Mustikkaa, mansikkaa ja keväisempää tyyliä

23.3.2017

Hellohello, ihanat!
Aurinko paistaa ja linnut laulaa. Ulkona on myös sen sortin pöly, että totesin ikkunoidenpesun kanssa vitkuttelemisen olleen lopulta ihan paikallaan!

Tänään tuli myös sellainen fiilis, että musta ja harmaa joutavat nyt pienelle kevätkatkolle ja päälle piti saada jotakin valoisamman väristä. Sininen on vuodesta toiseen yksi lempiväreistäni pukeutumisessa (farkkutyttö kun olen), ja varsinkin vuoden kevätpuoliskolla tekee usein mieli sonnustautua siniseen. Tykkään myös kovasti tästä trendistä, jossa perinteiseen preppy-tyyliin on lisätty rusetteja ja röyhelöitä. Sinivalkoraidalliset paidat näyttävät ihan erilaisilta, kun rinnuksissa tai olkapäillä on röyhelöitä, tai hihoissa solmittavia rusetteja. Myös hauskat “piparkakkuleikkaukset” vaatteiden helmoissa tai hihoissa miellyttävät nyt silmää. Itselläni on jokseenkin leveät hartiat, ja mikään röyhelö, holkki- tai perhoshiha ei varsinaisesti imartele vartaloni mallia. Tämä sinivalkoinen paita löytyi h&m:n mallistosta, ja siinä oli juuri sopivasti sitä jotain, mitä kevätgarderobini kaipasi. Paita sopii farkkujen seuraksi, mutta voihan siihen sitten yhdistää myös sitä mustaa, jos siltä tuntuu. 🙂

Meillä syödään tänään yhden päivänsankarin toiveruokia, ja jälkkärinä on luonnollisesti se suosikkikakku eli pavlova. Hyvä niin, sillä onhan tuo maailman helpoin kakku, eikä vaadi sen kummempaa keittiössä hikoilua. 🙂 Tuli aavistus ehkä jo kesästäkin näihin kuviin, vaikkei nuo kaupan mansikat kyllä niille aidoille oikeille kotimaisille vedä vertoja -ulkonäöllään, saati maullaan.

Huomenna on muuten sitten se nipsnaps-päivä kampaajan luona. Nyt olen jo aivan varma, ettei näitä latvoja tule ihan heti ikävä. Meinasin nimittäin jo eilen tarttua itse saksiin, kun ärsytti mokomakin hapsukasa. Nyt pitäisi ainoastaan malttaa huomiseen asti. Hommansa siinäkin. 🙂

Keväistä torstain jatkoa!

Farkut ja paita: H&M
Mokka-avokkaat: Ellos (saatu)

Tallenna

Save

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna


12 Responses to “Mustikkaa, mansikkaa ja keväisempää tyyliä”

 1. Nina says:

  Ihanan raikas asu! Hiusten leikkaus piristää aina. Olet niin kaunis, että sinulle sopii varmasti vaikka minkälainen kampaus. Aurinkoista kevättä!

  • Nyt todella on sellainen tunne, että sitä piristystä tarvitaan. 🙂
   Ja kiitos, toivon todella, että lopputulos on jotain sellaista, mitä olen odottanutkin. Päässä on vahva visio siitä, miltä kampauksessani näytän. 🙂

   Ihanaa viikonloppua!

 2. Tiina says:

  No voi blääh!!! Tu vaan tännekkin pesemään noita ikkunoita, kun nimittäin juuri aamulla katselin (ja kauhistelin) niiden likaisuutta. 😛 Ja hih! Vähän on samat broggikset olleet täälläkin, värit on vaan eri, pinkillä kun mentiin täällä. Tuo sininen näyttää niin kivalta, tykkäsin. Terkkuja Savonlinnasta.

  ♥ – Tiina

  • Antaa niiden likaantua vielä hetki, ja pestään sitten kaikki pölyt kerralla pois! 🙂

   Sinulle kyllä sopii tuo vaaleanpunainen! Itselläni ei sitä juuri ole, koska en vaan osaa käyttää. Mieli kuitenkin tekisi, kun se on just tuollainen kevätväri.

   Ihanaa viikonloppua sinne. Toivottavasti paistaa! ♡♡♡

 3. Heidi says:

  Voi kuinka säteilevä oletkaan! Mitkähän H&M:n farkut ovat kyseessä? Voisin haluta itselleni samanlaiset. 🙂

 4. Kaura says:

  Ihana asu! Tosi raikas ja keväinen! Mä haluisin kans nuo farkut, onko kyseessä slim fit mallistoa?

 5. Johanna says:

  Itse olen myös farkkutyttö ja mikään ei sano kevät niin äänekkäästi kuin farkkutakki!

  Ostin juuri pintin (about 0.5 kg) kalifornialaisia mansikoita dollarilla. Olivatkin ihan kohtuuhyviä. Sininen, valkoinen ja punainen eivät koskaan petä. Kivat kuvat!

  • Oi, farkkutakki! ♡ Tosin täällä ei ihan vielä tarkene. 🙂 Omani ei oikein jaksa istua kunnolla, ja on kai siksi jäänyt niin vähälle käytölle. Pitäisi kai päivittää. 🙂

   Onpas edullisia mansikoita! Suomessa mansikka on aina hinnassaan, oli se sitten kotimaista tai ulkolaista.

   Ihanaa viikonloppua sinne!

   • Johanna says:

    Joo,meillä on nämä ison maan edut 🙂 Mutta todenei sanoakseni kotimaisuuskaan (amerikkalaisuus) ei aina takaa hyvyyttä. Parhaita ovat viime aikoina olleet chileläiset. Ovat pieniä ja makeita, vähän kuin suomalaiset.

    Tänään muuten löysin täkäläistä rahkaa, quark, vähärasvaista ja runsasproteiinista. Soseutin mukaan kalifornian mansikoita ja vispasin kermat. Lapset rakastavat suomalaista mansikkarahkaa!

    • Ihanaa, että Suomi-makuja saa sielläkin aikaiseksi! Mutta tosiaan, tuolla kilohinnalla ymmärtää nuo amerikkalaiset reseptit, joissa mansikka on aika perusraaka-aine, kun taas meillä se on sesonkiaikaankin jonkin sortin “ylellisyystuote”. 🙂

Kommentoi