Annos vihreää

21.3.2017

Heiputihei!

Jos siellä jossain silmiäsi häikii iltapäivän aurinko, voit olla varma, että kadehdin oltaviasi. Täällä nimittäin vihmoo räntää ikkunaan, ja keli on kaikkea muuta kuin keväinen. Jos tuossa jo pari päivää saikin koiran pysymään suht siistinä lenkillä, niin nyt otetaan taas takaisin.

Täällä on vietetty kotipäivää pienimmän kanssa ja hipsuteltu villasukissa. Ehkä juuri harmaan päivän innostamana, tein kuistillakin tänään pienen kaudenvaihdoksen ja korvasin ruukkujen callunat keväisillä narsisseilla ja hyasinteilla. Itse asiassa, otin keväisemmästä kuistista kuviakin teille, mutta kuvansiirtoni koneelle sai koko läppärin juntturaan, ja kun lopulta sain taas koneeni auki, kuvat eivät olleetkaan siellä, eivätkä tietenkään kamerassakaan. Jokin musta aukko taisi nielaisi ne.

Kun pari viikkoa sitten otin mittariini taas yhden lisävuoden, hemmottelin itseäni uudella kellolla. Itse asiassa, tuota Triwa Rose Falken -kelloa himoitsin jo viime kesänä, ja nyt satuin löytämään sen hyvästä tarjouksesta edullisesti. Koska en juuri osaa käyttää koruja, kello tuntuu luontevalta korulta käyttötarkoituksensa vuoksi, ja tuo jotakin pientä lisää asuun. Tämä yksilö ihastuttaa kevyellä ulkomuodollaan ja vaalealla sävyllään. Onpa se sopivan klassinenkin, joten ihan heti siihen ei luulisi kyllästyvän.

Tähän aikaan vuodesta jotenkin odottaa innolla kaikkea uutta. Koska viimeisetkin jäät sulavat, mitä maasta alkaa puskea, ja koska vihertää ja missä. Huomaan, että jonkinlainen herääminen tapahtuu myös omassa mielessä. Talvihorros vaihtuu uuteen intoon, ja monet sellaisetkin asiat, jotka talven pimeillä tuntuivat vähäpätöisiltä, kiinnostavat nyt taas eri tavalla. Koska kevät tuo aina itsellekin jonkinlaisen uudistumisentarpeen, olen viime päivinä pinnaillut ahkerasti Pinterestin Hairstyles -kansiooni inspiraatiota perjantain kampaaja-aikaa ajatellen. Viimeisimmistä lisäyksistä saatatte hahmottaa, mitä mielessäni on liikkunut. Nyt vain pitäisi kerätä se lopullinen rohkeus jostain, vaikkakin toisaalta uusi freesimpi hiuslook kutkuttaa jo vahvasti. Josko oikealla värillä saisi pyyhittyä myös tämän talven tuoman harmauden kasvoiltaa. 🙂

Vaikka kuistikuvat katosivatkin tuhkana tuuleen, tuli tästäkin nyt jonkinlainen annos vihreää. Nappaan teille sitä kuistia sitten joskus toisella kertaa.

Nyt pitäisi kuitenkin tehdä se suuri päätös, vetääkö lenkkikamat niskaan ja lähteä uhmaamaan räntäsadetta heti tilaisuuden tullessa, vai sytytelläkö kynttilät ja tehdä olonsa supermukavaksi sisällä lämpimässä.

*Teepaketit saatu blogin kautta /Life

Tallenna


4 Responses to “Annos vihreää”

 1. Mirka says:

  Ihana kello! Itselläkin olis ajankohtaista hankkia uusi, voisinpa tsekata tämän valikoiman, jos löytyis tälle(kin) minuuttiaikataulukiireiselle joku kiva piristysruiske! 😉 Tsempit sinne kaikille parantelijoille!

  • Kello on koruista tehokkain! 😀 Itse en jaksa mitään liian blingiä, tällainen aika tavis menee perusfarkkuarjessa. Tosin en kyllä ole muutenkaan mikään bling korujen käyttäjä.
   Aikamoista toipilaskotia täällä pyöritän, mutta nyt tuntuu väri palautuvan jo tuon yhdenkin hipiälle. Että eiköhän se ole jo perjantaiksi iskussa, ja saat taas lainaan. 😉

 2. Arja says:

  Kello on kiva ja on joskus mukava hemmotella itseään. Minulla on vain yksi kello, joka on joskus tullut hankittua. Joten voisi olla hyvä hankkia joku uusi kaunistus ranteeseen.

 3. Jonna says:

  Hei, itselläni täysin sama kello ja se on aivan ihana. En osaa päivittäin käyttää, mutta kun täytyy hieman pukeutua siistimmin niin kello sujahtaa ranteeseen. Itsekään en osaa korviksia enempää juuri koruja käyttää..Muutaman Pernillen rannekoru riittää.. Olisi hienoa jos voisit postittaa molempien lasten vaatteista enemmän..

  T. Jonna

Kommentoi