Lifen mainoksesta, mutta en ole ehtinyt vielä testaamaan. Ainakin mantelinen vartalovoide ja deodorantit ajattelin kokeilla. Pakkausten ulkonäöstä iso plussa 🙂

  108. Hanna says:

    Erilaiset ihovoiteet ja suihkugeelit on käytössä päivittäin, joten ne luomuna olisivat kiinnostavimpia.

  109. KooM says:

    Käsivoide kiinnostaa erityisesti, koska käsien iho on etenkin talvikuukausina tosi kuiva. Myös suihkugeelejä olisi mukava kokeilla. 🙂

  110. Nanna says:

    Öljyjä haluaisin testata, koska niitä en oikein ole osannut aiemmin käyttää

  111. Aila says:

    Öljyt ja voiteet olisi hyviä kuivalle iholle.

  112. Sari says:

    Spoil your skin kuulostaa kokeilemisen arvoiselta kuivalle talven kuivattamalle iholle.

  113. RiittaH says:

    Onpa kivannäköiset pakkaukset 🙂 Noita öljyjä haluaisin kokeilla. En ole koskaan käyttänyt vartaloöljyjä, joten siksi kiinnostavat eniten 🙂

  114. sarita says:

    Dödö ja öljyt!

  115. Ainokaino says:

    Get the look-arganöljy kiinnostaa monikäyttöisyytensä vuoksi 🙂

  116. Kristiina H. says:

    Eniten kiinnostaa nuo vartaloöljyt.

  117. tiiu says:

    Vartalovoide ja öljyt.

  118. SatuF says:

    Make it Must of it -suihkuvoide – kosteuttaa varmasti suihkun lomassa 🙂

  119. Marika says:

    Käsirasva kiinnostaa eniten 🙂

  120. Riina T. says:

    Aivan ihanat pakkaukset. Luonnonkosmetiikka on alkanut itseäni kiinnostamaan entistä enemmän, sillä ihoni on alkanut iän myötä oireilemaan enemmän. Siksi olisi todella mielenkiintoista päästä kokeilemaan tämän sarjan tuotteita.

Kommentoi